kingdave Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Jo,to mě u Garminu štve. Ovládání a displey. I když,teď už dělají i s amoledem. Tuším že sw jmenují Venu? Ale ty jsou spíše pro holky... Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Jj, tak tak. Ale amoled má svy nevýhody, musíš namackavat, abys viděl čas a spotřeba. Furt se me někdo ptá, co to mám za hodinky, že je tam pořád krásně vidět, kolik je hodin Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Můžeš mít zaplou funkci"Always On Display" kdy ti hodiny svítí pořád. Bohužel jde do kytek výdrž baterie. Nebo klasika,zvednout zápěstí. Chtěl jsem Samsung hodinky. Ale baterie bída. 3 dny max.Potom jsem narazil v akci na Xiaomi gtr a výdrž s amoled je neskutečná. 10 dní dávám běžně. Nicméně, pořád koukám po Garminech. Ale ten jejich displey nepřekousnu zatím. Uvidím naživo ty Venu. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 To ano, ale pak většinu z nich nabíjís každý den, to nenabijim ani telefon, by mě nebavilo🙂 Xiaomi jsou fajn, za ty peníze paráda, ale SW k tomu je bída, to se nedá s Garminem, Polarem nebo I třeba Sigmou rovnat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Přesně tak. Ty Xiaomi jsou spíš takové "hračky. Já je kupoval s tím,že si je nechám např. když dělám na baráku,autě atd. Prostě takové pracovní hodinky. Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Venu jsem kupoval teď jedny, co jsem měl tu čest, tak za tu cenu myslím že slušný ale je to pro bankovní poradce a holky😂 Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Zlatý Certiny DS Podium. Jednou za dva roky si zajdu nechat vyměnit baterku a jinak je mám permanentně na ruce a nic neřeším. A mám je už nějakých 13 let, ne-li déle a vypadají ptakticky stejně, jako když jsem je koupil. A to je fakt nesundávám prakticky nikdy. Vůbec se o ně nestarám a ony vydrží fakt všechno. Vlastně sundávám je, na kontrole na letišti. Když jsem byl na NMR, tak to jsem je sundal. Když pracovně jdu, kde je silný magnet, tak se taky snažím nezapomínat je sundat. Ale jinak je beru i do sauny, pod vodu, i pod moře. Nemají problém ani s velkými nárazy, vibracemi, ... Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 chápeš, že srovnáváš lopatu s bagrem ? Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Doba digitálek je dávno pryč Ty moderní digitálky je něco, co si rozhodně nikdy nekoupím. Za mě naprostá hovadina. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Jirka mě s tim ted dost pomáha ale nemužu si pomoct.Vypadá to že je budu muset prodat a zustat u dotykového ovládání. Kdyby měl někdo zájem tak at se ozve.Za rozumnou částku je pustím. https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/garmin-marq-expedition/ původní cena a nákup z tohoto obchodu. A ted zpět k tématu. M3 aneb Šmoulinka a příprava na jarní sezonu 🙂 Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 romariooo,to jsi nevěděl,že Garmin nejsou dotykové? Snad ne. Je to jen o zvyku.... Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Tvl Romane to čumím. Mě by nenapadlo, že smart watch nebudou dotykový. Tak si se na ně těšil a teď tohle. Ale je fakt, že mě by to u chytrých hodinek sralo dost, že nejsou dotykový. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Mne to třeba naopak vyhovuje, že nejsou. Jde o zvyk, je to změna jak z tlacitkovyho tlf na smartphone, a po 2 dnech si myslím, že je škoda to vzdát, když jsi do nich šel 😞 Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 1 hour ago, CvencA said: Tvl Romane to čumím. Mě by nenapadlo, že smart watch nebudou dotykový. Tak si se na ně těšil a teď tohle. Ale je fakt, že mě by to u chytrých hodinek sralo dost, že nejsou dotykový. Sam za sebe muzu rict, ze v dotykovem ovladani na hodinkach nevidim zadnou vyhodu. Jsem spokojeny s tlacitkovym ovladanim. Muzu je bez problemu ovladat v rukavicich nebo pod vodou a nemam vecne upatlane sklicko. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Jo jo, já se nepřu, vždycky beru v potaz názory a zkušenosti lidí, kteří už tu věc používali nebo s tím mají prostě zkušenosti. Jen mě to překvapilo. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Tady je inzerat kdyby to nekoho zajimalo. Muzu dat i na dve splatky. https://mobil.bazos.cz/inzerat/115422091/garmin-marq-adventure.php Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 No pipravde jsem z toho hodne spatny ale sve rozhodnuti nemenim. Strasne me to kluci stve. Stalo se mi to jen jednou... Nespal jsem z toho par noci...tesil se ale to ovladani proste nedavam. Co se týče hodinek tak jsou fakt luxusni. Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 A jaká bude náhrada ?Je to o zvyku. Málo času jsi tomu dal. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Já si na Fenixy zvykal určitě týden, a stejně jsem objevil ještě pár věcí až časem 🙂 Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 před 2 hodinami, romariooo napsal: Tady je inzerat kdyby to nekoho zajimalo. Muzu dat i na dve splatky. https://mobil.bazos.cz/inzerat/115422091/garmin-marq-adventure.php Romane teď mě napadá, ty je přece můžeš ze zákona do určité doby vrátit do krámu ne? A vrátí ti plnou cenu. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 To jen kdyby je koupil on-line, ne? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Kluci to nejde...to bylo pres firmu na kámoše. Bohuzel ale ozvali se mi dnes 4 zajemci a jedna pani dokonce z HK. Tak uvidime jak to dopadne. Diky vsem za podporu a hlavne Jirkovi. Mezounkovi. Jsem jeho velky dluznik. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 No tak snad ti to dopadne. Jsem si říkal, že obecně takovou drahou věc asi moc lidí na bazaru kupovat nebude. Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Romane ty si jak malej Jarda............ Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 3, 2020 Sdílet Odesláno Únor 3, 2020 Z popisu Fenixu... Ovládání tlačítky je výhra Hodinky nemají dotykový displej. Překvapuje vás to? Každý sportovec vám potvrdí, že dotykové ovládání je nepraktické, pokud zrovna plavete nebo jinak sportujete. Proto se hodinky Garmin Fenix 6X Pro Solar ovládají pomocí fyzických tlačítek, což se dá i v rukavicích. Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 3, 2020 Sdílet Odesláno Únor 3, 2020 Ale tak Fenix má jinou cilovku než Marq Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 3, 2020 Sdílet Odesláno Únor 3, 2020 To ano, ale i Marq ma nejaky urceni, kde se da ocekavat podobny pouziti venku, adventure, aviator. atp. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 3, 2020 Sdílet Odesláno Únor 3, 2020 To sice ano, ale pocita se s tim, ze MARQ je pro lidi, kteri do ted meli luxusni mechanicke hodinky a z nejakeho duvodu prechazeji na sportovni/chytre hodinky. Takovy clovek je na tlacitkove ovladani zvykly. Kdyz se podivas na jejich primou konkurenci, tak to jsou taky chytre hodinky ovladane tlacitky - treba Tag Heuer atp 12 hours ago, romariooo said: Kluci to nejde...to bylo pres firmu na kámoše. Bohuzel ale ozvali se mi dnes 4 zajemci a jedna pani dokonce z HK. Tak uvidime jak to dopadne. Diky vsem za podporu a hlavne Jirkovi. Mezounkovi. Jsem jeho velky dluznik. Romane v pohode, vubec to neres a nedluzis absolutne nic. Tak at alespon rychle uspejes s prodejem. Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 3, 2020 Sdílet Odesláno Únor 3, 2020 O tom já vůbec nediskutuju[emoji846] Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky