Janci_SVK Odesláno Květen 29, 2019 Sdílet Odesláno Květen 29, 2019 Ahoj, prosím vás na O2 FL my menil mechanik zadné kotúče aj doštičky za nové ATE. Od výmeny trochu pískali, no po prejdení cca 7000 km sa to ešte zhoršilo. Dá sa s tým niečo robiť? Pomôže výmena doštičiek za iné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Červen 18, 2024 Sdílet Odesláno Červen 18, 2024 Mám to stejné a nevím co s tím. Sundané a vycistene uz několikrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 19, 2024 Sdílet Odesláno Červen 19, 2024 už delší dobu se tu poměrně dost úspěšně prodávají fake ATE komponenty, původ Polsko. To že to tak píská by mohlo ukazovat na to že to nebude originál, pokud tam teda mechanik nedal desky obráceně (blbej for ja vim). Bohužel neuděláš s tím nic, zesil si rádio a říkej si že máš závodní brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Červen 19, 2024 Sdílet Odesláno Červen 19, 2024 Aha, to je pro mě zajímavá informace a utvrzuje mě jen v tom že bych je měl teda vyměnit, i když jsou zánovní. Dělá mě to teda jen pravá strana ale píská to od novoty, už nějakých 5tkm. Několikrát rozdělané, vyčištěné, promazané a vždy to stejné ! -vždy v servise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Červen 19, 2024 Sdílet Odesláno Červen 19, 2024 Jsem z ATEček měl vždycky hrůzu a teď se mi to ještě potvrzuje 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 19, 2024 Sdílet Odesláno Červen 19, 2024 já mám třeba ATE desky na předku, klasická směs žádný ceramic a jsou v pohodě. Už teď se nájezdem blíží k OEM deskám z výroby které dali 37tkm a to je tam tak ještě cca půlka materiálu. Nic nepíská a brzdí to. Abych byl fér k tomu nájezdu tak jsem zároveň s novými deskami ve předu zvětšil i zadní kotouč takže je možný že předek při rozumné jízdě brzdí méně vzhledem k změně rozložení brzdného účinku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červen 19, 2024 Sdílet Odesláno Červen 19, 2024 37tis. na OEM deskách je docela málo, proto se ptám, protože ztrácím přehled, na jakém autě? Já mám zatím nejmenší nájezd na Superbu, dávaly se pryč asi při 118Kkm, ale určitě by 140-150 daly. Octavia 1+2 jsem měl vždy do 100tis a byly tak na půlce/třetině, Octavia 3 šla pryč při ca 200tis a ještě 3-4mm zbývaly :). Nejezdím jak důchodce, ale ani pilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 19, 2024 Sdílet Odesláno Červen 19, 2024 poslední dobou tam koncern dává bláto, na něčem ty servisy musí vydělávat tak proč to neudělat že to mizí před očima. Stejné zkušenosti má více lidí třeba i golf TSI mk8 co řídí ženská po Praze, desky v prdeli po 50tkm. Můj případ je extrém jelikož jde o desky na 287kW seatu co váží 1683kg a mám pravou nohu delší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.