krysarr Odesláno Duben 6, 2020 Sdílet Odesláno Duben 6, 2020 Ona by Skodovka z celyho VW byla schopna asi otevrit prvni, ale bohuzel bez dilu z evropskych statu tak muze montovat kastle a svetla 😞 I kdyz to zvladneme dobre, budeme mit problem kvuli dalsim statum 😞 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 7, 2020 Sdílet Odesláno Duben 7, 2020 Německo stojí úplně stejně, BMW prodloužilo odstávku do konce dubna.... Tohle bude fakt průser.... Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 7, 2020 Sdílet Odesláno Duben 7, 2020 Tak rychle se povozit, dokud je levný benzín a je za co jej kupovat. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 7, 2020 Sdílet Odesláno Duben 7, 2020 VW ve Spanelsku pry ma v planu rozjet vyrobu na jednu smenu 20.4., stejne jako Skodovka, tak doufejme Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 7, 2020 Sdílet Odesláno Duben 7, 2020 spíš jak se otevřou subdodavatelé tam, něco už snad je převedený jinám, ale asi ne všechno... Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Duben 8, 2020 Sdílet Odesláno Duben 8, 2020 Faktem je ale ta věc, že se to těm automobilkám náramně hodí. Aut mají plné sklady a takto se vytvoří umělý dojem, že aut je nedostatek a bude důvod zdražovat. Nějaké řeči, že nejsou díly z Číny si myslím moc aktuálně neobstojí. S komponenty, se kterými poslední 3 týdny nemáme žádný problém jsou právě ty z Číny, tam už to celkem slušně jede a i my to tam valíme. Naopak chybí nám evropské komponenty, kooperace, které vyrábí firmy spojené s automotive ( slévárny, galvanovny a pod.), protože se jim nevyplatí mít otevřeno, když automobilky neberou. A věřte, že vím, o čem píšu, už i z Itálie začínáme věci dostávat … . Honza Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 8, 2020 Sdílet Odesláno Duben 8, 2020 (upraveno) to nevím, mají vyrobené max nějaké hnusné skladovky bez motoru, ale firmy si je pronajmou na operák apod... takže asi jo... Upraveno Duben 8, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 9, 2020 Sdílet Odesláno Duben 9, 2020 před 23 hodinami, marekczek napsal: to nevím, mají vyrobené max nějaké hnusné skladovky bez motoru, ale firmy si je pronajmou na operák apod... takže asi jo... Presne, takove jedine jsou. Ale kdyz chces poradny auto, tak se stejne bude cekat pul roku, a ted nejspis jeste dyl Ja ted trochu prestal koukat po ojetinach, ale kazdopadne je videt, ze se to v Nemecku dost zbrzdilo Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2020 (upraveno) Tak Mazda je doma a dnes odpoledne ji vezu smer Morava. Premyslim ze prodam Fabii2 a poridim jako wintercar neboli Mazdu 6 na jezdeni na nakupy apod. Az na to deb*lni ovladani na volantu velice prijemny a tuhy podvozek. Upraveno Duben 10, 2020 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 10, 2020 Sdílet Odesláno Duben 10, 2020 Neco takovyho? 🙂 https://autopalace.mazdadealer.cz/ju8hau97/vozy-k-odberu/skladove-mazda.xhtml Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 10, 2020 Sdílet Odesláno Duben 10, 2020 Mazdu bych chtěl zkusit, z venku se mi dost líbí. bohužel všude v okolí naražím jen na koncern 😄 Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 11, 2020 Sdílet Odesláno Duben 11, 2020 Mazdu jsem půjčenou měl,jen ale benzíny a krom 2,5 to prostě nejede. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 (upraveno) Cosby to nevim v cem jsi jezdil ty ale ja predevcirem kamaradce dovezl Mazdu 3 v benzinu 80kW a jede to pekne. Uplne jsem hotovy z podsviceni v noci. To je bezprdele jeste hezci nez to mam v M3 ktera je o 15 let mladši. Opravdu velice ale velice povedeny vuz. Spotreba HK : Blatnice pod Svatym Antoninkem 5,5 l. Upraveno Duben 12, 2020 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 12, 2020 Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 Já vlastním od novoty Mazdu 3 2018 a žádná sláva. Překvapilo mě, jak je auto nekvalitně až odflákle vyrobené. Už bych si ji nekoupil znovu. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 12, 2020 Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 Ty jo, to bych nečekal 😞 Je to made in UK asi coz, nebo Japan? Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 12, 2020 Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 Právě, že výroba Mexiko. A to je asi kámen úrazu. 3x reklamace podvozku. Z toho 1x vytekl po 4. tis km zadní tlumič a 2x vrzání a pukání přední nápravy při přejezdu nerovností( výměna uložení + návleky na pružiny) Stejně vrže pořád. Rezavé zadní sedačky už z výroby. Když je pod nulou, nevyhřívá věnec volantu.Drhne řazení a za studena jdou některé rychlosti těžko a na 2x.Lak je bída.Kapotu a zadní kufr jsem musel sám seřizovat,jelikož byly špatně slícované.Začíná se párat sedačka řidiče.V interiéru neskutečné lupání plastů atd... Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 12, 2020 Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 (upraveno) No tvl, čumím teda. To bych od Mazdy nečekal. Ten výčet závad zní hrozně. A to je to auto do dvou let stáří 😱 Upraveno Duben 12, 2020 uživatelem CvencA Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 12, 2020 Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 Ty kraso, tak to koukam, to je dost sila a od Mazdy teda zklamani. Ale proc sem kua vozi sunty z Mexika? 😞 Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 12, 2020 Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 Protože tam to montují indiáni za placku kukuřičný tortily. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2020 Tak je to asi rozdil mezi Mazdou vyrobenou v roce 2010 a ted novyma Mazdama v Mexiku. Ale opravdu velice prijemne jezdeni,tuhé řizeni a dobrý podvozek. Jinak M3 ma k dnesnimu dni namotáno 150 tisic km. V nejbližšich dnech ji dopřeju welness kuru. Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 13, 2020 Sdílet Odesláno Duben 13, 2020 Verze BN kterou vlastním se vyráběla v Mexiku. Teď ta nová BP se opět montuje v Japonsku.Romariooo má BK,ta je též Japan. 1 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 13, 2020 Sdílet Odesláno Duben 13, 2020 (upraveno) Uz spis pripravuj repas motoru 😄 Upraveno Duben 13, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2020 A na co? ... hodim to ze skaly a koupim jiny :))) blbečku :)))) kez by do jineho auta se 150 tisicema nalilo tolik jako do teto M3 🙂 tohle je nesmrtelna kara 🙂 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 13, 2020 Sdílet Odesláno Duben 13, 2020 (upraveno) a vyměnil si crank hub? v těhlech km to je časovaná bomba... Upraveno Duben 13, 2020 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 14, 2020 Sdílet Odesláno Duben 14, 2020 https://www.bimmerboost.com/showthread.php?88887-What-is-the-best-BMW-F80-M3-F82-M4-S55-crank-hub-solution-Comparing-Maximum-PSI-s-multi-piece-keyed-crank-hub-to-Gintani-s-single-piece Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Maro ja myslim ze se pletes. To nesouvisi vubec s motorem. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2020 Tak moje Šmoulinka nainspirovala další dvě auta na lepení tzn.že příští auto budu mit s 50% slevou 🙂 Moc hezky. Včera po dlouhé době jsem to byl opláchnout u KFC na okruhu...hoší, to je neskutečny kvantum aut u drivu. Ty vole to ty lidi vůbec nevaří? Pak se divi že jsou tlusty jako prasata! 🐻 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 22, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2020 Tak ja tomu taky neveril a je to tak. Porsche je opravdu nekde jinde (i oproti Bawu) co se týče "vyspělosti" převodovky apod. Ale je to asi nerealny. Jedine az vypadnou deti z baraku a ja tu "barabiznu" prodam 🙂 Dnes jsem byl lestit a fakt to nema cenu. Ten zkurvenej pyl je za trest. Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 22, 2020 Sdílet Odesláno Duben 22, 2020 Přesně, já to o víkendu omyl, ráno samozřejmě rosa, jak je to napatlaný, tak to udělá kapky jak lívance a teď to mám jak dalmatýna... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2020 Ja se tešim na přišti tyden. Prijede na návštevu ten kluk co mi prodal Bawo s Lotusem na navstevu. Sranda je ze je narozeny ve stejny den jako ja. Jinak tohle s čim prijede je docela ulet : https://autobible.euro.cz/lotus-exige-sport-410-nejlehci-sestivalcovy-exige-historii-zvladne-az-290-kmh/ Lehka motokára jako z jiné planety. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky