martinkup199 Odesláno Září 5, 2019 Sdílet Odesláno Září 5, 2019 Ahoj, mám takový problém. Když nastartuji svou Ovečku tak místo tipických 900ot. mám stěží nějakých 300. Auto se začíná dusit a když vyřadím na neutrál, tak má motor tendenci zhasínat. Má někdo podobný problém? Pokud ano, jak jste ho vyřešili? Zatím jsem vyměnil Egr a vyměnil klapku vzduchu. Nemůže to být třeba váhou vzduchu? Moc díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 5, 2019 Sdílet Odesláno Září 5, 2019 Ahoj, nevim co jsi menil, ale tento motor EGR ventil nema!!! A pokud se nepletu, tak vaha vzduchu je ve skrzici klapce, ale to si nejsem uplne jistej. Co teplotni cidlo chladici kapaliny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinkup199 Odesláno Září 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2019 Dělal mi to známí mechanik, ja autům nerozumím. Jsem truhlář a evidentně mne slušně obral. Za údajný Egr a klapku jsem o šest táců lehčí. Proto se ptám tady, protože mu nedám už ani korunu. Vše u auta je v pořadku, zlobí mne pouze ty otáčky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 5, 2019 Sdílet Odesláno Září 5, 2019 Na PC napíchnout. Špatná směs,bude tam vyskakovat chyba ( lambda,klapka,svíčky,...) Těsnost hadic,atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 5, 2019 Sdílet Odesláno Září 5, 2019 Tak to te fakt pekne natahl, protoze tento motor nikdy EGR ventil nemel!!! Sezen nekoho jinyho nebo mu to omlat o hlavu za ten egr, at ti to ted zdarma opravi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 5, 2019 Sdílet Odesláno Září 5, 2019 Tak ta výměna EGR je fakt mazec. Tipuju špatnou klapku, dá se odhalit diagnostikou. Před výměnou stojí za zkoušku ji vyndat, pořádně vyčistit a udělat základní nastavení. Když ani to nepomůže, tak pak vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 5, 2019 Sdílet Odesláno Září 5, 2019 klapku ti dal novou či starší ? pokud novou nedal ti tam čínu? nastavil ti tu klapku vagem? koukni na podtlaky jestli to někde nepřisává falešnej vzduch koukni jestli nezapoměl nasadit nákou podtlakovou hadici a jestli si platil za výměnu EGRu tak vem bejzbolku a běž toho hajzla navštívit at ti ukáže kde ho v tom motoru měnil 🤬egr to fakt nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.