nohic Odesláno Listopad 3, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2018 Ahoj, existuje moznost tuto funkci nakodovat do Yeti MR2013? Automaticke sklopeni zpetnych zrcatek, pri zarazeni zpatecky? Sklopeni manualne pri zaparkovani muzu udelat manualne, to ve vybave mam, nebo to zapnout jako automaticky v MFD panelu tusim... Ovsem naklopeni zrcadel ne. A nahodou nevite jak se tato funkce ve VAGu oznacuje? Dekuji za odpoved, offtopic si odpustte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 3, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2018 Pokud nemáš elektrickou sedačku řidiče s pamětí, tak to myslím u Škody nejde, protože zrcátko si nemá jak pamatovat původní polohu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 4, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2018 Jj, tohle nechápu.... Já u Golfu tuhle funkci mám a sedačku klasiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 4, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2018 Nemusi mit elekt. sedacku s pameti... Staci mit kloboucek v zrcatku se spetnou vazbou... Sam jsem to tak dlouho mel... myslim 7 pinu na kloboucku .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2018 OK, takže náklady s tím spjaté? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Qmira Odesláno Listopad 11, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2018 Ahoj,chápu to tak že chceš at se ti při couvani naklopí zrcátko na dolu? Pokud ano tak to musíš v dveřní jednotce nakodovat a pak ještě v centralni jednotce. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 17, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2018 lehké naklopení ala OIII lze i o klasických zrcátek, jednotky to podporují, ale pokud chcete naklopení plnohodnotné, je potřeba vyměnit prevé zrcátko za to s pamětí a v případě že auto nemá sklopná zrcátka nebo samostmívací, tak ještě dveřní jednotku za MAX verzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 15, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2018 U Yetiho není problém u MQB platformy nelze od 06/2018 bez elektrické sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.