Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka

romariooo

Doporučené příspěvky

M340i má 374 koni a je to docela pěkná pila - levnější alternativa čistokrevné M3.Ten chlapík je má ještě vic odladěnou a navýšený výkon cca o 30 koni.

Jinak dnes jsem potkal v HK M4 - ze začátku se mi nelíbila barva ale po 5 minutách jsem se do ní docela zakoukal i když na Šmoulinku nemá 🙂

Ne popravdě líbí se Vám vic tato barva?

125226716_935697110293656_8868116124880870668_n.jpg

125382704_357741478625042_3456740936930681613_n.jpg

Odkaz ke komentáři

však si kup MHD a mhd modul wifi a čipneš si to doma přes smartphone za pár minut doma na M3 CS mapu nebo na Stage 1... dá se tam vypnout i omezovač na 250km/h...

popřípadě si kup tu licenci na smartphonu a modul ti mužu pujčit 😉

https://mhdtuning.com/

já to čiply nemam, protože při záruční opravě to zablokovali, jedině bench jednotky a to se mě nikam jezdit nechce...

je pěkná ta žlutá, jenom vzadu ji chybí hezčí OLED světla. rozhodně to vypadá líp jak nová M4 nebo M3....

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Máro popravde jsem tři kila nikdy nejel. Ja mam z toho auta docela respekt. Vim ze se na nej muzu kdykoliv spolehnout co se výkonu týče ale fakt moc nezavodim.

Je to naposledy asi pul roku zpet me vyprovokovala Audina...byla tma a bylo to cestou na Pardubice po te ctyrproudovce. Aai to byla RS 6...jela pekelne a ja se docela drzel ale pak kdyz jsem se dival na zabery z kamery tak jsem si nadaval do čuráku. Proste jen zázrakem jsem se nevysekal. Navic byl brezen/ duben a ja mel letni pneu. Proste deb*lizmus.

Odkaz ke komentáři

Romane tři kila stejně už podle mě nejsou skoro nikde bezpečný. Já jel cca 300km/h s 911 a GT-R, a tak od 250km/h už to bylo přes práh toho, co byla ještě bezpečná zábava a co touha po rychlosti. Přes 200km/h jsem kdysi jel prvně s Mitsubishi Sigma a z toho jsem byl hotovej mnohem víc 🙂

Odkaz ke komentáři

jop to sem taky reklamoval zadní světlo a měnili pylový filtr a neutáhli šrouby pod palubovkou u spolujezdce.. tam mě to 2 dny mlátilo, než sem přišel co to dělá... a sám sem si to musel utáhnout....

holt co si neudělá člověk sám nebo nemá spolehlivé dodavatele, tak je to naprd...

Odkaz ke komentáři

jojo je to tak... Stratos je tragickej i v praze.. i prodej auta tam byl takovej o ničem, prodejce nic nevěděl a když zjistil že něco o autech vím, tak radši nic neříkal 😄
kamarádovi nestartovalo auto a řekli mu že má jiné tlumiče, tak nic dělat nebudou 😄 za týden s tím nic neudělali a musel to odvést jinám do servisu....

Odkaz ke komentáři

Tak je to asi fuk zda odpocet či ne. Stejne ty prachy musis vysolit tak jako tak. 

Dnes me cekaji emise a STK. Tak snad na tech emisich to nebudou dlouho trapit.  Akorat to budu muset nekdy zahřat na provozni teplotu oleje okolo 90st.coz v te zime bude malinko problem jelikoz je STK vzdalene 4 km od domu 🙂

Odkaz ke komentáři

na co nezávislé topení, když auto přes zimu stojí a jenom potřebuji protočit motor, převodovku atd 😄 

na dayli mě je webasto naprd, protože to mám do práce 5km... jedině pak napíchnout auto na nabíječku baterie nebo to nechat před firmou běžet 30 minut aby se zase dobila baterka....

Odkaz ke komentáři

Nezávislé topení je fajn věc jak píše Petr ale mě se asi nevyplatí.Auto stoji přes noc v garáží.

Jinak máme po STK.Emise prej prošli jen tak tak...nechápu co tím básník chtěl řict 😁😁

Prohlidka bez ztráty kytičky...na auto se přišly podívat i dvě báby z kanceláře 🤣😂

Jinak k těm baterkám...prý neni dobré je mit pořád naplno nabité - že to tu baterii ničí stejně tak jak i hlouboké vybití tzn.že ideál to dát na nabíječku jenou za dva měsice a nechat trochu klesnout napětí.

127203898_299030587976970_8618663735249859246_n.jpg

127229205_305306933929301_1400328706862830439_n.jpg

127214385_397660541474630_576089470617183516_n.jpg

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...