ViktorMPI Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 (upraveno) Test od Auto Moto Stylu Upraveno Duben 24, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 nebo Rychlej Štěhovák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 asi se na tu žlutou RSku zajedu podívat, je v Jičíně.. a hodím řeč s prodejcem ;) to je mazec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Nie som zrovna nezaujatý pozorovateľ, lebo RS-u mám. Ale nedá mi nekomentovať ten rádoby test. Ten týpek podľa mňa nevie o čom točí. Nech mi povie auto za tie peniaze s rovnakým výkonom, vzhľadom, priestorom. Nič iné neexistuje. GTI, Cupru, Focus RS porovnávať nemôže, Exeo, Mondeo ST sú oveľa drahšie a menšie ( bat. priestor ). A k tej spotrebe, mu asi musí kapať na karbid... Jasné, on ako feši, čo sa vozí na aute tak dva dni a dáva mu stále plný má spotrebu nad 10, ale to s bežným používaním nemá nič spoločné. Howgh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 tak nevím, jestli zrovna Mondeo a Exeo jsou menší oproti OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Vnútorným priestorom nie som istý, ale kufrom je okta na 100 péro väčšia. A keďže mám dve malé deti a kočík jak sviňa tak u mňa to hrá rolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Zajímavá barva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 "Země původu: jiná", tak kdo ví, co to bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 nešlo by zjistit podle VIN do které země to šlo k prodeji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 No já teda nevím ale na 99% to není RSo viz brzdy, světlá výška auta... a na 60% to bylo lakovaný tudíž tam dotyčnej mohl dát jakoukoliv barvu... že to bylo lakovaný soudím podle zavařenýho zadního znaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 pozri sa na fotku motora a uvidíš,že karoséria bola strieborná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 tady to nemá RS masku a volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 No pěkná skládačka to asi bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Tak i ty pedaly jsou obycejny, a zpetne zrcatko svetle,RS by melo mit cerne ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Ano, je černé, aspoň v před face. Nechápu, proč do toho inzerátu rovnou nenapíše, že to je přestavba nebo cosi a vydává to za RS, když to RS nikdy nebylo a ani nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Podľa VIN kódu uvedeného v inzeráte je to Elegance 2,0TDI 103kw s DSG, určená pre Holandsko (Nizozemí), pôvodná farba je strieborná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Co poviete na tento Concept RS+ FaceLift? Podla mna to vyzera super! A v biele dvojnasobne! ;) Farba pekná,ale difúzor je vrchol nevkusu.Tie "plutvy" mi pripadajú ako keď si sedláci upravia auto.Difúzor musí byť súčasťou nárazníka,elegantne splývať,ale popri tom ho zvýrazňovať a nie aby z neho trčal ako žralokovi plutva:Takýto neohrabaný difúzor by som nedal ani na SUV a nie ešte limuzínu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Podľa VIN kódu uvedeného v inzeráte je to Elegance 2,0TDI 103kw s DSG, určená pre Holandsko (Nizozemí), pôvodná farba je strieborná. Hm, takže pochybnosti všech, co tu psali, se potvrdily. Díky Igore ;) Farba pekná,ale difúzor je vrchol nevkusu.Tie "plutvy" mi pripadajú ako keď si sedláci upravia auto.Difúzor musí byť súčasťou nárazníka,elegantne splývať,ale popri tom ho zvýrazňovať a nie aby z neho trčal ako žralokovi plutva:Takýto neohrabaný difúzor by som nedal ani na SUV a nie ešte limuzínu. Sice jsi se vzbudil po více než roce, ale máš pravdu, přesně tohle s tím vystouplým difuzorem jsem říkal od začátku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak hlavní podstata difuzoru je usměrňovat vzduch, což dělaj hlavně ty plástve tam ;) tudíž i na designových difuzorech by to mělo být aby to aspoň opticky vypadalo funkční :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Chápu význam těch podélných výstupků, a ty mi nevadí tolik jako to, že zbytek difuzoru je vystouplý - když je difuzor součástí nárazníku v sérii, je částečně zapuštěný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Racing Sport nebo Rychlej Stehovak ? :smich: :smich: :D a nebo Rychlá smrt :o :lool: :D ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 Viete niekto nieco o odtieni STEEL GRAY - vraj novinka pre ORS...(Mala by byt podobna na sivu Platin) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 RS dostane od 45KT ako novú farbu zelenú rallye, o inej v oficiálnych materiáloch nie je žiadna zmienka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 V UK je to Steel gray a v nemecku Platin grau... V irskom konfiguratore pribudli nove farby: Steel gray a Rallye green 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Tak jsem včera otestoval šéfovu novou eReSu TDI 125kW CR a hodně mě to zklamalo.. Čekal jsem mohutnější zátah a místo toho jen mdlý zrychlení jako u klasický 103ky.. Najel jsem s ní 639km a z toho cca 400km po německých dálnicích, takže průměrka za celou cestu byla 105km/h, spotřeba 8,3.. Když jsem jí přebíral, měla najeto 2740km. Tak třeba se průběh motoru ještě zlepší, ale zatím to fakt není to, co bych očekával od vrcholné verze.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Mám podobnú skúsenosť pri rozhodovaní TSI vs TDI=TSI forever 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 RS dostane od 45KT ako novú farbu zelenú rallye, o inej v oficiálnych materiáloch nie je žiadna zmienka. Podla katalogu to bude len siva platin :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 zdá se mi to nebo je nějaký nový dekor na středovém panelu a lištách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Veru nezdá, je to iné. Mám doma starý katalóg a tam sú do strieborna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Pokial ja viem, tak SCOUT dostal RS hlinikove listy a ubudlo mu to slavne madlo, a RS mala dostat listy v designe Carbon... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.