Jump to content

BMW M3 neboli Šmoulinka

romariooo

Recommended Posts

Tak váha je dost stejna Z4 versus M3 ale vykonove je M3 o 80kW výše. 

Auto pro dva versus petimistné. 

Je pravda ale že vyvoláva emoce Z4 jako M3. Vnitřek je u Z4 hezči. 

Svetly interier je fajn ale ja uz bych ho nechtel. Kdo mel tak vi.

Ja svetlou kuži mel na trojce a uz to nechci ani zadarmo. 

Horši je že cekam az se mi rozsviti servis a muzu najet jen 2000 km jinak si posledni servis platim ze sveho:))))  njn chudáka to nepostihne a nebudeme tady brečet nad rozlitym mlékem 😁

• 3 weeks later...

Tak Bawo je na poslednim predplacenem servisu.  Docela me ale rozesmali ze chteji prachy na zkontrolovani tlaku v pneu. Asi 2 jednotky neboli 200,- Kc. Fakt ttapny. 

Jinak policejni combajny Bawa - montáž v plném proudu. Horši to bude s neoznačenyma karama..to bude mega pruser pze na nej nereaguje žadny antiradar. Hold smula...

• 2 weeks later...

Už predali cca 10 vozu a paradox je že kluk který to ve Stratosu montuje má teď výhradně tuto práci chodi se mnou do stejne telocvičny "trápit tělo" tak občas povidáme. Bude to zajimavá hračka.

https://www.garaz.cz/clanek/novinky-hlidejte-si-rychlost-ceska-policie-ma-prvnich-deset-bmw-m540i-xdrive-touring-s-presnejsim-merenim-21008562#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Edited by romariooo
  • 2 weeks later...

Tak M3 je po poslednim predpalceném servisu. 5 let uteklo jako voda. 

Ve Stratosu mám domluvenou novou M3 na vikend ale zatim v nedohlednu. Auta nejsou. Bohuzel.

Ale snad se to povede dřiv nebo později. Libi se mi čim dal vic ta nová bestie.

Je to bez zvuku díky velkýmu zadními tlumiči vyfuku a uprostřed výfuku díky rezonátoru..
těžší než předchozí generace.. ale pro běžný dayli ježdění je to lepší a do města.... je dobrý, že na dayli si tam můžeš objednat xdrive a popřípadě si to přepnout na displeji na zadokolu...

• Dakie locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...