Ivo Odesláno Srpen 16, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2019 Mám prosbu chtěl jsem si na palibní desku nalepit magnetický držák na mobil. Odmasil jsem Isopropylalkoholem, ale bohužel oboustraná páska nedrží. Poradíte čím lepit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 16, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2019 (upraveno) lepší oboustranou pásku, sice to dělám strašně nerad, protože je na palubce na věky flek i když pracně pak tu pásku sundáš (pod držákem nevyšisuje palubka a má jinej odstín). Lepím všechno tímhle a nikdy mě nic neupadlo. Jedna podstatná věc, sundávat jí fakt nechceš, protože prostě nejde. Patexky a většina pásek na pěnový bázi jde vlascem podélně říznout, tahle ani omylem. https://eshop.wuerth.cz/Montazni-paska-Power-MONTPASKA-POWER-TRANSP19X1X10M/0894909004.sku/cs/CZ/CZK/ Upraveno Srpen 16, 2019 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Srpen 20, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2019 Mně udělal na trojce po roce flek včetně propadliny i ten protiskluzový obdélníček. Pak jsem měl tři léta kvalitní magnetický držák v mřížce a bylo OK. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.