Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka

romariooo

Doporučené příspěvky

V 10. 1. 2020 at 14:49, Eddie29 napsal:

Hele jestli se pořád nemůžeš domluvit na těch foliích, tak doporučuj zkusit https://sluzby.detailingpro.cz/ myslel jsem že to znáš, když to máš celkem kousek. Majitel ti zajisté poradí ohledně toho co od toho čekáš a doporučí ti co s tím. Fotky jejich prací mluví za vše.. a že dělaj opravdu krásný auta..

Majitele znám a kupuji tam.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes probehla pul hodinova schuzka s panem ktereho mi doporucil Jarda a musim rict ze mam rozhodnuto. Chci ten kseft sverit jemu. Delal vsechny ty nove sedmičky pro Policii ČR.

Ukazoval mi zazemi a svou praci. Ted zbyva jen dopilovat cenovou nabidku a hura do prace. Paradni.

Jinak k te barve popravde si nemyslim ze to je metaliza. Muzu mrknoit az se vratim z fitka. Uz musim zabrat 🙂

vaha se vcera prehoupla pres 100kg lehce... 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Za me urcite i strecha - mas nizsi auto a i ja mam na strese nekolik malych sekancu od kaminku, takze jeslti mas tu moznost, tak bych to vazne do te folie dal.
A co se zadku tyka, tak jestli nemas zasterky (coz urcite nemas), tak prostor za zadnima kolama opet kvuli kaminkum a asfaltu, jinak si myslim, ze je to sumak.

Odkaz ke komentáři

Dobře. Budu o tom přemýšlet a proberu to s panem Hejtmankem který to bude v brzké dobe realizovat.

Jinak Vás zdravim z wellnessu v Polsku oblast Sosnowka. Krasny areal, výborna ale trochu dražši kuchyň (4hvezdy) ale i presto doporučuju. Tak krásný den.

P.S Jirko ja Tě važně zastrelim....mám vybráno a budu objednávat přišti týden.

Odkaz ke komentáři
V 18. 1. 2020 at 9:00, romariooo napsal:

Kluci dekuju za pochvalu. Tak cvicim 20 let tak aspon malinko je to snad znat i kdyz je to cim dal těžši donutit neco zverat kdyz jsem od 7 do 17 nekdy i dýl v práci.

Jinak dnes probehla konzultace s M3 a cekam na vysledne cifry. Budou dve nabidky.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...