krysarr Odesláno Duben 25, 2020 Sdílet Odesláno Duben 25, 2020 Ty jo, dobrý. Těch u nás moc nebude 🙂 Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 26, 2020 Sdílet Odesláno Duben 26, 2020 To bude rachot v ulici 😂 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Dnes mlady pujcil Bawo do Prahy a byl zmereny v obci na 50 jel 93 (dobytek) docela me nasral. Podepsal pokutu na miste...a jde do spravniho řizeni. Myslite ze prijde o papiry? Jaky tam je postih? Antiradar jsem mel jak naschval mel ve sluzebnim 😞 Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 No ono je to hraniční, 93 po nebo před odečtením odchylky ? Pokud před je to ok, pokud po, je to horší a je to jak říkáš o papíry.. je to podle paragrafu § 125c / 1f) 2. to je 6 - 12 měsíců a 5-10000 kč Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 (upraveno) to je dobrej vůl že to podepsal 😄 základ nic nepodepisovat, nemluvit, neukazovat řidičák a dát to do správka @romariooo crank hub je u rozvodového řetězu, jasně že je to motor.... největší bolístka S55. Upraveno Duben 29, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 30, 2020 Sdílet Odesláno Duben 30, 2020 Automatický je akorát sprdel, vše ostatní záleží na šikovnosti zúčastněných stran. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 (upraveno) Je to v piči asi. Dnes jsem to konzultoval s pravnikem a rikal ze i presto ze by to slo do spravniho rizeni i kdyby to nepodepsal tak stejne bez papiru na pul roku. Po 3 mesicich se da pozadat o vraceni...vetsinou vyhovi. Je to ko*ot! Ale zase si rikam ze hlavne nikoho nezabil ani nezmrzačil. Pritom kdyz jezdime spolu tak ridi perfektne. Je fakt ze to proste "jede"... Upraveno Květen 1, 2020 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 1, 2020 Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 Ale i správní řízení se dá vyhrát a dost často se to děje ale stojí to dost peněz, jsou právníci kteří se specializují přímo na to.Ale bacha nejsou to ti dementi okolo Oganesjana a spol. Všechny tyto společnosti jsou k hovnu, jediný co umí prodlužovat řízení do prekluze, což už není jen tak.. V Praze to dělá třeba Horázný Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 1, 2020 Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 Hele, je to blbý, ale já bych ho v rom nechal vymachat, tři měsíce vydrží a bude mít čas přemýšlet... Proč? Protože to bylo v obci... Ať lítá po dálnici, státních nebo okresních, ale v obci by měl mít respekt... 3 Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 1, 2020 Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 Co řešíte? Změřili ho? Změřili. Tak není co řešit. Co chcete vyhrávat? Takových bylo.... Prostě počkat 3 měsíce a požádat o půlku. Oni ty sankce nejsou pro srandu králíkům, alespoň si to bude pamatovat. 1 Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 2, 2020 Sdílet Odesláno Květen 2, 2020 To je ten, co to ma v hlavě srovnany? To, že to jede, nikoho neomlouva, 93 v obci je masakr, to se na mě nezlob. Někde ti vběhne děcko, neudelas nic. 1 Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 2, 2020 Sdílet Odesláno Květen 2, 2020 Bez znalosti místa bych zase nedělal takové závěry. Není totiž obec jako obec. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 2, 2020 Sdílet Odesláno Květen 2, 2020 jasne, to beru, jen mi tohle trosku pripomina tu klasickou storku "synacek si pujcil tatinkovo rychly auto" a jestli to ted Roman za něj bude ještě nějak řešit a nebude z toho mít žádnej postih a ponaučení, tak ten příběh bude mít bohužel i ten klasickej "vychcanej konec", kdy to taticek za synacka vyzehli 1 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2020 (upraveno) Kluci neblaznete. Nejsem vymašťěný deb*l!!! Naopak si rikam ze se to melo stat. Nebranim ho vubec! Me se to stalo taky s 325 kdyz jsem se vracel z Pardubic do HK. On si da ted pohov a je to zdvizený prst. Nikdy bych si nedovolil to obejit. Ono by to melo v dusledku opačny efekt. A verte mi ze kontakty mam. Mlady je z toho docela spatný ale vinu uznal a sám řika ze si to zaslouzi. P.S Ketys..ano. ma to v palici srovnane. Stane se. Ja vcera jel z Kuksu...nikdo nikde a najednou 160. To je proste hned jen musis vedet kde si to muzes dovolit. 450 koni je fakt peklo. To auto posloucha na slovo... Upraveno Květen 2, 2020 uživatelem romariooo 1 Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 2, 2020 Sdílet Odesláno Květen 2, 2020 Super, ze to resis takhle :) Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 4, 2020 Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 Myslím že ne, autoškola je víc jak 12 měsíců ne? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 Tim bych si nebyl tak jisty. Jinak Maro ta vec co jsi psal ze je casovana bomba tak neni to pravda. Kdyz se delaji rozvody na 200 tis.tak by se melo delat ten crank hub. Takze tak. Ja nez najedu 50 tisic km...to je za 5 let 🙂 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 4, 2020 Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 (upraveno) ale je to pravda 😉 věř zkušeným... tak to je celkem naprd, když auto nevyužíváš a skoro nejezdíš. Upraveno Květen 4, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2020 Maro a kam s tim mam jezdit? Do prace to mam 2 km. Nebo s tim mam jezdit do Lidlu pro housky? Najedu cca 8 tisic rocne a nemam to na denni jezdeni no a? S timhle autem jezdim pro radost na vylety, na dovolenou. Byl jsem s tim v Madarsku a na Slovensku. Takze tak. Kolik mas najeto ty? Pochlub se závodniku 🙂 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2020 Sdílet Odesláno Květen 5, 2020 (upraveno) do Mostu musíš jezdit!!! hned krásně za den najedeš 400km + já třeba 300km na trati. asi 14000km za 9 měsíců, ale ted se nedá nikam moc jezdit do ciziny... Upraveno Květen 5, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 5, 2020 Sdílet Odesláno Květen 5, 2020 Tobě ty brzdy nějak nestihaji 😂 Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 5, 2020 Sdílet Odesláno Květen 5, 2020 Já tam vidím pavučiny v těch dírách [emoji3]Respektive i kolem děr [emoji23] Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2020 Sdílet Odesláno Květen 6, 2020 před 13 hodinami, jar_da napsal: Tobě ty brzdy nějak nestihaji 😂 právě akorát zajetý 😅 Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 6, 2020 Sdílet Odesláno Květen 6, 2020 To asi přidej.... plus jedna sada gum a brzd 😏 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2020 Sdílet Odesláno Květen 6, 2020 (upraveno) před 3 hodinami, josef1968 napsal: Okruhy jsou zavřené nebo už se něco změnilo? Na kolik přijde třeba celý den na okruhu? 5000,-Kč i vice? jasně malé akce můžou už být bez návštěvníků. do 30 aut na trati s pitline open to je 5000Kč včetně DPH v Mostě, takže je to přijatelná cena. M2C má příplatkový brzdy a hodně silná vrstva destiček, vpředu jsou 6 pístky 400mm, vzadu 380mm 4 pístky. 15000km vydrželi uplně v klidu a 1000km na Mostě ( cca 200 kol). Gumy original BMW Cup2 mají taky najeto cca 1000km na Mostě a cca 1000Km na obyč cestách a jsou na 1/2 vzorku, takže ještě 2 track daye v klidu zvládnou, možná i 3.... Upraveno Květen 6, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2020 Maro ja mel jet do Mostu ted v pondeli ale predavam nečekaně velkou zakázku tak jsem to musel zahrat do autu. Ale neni všem dnum konec. Ten zlutej pyl je strasna otrava! Bože Bože... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2020 Sdílet Odesláno Květen 12, 2020 (upraveno) Však mám sadu CUP2 na víc, na Wágny (cupra, golf R) mám taky další sadu... CUP2 na M2C stojí do cca 25000kč bez dph. Podvozek lepší dávat nechci, protože ti auto klesne o dalších 10-15 mm, což je značně nepraktické na běžné okresky a vyhodil bych z okna 60k za podvozek nebo kolik to stojí a se starým bych se mohl fotit maximálně v garáži.... Upraveno Květen 12, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 16, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2020 Byl jsem osloven svým dvorním čističem zdá nechci vytunit auto...že to je ted "in" Na dva roky a na STK dolu.Policie prej to toleruje ale tohle mi přijde už fakt jako tuzing. Jediny o čem tak trochu přemýšlím tak zatmavení zadních lamp i když bych nejraději tam dal LEDková. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 16, 2020 Sdílet Odesláno Květen 16, 2020 Neeee, ty zažloutlý lampy jsou hnus. Jak starý lampy francouzských aut. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky