Přejít na obsah

Pískanie nových brzd ATE

Janci_SVK

Doporučené příspěvky

• o 5 let později...

už delší dobu se tu poměrně dost úspěšně prodávají fake ATE komponenty, původ Polsko. To že to tak píská by mohlo ukazovat na to že to nebude originál, pokud tam teda mechanik nedal desky obráceně :laugh: (blbej for ja vim).

Bohužel neuděláš s tím nic, zesil si rádio a říkej si že máš závodní brzdy.

Odkaz ke komentáři

Aha, to je pro mě zajímavá informace a utvrzuje mě jen v tom že bych je měl teda vyměnit, i když jsou zánovní.

Dělá mě to teda jen pravá strana ale píská to od novoty, už nějakých 5tkm.

Několikrát rozdělané, vyčištěné, promazané a vždy to stejné ! -vždy v servise

Odkaz ke komentáři

já mám třeba ATE desky na předku, klasická směs žádný ceramic a jsou v pohodě. Už teď se nájezdem blíží k OEM deskám z výroby které dali 37tkm a to je tam tak ještě cca půlka materiálu. Nic nepíská a brzdí to.

Abych byl fér k tomu nájezdu tak jsem zároveň s novými deskami ve předu zvětšil i zadní kotouč takže je možný že předek při rozumné jízdě brzdí méně vzhledem k změně rozložení brzdného účinku.

Odkaz ke komentáři

37tis. na OEM deskách je docela málo, proto se ptám, protože ztrácím přehled, na jakém autě?

Já mám zatím nejmenší nájezd na Superbu, dávaly se pryč asi při 118Kkm, ale určitě by 140-150 daly. Octavia 1+2 jsem měl vždy do 100tis a byly tak na půlce/třetině, Octavia 3 šla pryč při ca 200tis a ještě 3-4mm zbývaly :).  Nejezdím jak důchodce, ale ani pilu.

Odkaz ke komentáři

poslední dobou tam koncern dává bláto, na něčem ty servisy musí vydělávat tak proč to neudělat že to mizí před očima. Stejné zkušenosti má více lidí třeba i golf TSI mk8 co řídí ženská po Praze, desky v prdeli po 50tkm.

Můj případ je extrém jelikož jde o desky na 287kW seatu co váží 1683kg a mám pravou nohu delší. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...