Mezonek Odesláno Prosinec 22, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2020 Znam jen jednoho byvaleho majitele - ten to mel od novoty, taky to nebyl spider a kdyz prselo, tak do toho teklo dverma u ridice a do toho predniho kastliku kteremu asi ani nejde rikat kufr. 1 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 22, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2020 (upraveno) tak to měl zreklamovat, odstoupit od smlouvy, posudek od soudního znalce a pak soud... jemu nikam neteče, takže tak... má scuderii, ne obyč 430 která se dělala dřív... Upraveno Prosinec 22, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2020 Kluci hezké svátky Vám přeju. Ať rok 2021 je mnohem lepši bez zakázu a restrikci. Zdravi, stesti a spokojenosti! R. 2 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 24, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2020 I tobě kamaráde 👍 Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 24, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2020 Romane i Tobe, krasne svatky a do noveho roku at se Ti vse dari, hlavne ve zdravi 🥂 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2020 Údržba před zimou... Zhruba jednou za měsice napíchnu nabíjení at je baterie v kondici. Dnes výlet na Kuks a vyvětrání na šerstvém vzduchu. 1 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2020 Je mi zlé...pri vyjezdu z HK auto jedouci paralelne srazilo srnku a odhodilo to pod moje kola...ty vole...ja stačil ubrzdit ale Volvo jedouci vedle me na dvouproudovce ne...koukam ted na zabery z kamer a beha me mraz po zadech. Hosi. Klika je ze neridila dcera ktera ma ridičak tyden... nikomu to nepreju ten hnusny pocit. Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 27, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2020 Ale ty a tvoje rodina jste v pořádku doufám? A Šmoulinka taky? Postni záběr z kamery. 1 Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 28, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2020 Ty vole to je natáčený radarem pro tempomat ne ? Nebo to vypadá jen u mě tak blbě ? Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 28, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2020 To přirovnání pobavilo 😆😆😆. U mě to je úplně stejný. Taky jsem se nad tím podivil. Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 28, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2020 Jak sem nakoupil, tak sem prodal 😉 Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 29, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2020 To mi je jasný, že už si takhle k tomu přišel. Asi to Roman natočil něčím rovnou z monitoru a poslal ti to že? Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 29, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2020 Jj vypada to tak. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2020 Hosi bylo to presne tak. Ja to nemohl sem dat z kamery tak poprosil Michala a nahral to ztažene video z kamery do PC. M3 je neposkozena. Ani kapka krve pod vozidlem. Ve Stratosu se to zvedlo a cajk. Diky Bohu! Ted resim nove auto pro zenu. Dodatecny Jezisek v podobe F3 1.2 Tsi ve velice pekne vybave: led sviceni, park as., digi klima, lepsi sedačky plus front assistent. Tak drzte palce. Snad dnes odjedeme novým 🙂 1 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 30, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2020 však sem ti psal, že s autem mít nic nebudeš 😉 jezdím daleko přes horší obrubníky a překážky na okruhu.... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2020 Maro potreboval bych vypnout start stop u F3. Muzu nekdy dorazit? Jinak nemuzes srovnavat okruh s najetim do srnky 😞 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 30, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2020 klidně nebo ti půjčím modul a zapneš si to na iphonu / androidu.... Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 31, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2020 Záleží, jestli ta zvěř šla po přechodu a jakou měla barvu pleti 😄😄😄 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 31, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2020 Kluci pevné vykročeni do Nového roku!!! Co nejméne karambolu a poruch. Rozhodne at je rok 2021 mnohem lepši než tento... Štastný Nový rok! 1 Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Taky zalezi na tom, jak ta zver byla ozbrojena ci neozbrojena a jestli opetovala palbu, da lozum 🙂 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 V 31. 12. 2020 at 9:50, header009 napsal: Záleží, jestli ta zvěř šla po přechodu a jakou měla barvu pleti 😄😄😄 Ne ale vážně. Kdyby mě někdo prásknul třeba že jsem ujel od sražení srnky...hrozila by mě třeba nějaká pokuta? Jak to je z právního hlediska? Petře? Naštěstí jsem to nebyl já, M3 má docela dobré brzdy...horší by bylo kdyby za mnou jelo jiné auto...to by byla asi totálka. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Nic bys nedostal. Vždycky můžeš tvrdit, že si o tom nevěděl (myslet si ostatní můžou co chtějí) a hlavně srážka se zvěří není dopravní nehoda ( pokud tím nezpůsobíš škodu třetí osobě, např. kdybys tím ještě poškodil třeba dopravní značku nebo svodidlo, obrubník atd. To pak hlásit musíš z důvodu právě vzniklé škody třetí osobě). Takže by se nejednalo o ujetí od DN. 1 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Hele nevím, jako je snad povinnost nahlásit sraženou zvěř, ale když to neuděláš tak tě asi těžko najdou Právě teď, CvencA napsal: Nic bys nedostal. Vždycky můžeš tvrdit, že si o tom nevěděl (myslet si ostatní můžou co chtějí) a hlavně srážka se zvěří není dopravní nehoda ( pokud tím nezpůsobíš škodu třetí osobě, např. kdybys tím ještě poškodil třeba dopravní značku nebo svodidlo, obrubník atd. To pak hlásit musíš z důvodu právě vzniklé škody třetí osobě). Takže by se nejednalo o ujetí od DN. No to je otázka - tím, že srna nepřežije tak způsobiš škodu státu, kterému nejspíš zvěř patří Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Nejsem si tím jistý, přestože jsem teď dělal řidičák a profesak.Dle mého? Srna, kanec, želva to je fuk je majetkem třetí osoby. Je něčím majetkem, ať už mysliveckého spolku, majitele honitby atd. Tudíž dle zákona by se vzhledem k tomu, že vznikla škoda na majetku třetí osoby měla volat PČR. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Myslim si to same. Je to poskozeni neciho majetku a je povinnost volat PCR Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Jj, myslím si totéž. Navíc máš povinnost zavolat i myslivce, aby ji případně dorazili. Ale je fakt, že kdyz to přežije auto tak to asi nikdo.resit nebude . Ale většinou když trefis srnu tak to auto odnese víc nebo min. Kolega trefil Passatem srnu před měsícem, potvora běžela dal, ale na autě škoda za 60 tisíc /nárazník, světlo/. Jen jednou se tátovi povedla srna trefit tak, že autu nic nebylo, ale srna nepřežila. Tak skončila na talíři 😁 Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 11, 2021 Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Divoká zvířata nikomu nepatří, je to tzv. věc ničí ( res nullius ) , viz Občanský zákoník § 1046 (1) Divoké zvíře je bez pána, dokud žije na svobodě. Myslivci spravují území na kterém se divoká zvěř vyskytuje a mohou ji na základě povolení lovit. Protože jsou hospodáři na daném území a provádějí evidenci, pramení z toho povinnost jim hlásit úhyn zvěře, nikoliv proto, že by jim volně žijící zvěř patřila. 2 Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 12, 2021 Sdílet Odesláno Leden 12, 2021 Romane, v tomto případě je to tak, z ty jsi srnu nesrazil, to udělalo to auto před tebou, od tohoto sražení je už srna věc odlétujicí od jiného vozidla na kterou jsi reagoval. Pokud by jsi měl rozbité auto, bude tvoje škoda proplacena z povinného ručení toho vozidla před tebou, které ji srazilo a hodilo na tebe. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 12, 2021 Sdílet Odesláno Leden 12, 2021 Se zvěří je to tak, že je věcí nikoho až do jejího ulovení nebo usmrcení. Při srážce s následnou smrtí bys měl volat hospodáře místně příslušného mysliveckého spolku, případně policii, která by je měla kontaktovat. Edit: Jak píše Lanc, nevšiml jsem si. 1 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky