raym0n Odesláno Březen 10, 2020 Sdílet Odesláno Březen 10, 2020 Gratulace, každá zkouska se pocita. Chces na fotovoltaiku? Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 10, 2020 Sdílet Odesláno Březen 10, 2020 Romane gratulace! 🙂 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 Kluci moc dekuju. Martine: chci celkove zmenu po 25 letech u firmy. Uz chci mit klid a byt doma v 15 hodin 🙂 Odkaz ke komentáři
michael148 Odesláno Březen 11, 2020 Sdílet Odesláno Březen 11, 2020 Taky gratuluju, čeká mě to v říjnu. 😰nechce se mi, ale chci mít na starý kolena klid 🍺 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 Járo: nekdy si tak pripadam. Ted jsem se vrátil z myčky. Hradec totalne mrtvej. Hoši co nás ještě čeká? Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 14, 2020 Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 To nechtěj vědět, ať si nekazíš náladu dřív, než to bude nezbytně nutný. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 14, 2020 Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 Tak nějak Buď rád za Čez Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 14, 2020 Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 Já úplně nemyslel zaměstnavatele, ale civilní život. Nakupování jen jeden z rodiny na rodný číslo, do potravin vstup kontrolovaný, jeden ven a jeden dovnitř. Uvnitř u kasy, než se zaplatí, stát v dostatečných odstupech, atd. Prostě tak, jak to je nyní v Itálii. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 15, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2020 Jardo: máš pravdu. Uvědomuju si to čím dál vic i když bych ty papíry co mám v kanceláří nejraději každé pondělí vyhodil z okna i s celým stolem... CvencA: díky všem Vám za gratulace.Spadlo to ze mě. Včera po cestě z Chrudimi pozdrav v podobě 1 litru oleje.Už to mám zařízeny za nákupku ve Stratosu : 289,-Kč Odkaz ke komentáři
AFilas Odesláno Březen 16, 2020 Sdílet Odesláno Březen 16, 2020 @josef1968 Od dneška mají výjimku také autoservisy, ale nesmí být v provozovně v jeden okamžik více než 30 osob. To stejné platí také pro odtahovky a prodejce náhradních dílů. 😊 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2020 Servisy jsou sice otevrene ale nemaji praci a posilaji sve lidi v poledne domu viz Stratos HK. Dokonce nabizeji objednaným lidem že si vyzvednou auto v miste bydlište. Je to docela sila. Me ceka servis v cervenci tak doufam ze do te doby se to zklidni...i když predpoved je cerven az srpen. 1 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2020 Bawo uz je deset dni zaparkované v garaži bez pohybu. Horši je že v červnu mám jet na servis predplacený. Snad to dopadne. Olej jsem dolil. Prej to u emek je bežna vec a nemám se strachovat. V cervenci jsme meli jet do Pece na prodlouzený vikend. Dovča v listopadu zalohove zaplacena. Vsechno v piči! Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 24, 2020 Sdílet Odesláno Březen 24, 2020 Romane, Červenec a Listopad jsou ještě daleko...Podívej se na Čínu, a k mému překvapení jsme se k tomu jako národ postavili celkem dobře [emoji6] Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2020 Tak hlavne se asi muzu rozloucit se zalohou ze jo. 20 tisic v piči. Ale jsou horsi veci. Vsechno zruseny. Mel jsem jet na okruh ale mam smulu. Uz to ofiko poslali. A bude to trvat jeste asi dlouho. Cerven cervenec. Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 27, 2020 Sdílet Odesláno Březen 27, 2020 proč by ses měl loučit se zálohou? nemůžou ti zamluvenou službu poskytnout = musí vrátit prachy....... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2020 Tim bych si nebyl tak jisty ale rozhodne jim to tam nenecham. Ted o vikendu jsem byl ve Trebove kvuli praci tak jsem vzal misto sluzebaka M3. Bylo hezky tak jsem ji protahnul a cekam jestli neprijde pozdrav od cetniku. Prazdny silnice. Krasne se jelo. Bohužel už to asi nikdy nebude jako driv... Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 30, 2020 Sdílet Odesláno Březen 30, 2020 nebude to jako dřív, to už je prostě holt fakt............... ale jinak ted v karanténě se jezdí líp:-)) kam si měl namířeno? tuším si řešil nějakou exotiku, dominikánu bo tak nějak? Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 31, 2020 Sdílet Odesláno Březen 31, 2020 Tak já nevím, jak u vás, ale tady na Ostravsku kdykoliv někam přes den jedu, tak provoz jako normálně a na většině křižovatek dávám přednost víc jak 2 autům 😄 Každopádně letos to bude jen tuzemská dovolená a bude všude plno, protože řada penzionů nepřežije současné moratorium 😞 Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 31, 2020 Sdílet Odesláno Březen 31, 2020 Taky nepozoruju nejakou brutalni zmenu 🙂 Samozrejme je provoz mensi a spicky jsou vyrazne klidnejsi, ale prazdny silnice leda v noci 🙂 Btw chlapi co myslite, ze nebude jako driv? Pokud nas ten vir nevyvrazdi, tak neni duvod ne? 🙂 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 31, 2020 Sdílet Odesláno Březen 31, 2020 (upraveno) jako cesty jsou totálně prázdný, říkáme tomu odborně czech ring 😄 o víkendu jestli sem asi za 100km potkal 10 aut... Upraveno Březen 31, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 31, 2020 Sdílet Odesláno Březen 31, 2020 Sem hodim naky video z kamery 🙂 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2020 Tak u nas je provoz docela klidny i kdyz se mi zda že pomaličku houstne. Krocan: my jsme meli namiřeno na Zanzibar ale minimalne rok mame utrum. Jestli to fakt prodlouzi o mesic tak to bude zlý. Hodne lidi žije od výplaty k výplatě 😞 Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 3, 2020 Sdílet Odesláno Duben 3, 2020 Vcerejsi cesta na nakup u nas, mimo spicku 🙂 Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 4, 2020 Sdílet Odesláno Duben 4, 2020 Hele, já byl ve čtvrtek v Táboře, vyjižděl jsem jako obykle, v pět ráno a provoz byl velkej, v podstatě takovej jako před Covid, o týden zpět byl ale poloviční. Jezdím tam už 3/4 roku, takže to dokážu posoudit. Jediný rozdíl byl cesta zpět a pouze v Praze, Jižní spojka, tam slabší provoz. Poprvé po dlouhé době jsem byl rád za tu spoustu kamionů a ani mně nevadilo, že se ráno na dálnici předjížděli a já se za nimi táhnul ... fakt jsem byl rád, že kamiony jezdí, známka toho, že se pořád ještě ekonomicky dělá .... Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 4, 2020 Sdílet Odesláno Duben 4, 2020 Přesně, taky si říkám, že jak mě ty kamiony tady štvou, a protože nám tu nechali nezpoplatnenou I/2, tak ještě víc, ale ono to jezdí pořád. A teď nad ranem to je jeden za druhým, tak jsem za ně nakonec teď rád. Až přestanou jezdit, bude zle. V Praze to ale pravdu je znát hodně. A taky je znát zrušení modrých zón, zaparkovat v centru je peklo Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Duben 6, 2020 Sdílet Odesláno Duben 6, 2020 Nošovice zavřely ještě dříve jak ŠA a v dohledné době se ještě nerozjedou. Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 6, 2020 Sdílet Odesláno Duben 6, 2020 Jo dříve, akorát o týden později. Škoda 18.3., Hyundai 23.3. https://ct24.ceskatelevize.cz/ekonomika/3064304-automobilka-hyundai-v-nosovicich-zastavi-na-dva-tydny-vyrobu https://echo24.cz/a/SW9n6/automobilky-v-cesku-zastavuji-kvuli-epidemii-vyrobu-skoda-auto-tuto-stredu-tpca-pristi-tyden Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 6, 2020 Sdílet Odesláno Duben 6, 2020 (upraveno) tak VW jemu to bude i vyhovovat, že Česko nejede..... přesunou si výrobu a zaměstnance kdo bude chtít dál pracovat v Německu a někteří Češi můžou žrát trávu.... Upraveno Duben 6, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky