Jump to content

S60 Polestar

Petr81

Recommended Posts

před 41 minutami, TomasB napsal:

to už prej je zaříznutý, protože to nikdo nechtěl, tak si nedělej prdel.

Jsem stihl objednat 😉

před 39 minutami, Dakie napsal:

Ale v bazaru ho pořád seženeš.. Já to Petrovi kvituju, na to jeho ježdění po venkově víc nepotřebuje.. Do školy dojdou i pěšky. A do velkoměsta to má, co by kamenem dohodilemoji106.png

Přesně tak. Na těch 50 km co najedu za měsíc 

před 1 hodinou, Ol@f napsal:

některí si tady myslí jak jsou vtipní s tím e-citigo, já se neopak modlím aby to nebyla pravda

proč? Elektrika je přeci budoucnost

před 51 minutami, header009 napsal:

Však Citigo dostalo červenou kartu a to se týká i eCitigo ne?

Vždyť píšu, že jsem ještě stihl objednat 🙂

před 4 hodinami, josef1968 napsal:

Ahoj, proč to prodáváš? Nejsi s Volvem spokojený?

Nemůžu říct, že nejsem spokojený. Když se neprodá, tak se neprodá.

A jak si to teda nakonec poskladal - uz si to moc nepamatuju - vim, ze to bylo Style a svetle modra, ale uz dal nevim... Jsem zvedavy, komu z nas to dodaji driv...

Stejne to dopadne tak, ze na jezdeni do kanclu budes mit iV na dovolenou s pasikem a o vikendu budes litat s polarkou....

nechci rejpat, ale jestli to je limitka jako M4 CS a M3 CS různé edice, tak se to nedá prodat.. prodejní cena nového auta velká a ojeté po 2 rokách za 50% ceny....

jinak kamarádův nevlastní táta si pořídil nejsilěnjší S60 a nadává na ten 4 válec hrozně... jediné co mu vyhovovalo byla cena....

Edited by marekczek

to byl příklad, co sem porovnával u BMW M.... BMW M není moje modla a nikdy nebude, ale porsche GT4 Za 1.6 včetně DPH prostě nekoupím....

zajímavější auto sem právě nenašel v téhle cenovce na moje použíti.. tzn aby mělo velké brzdy z výroby(neznám žádné takové auto co má vpředu 400mm kotouč 6 pístek, vzadu 380mm kotouč 4 pístek), diferenciál zadní, RWD, hmotnost do 1700kg apod.... dalo se s tím celej den jezdit na okruhu a nevadlo z výroby... náhradní díly dostupné v čr za rozumný ceny...

tak já chci auto se zárukou, ojetiny tyhle jsou většiny bouračky z okruhu apod, co se prodávají často u nás....

říkám, já ty brzdy miluju a hlavně to je hned doma na koleni vyměněný a spořím 😄

IMG_1658.JPG

IMG_1657.JPG

IMG_1652.JPG

98979191_192594211810427_808052802017296384_n.jpg

97979029_327913681526009_9007113106286968832_n.jpg

Edited by marekczek

Yeap ta by se dala, ale projev motoru je horsi nez 2.0 tsi..... takze no sound

v 6valu to nedelaji...

Predchozi renaulti motor 2.0 byl lepsi... 

pokud  chces aby a110 brzdila, tak to chce upgrade treba na apracing... serie je nic moc... a ovsem to  chce toe, camber atd..

vylesit chlazeni na 4valci.. pak jenom furt delas upravy za velky penize a nejezdis...takze cenova relace podobna, ale motor naprd bez chlazeni..

Edited by marekczek