Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Octaviaus84: Hehe,taky sem na to koukal..Ale jak sem to tak vykoumal,tak je to "nastaveny" origo kridlo,podle toho ukotveni na viko.. :palec:

Davon: Hele,kdyz tmava strecha,tak jedine 3D karbon.. :D Ony prave ty Sparca jsou v realu malicko svetlejsi..Takova barva neco mezi stribrnou a grafitem,proste takovej matnej hlinik.. :D

mischicka: Prave,me lakaji taky,jak jsem psal,za prve,ze vim,ze jsou kvalitni, za druhe jsem si jich na OIRS moc neuzil a za treti by to auto bylo proste jiny no.. ;)

...kdyz to tu tak ctu...hergot,kde se tu dela anketa... ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Taky si dám bílá kola, jen proto, aby jsi mě prosil Viktore :)

jinak k pneumatikam aktualni test... (Matador tam neni) http://www.auto.cz/adac-test-letnich-pneum...5-r17-w-y-23123

Sice to je jiný rozměr, ale je zajímavé, že zrovna v tomhle testu opotřebení Conti SC3 vychází skoro, ne-li úplně největší, takže přesný opak těch zkušeností, co tu už padly.

Odkaz ke komentáři

nevim ale asi by to vyhrali cerny (nebo ty tmavsi) + cernou strechu (karbon) a "vrsek" kridla.. :)

Taky si dám bílá kola, jen proto, aby jsi mě prosil Viktore :)

Sice to je jiný rozměr, ale je zajímavé, že zrovna v tomhle testu opotřebení Conti SC3 vychází skoro, ne-li úplně největší, takže přesný opak těch zkušeností, co tu už padly.

ten test je vubec nejakej divokej... plno gum sem tam nenasel a to v nemecku a jinde jsou v testech na prednich pozicich...

Upraveno uživatelem O.v.i.
Odkaz ke komentáři

...A vcera prisel balicek z UK.. :)

Vojto,to mas(te) asi recht,ze by ty tmavy celkove k autu sly lip,cernej difusor, tmavy okna, ten predek - maska bez chromu taky uplne nezari...Ale kdyz ty Braidy sou proste Braidy no... :smich:

post-102-1303195924_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ma to kazdej Turbo benzinovej motor.. :) jenze vetsinou prave odfouklej vzduch nejde ven z auta,ale zpatky do sani a tak to temer nevydava zadnej zvuk.. :D

Olaf: Ne ne,nemam..At ted.. :) A ziiiitra jiz na aute.. :D

O.v.i.: Diiiiky.. :P Jasny,neceho si srknem.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Ani nevím jestli jsem ti už říkal jak je octa super (?) :D) ,ale to je fuk ... hlavně zdraví štěstí a at to jezdíí :D Pořádně to dneska oslav .)

Taky nevim,asi nerikal,covece.. :P

...Kazdopadne diky, mladsi dvojce! :D I Tobe vsechno nejlepsi,zdravi a at se vse dari a vychazi jak ma!I Ty to oslav! :P :smich:

No tak vse nej panacku k tem 17tinam :D :) :)

Hele, ja tomu moc nerozumim, ale tohle ma byt zvuk BOV??

Me to presne tento odfuk dela... :o :o

Diky! :lol:

Hele,to ti nepovim,prac mi v praci YT nejde.. :( Kazdopadne u 2,0TFSI v serii neni odfuk slyset ani trosicku malinko..takze vubec.. :D

Odkaz ke komentáři

Aha, tak ja to na tom svym "moturku" slysim, neni to mozna tolik vyrazne, ale je to tam a je to prijemny zvuk :smich: A to co jsi si koupil, jde jen o odfuk ven a ten "sound", nebo tam jde jeste o neco jineho? :)

Ne, já taky nic takového neslyším, ale ani nepotřebuju slyšet :-)

Bodet by jsi potreboval, kdyz ti to stoji v garazi a jezdis s tankem :) :D

Odkaz ke komentáři

No vidis to,tak to mas kliku,ze je to slyset.. :smich: U OI RS v serii to taky bylo trosku slyset.. :)

Tohle co jsem koupil je jen mechanicka vec, resp takova "podlozka" pod seriovy BOV, ktera prave dovoli vzduchu odejit ven z auta a to nasledne dela i ten zvukovej efekt.. :D Nic dalsiho tam neni.. :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...