Přejít na obsah

RS aneb Racing Sport

Doporučené příspěvky

CJ: Že aká je tá zelená naživo? Vyzerá zaujímavo, hneď ju zbadáš, nedá sa prehliadnuť. Síce ja som ju prehliadol, videl som ju len tak periférne, kým mi došlo, že to bola zelená OIIRS, tak som už bol za pumpou. Tak rýchla otočka a pekne naspäť :rolleyes: Moje vôbec prvé nové auto bolo zelené, takže chvíľu by som o tejto zelenej určite uvažoval. Ale nemôžem si pomôcť, na RS sa mi viac hodí červená a žltá. Možno keby táto zelená bola o kúsok svetlejšia, naživo je vcelku tmavá a ja moc teda tmavé farby nemusím...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

bolo by to dobre, aj ked trochu pochybujem - kto by este chcel testovat auto, ktore o chvilu konci..?

BTW: Dnes skoda zverejnila:

"Nejrychlejší Octavia v nabídce mladoboleslavské značky dostane paket s příznačným názvem „Speed“. Za atraktivní cenu 14 900 Kč obohatí výbavu modelů Octavia RS a Octavia Combi RS o černě lakovaná 18" kola Neptune, rádio Bolero se Sound systémem s 12 reproduktory a interiérem RS Red s kůží Alcantara s červeným prošíváním. Standardní barvou pro vozy s paketem Speed bude zelená metalíza Rally."

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...