Pavko Odesláno Únor 8, 2019 Sdílet Odesláno Únor 8, 2019 Zdravím, jsem tu poprvé a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s vydrží baterie (CR 2025) v DO KESSY. Mám O III (r.v. 02/2015) a baterii musím měnit cca po půl roce. Zajímavé je, že auto po hlášce "Vyměňte baterii v klíčku" na dálku normálně odemknu (zamknu) a i dotykem na kliku. Start tlačítkem bez problému. S touto hláškou jsem jezdil ještě asi dva dny a pak raději baterii vyměnil (nevím za jak dlouho by byla dálka mrtvá). Náhradní klíč se chová obdobně. Můžete někdo poradit nebo přidat zkušenost ? V dokumentaci k auto o tom není nikde zmínka. Jsem ještě rok v záruce, tak abych neudělal ze sebe blbce, kdybych s tím šel do servisu. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 22, 2019 Sdílet Odesláno Únor 22, 2019 No mne baterka vydrží cca rok . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Únor 22, 2019 Sdílet Odesláno Únor 22, 2019 Taky kolem roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 3, 2019 Sdílet Odesláno Březen 3, 2019 U mňa je výdrž tiež cca rok - MR2014 aj MR2018. Ak je extrémne krátka výdrž, tak boli vadné kľúče, kde batéria vydržala len pár týždňov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendlpetr1 Odesláno Listopad 2, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2019 Já měním baterku každé 3 měsíce. Jednou jsem zapoměl vyměnit cca 3 dny a už jsem se nedostal do auta. Auto jsem otevřel přes zámek a ejhle, nenastartoval. Naštěstí prodejna KIK byla za rohem.Tak jsem letěl koupit baterku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 2, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2019 Kdyby si četl návod k obsluze, tak zjistíš, že i s téměř úplně vybitou baterkou v klíči normálně nastartuješ. Stačí mačkat startovací tlačítko tělem klíče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 4, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2019 Přesně, a dokonce mě překvapil ten schovanej zámek pod klikou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 4, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2019 V 8. 2. 2019 at 13:58, Pavko napsal: Zdravím, jsem tu poprvé a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s vydrží baterie (CR 2025) v DO KESSY. Mám O III (r.v. 02/2015) a baterii musím měnit cca po půl roce. Zajímavé je, že auto po hlášce "Vyměňte baterii v klíčku" na dálku normálně odemknu (zamknu) a i dotykem na kliku. Start tlačítkem bez problému. S touto hláškou jsem jezdil ještě asi dva dny a pak raději baterii vyměnil (nevím za jak dlouho by byla dálka mrtvá). Náhradní klíč se chová obdobně. Můžete někdo poradit nebo přidat zkušenost ? V dokumentaci k auto o tom není nikde zmínka. Jsem ještě rok v záruce, tak abych neudělal ze sebe blbce, kdybych s tím šel do servisu. Děkuji chtělo by to proveřit jestlí nemáš ten vadný klíč, jinak podloužení životnosti baterie umíme řešit kdyžtak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snek72 Odesláno Listopad 28, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2019 CCa 9 měsíců... myslím že start jde i bez baterky, imobilizér je myslím pasivní čip. Schválně zítra vyzkouším... Tak vyzkoušeno, nastartovat jde i bez baterky v DO. Jiná věc je odemknutí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas_sk Odesláno Květen 6, 2024 Sdílet Odesláno Květen 6, 2024 Vybieha Vám niekde info, že batériu treba vymeniť? Lebo ja mám MR2018 a nikde mi to nepíše. Len prídem k autu a nejde otvoriť / zapne sa alarm pri štartovaní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.