Baurak Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 novy svetla s tema kolam nevim, podle fotek to vypada, ze ty predchozi byly hezci ale otazka je, jak to vypada na zivo :-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Spravne Bauracku! Jo jako ty predchozi byly asi vetsi stylovky no,to je pravda..Ale real neni tak spatnej..Ale jak rikam,asi to musi do kolen.. :) ajooo novy lampy ;) Ty bys vo tom mel vedet nejvic,vo tech lampach voe! B) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Ty bys vo tom mel vedet nejvic,vo tech lampach voe! ale tak nerikam, ze neco malo asi jo Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Tak me Bauracek uklidnil a potesil..Videl me auti a prej to v realu vypada lip nez na fotkach.. :( Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 jj OII je nefotogenická :D ale vypadaj pěkně a věřím že v reálu ještě lepší :( moc se mi to líbí při pohledu zezadu tam fakt krásně ladí ty kola k tomu difuzoru Osobně bych hodil i dopředu ten spoiler od benetu a trochu to snížil :D Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 je to tak ve skutecnosti je to mnohem hezci nez na fotkach. Ale kdybych mel rict ktery jsou hezci, jestli tyhle nebo ty puvodni tak bych asi hodne vahal, kazdopadne to urcite neni krok zpet :-) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Martine kurna dolu :( Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Tak od vcerejsiho vecera mame novou mapu.. ale ne tu v navigaci.. :lool: Dikec,to ze je OII nefotogenicka,je se dobre posloucha :) K tomu difusoru to ladi pekne,to mas recht..Hele,mne se ten predek od toho benetu nejak moc nelibi covece..Ale neco jinyho misto toho uz v hlave mam...A na zem s tim jit chci (Ovi vi a dela tu kina ;)), jen resim jak,jestli stavitko,nebo jen pruziny..Uz jedou SZ plny dotazu na kolegu mato88.. ;) Je to o penezich - kdyz chce clovek mit vsechno najednou a nema ropnej vrt,nebo nesedi na ropovodu,je to tezky.. ;) Taky bych chtel jeste cerny B sloupky.. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 vzdyt ty vis ze vim :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 to je debate :lool: jako z fotek sem zklamanej, ale verim ze na zivo je to lepsi, to samy mam s autem ja. na fotkach bych si naplacal a v realu sem nadsenej :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Proste O2 no... se neda fotit aby to vypadalo... :lool: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Je to o penezich - kdyz chce clovek mit vsechno najednou a nema ropnej vrt,nebo nesedi na ropovodu,je to tezky.. :) hlavně že má na podlaze mramor, ale na stavítko už nezbylo :lool: Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Marty jakou mapu, od koho, na kolik? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 (upraveno) Melo by byt 175kW a 350Nm => Soft Cimbu by MartinRS.. :lool: Upraveno Květen 3, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 presne, to je samej mramor, kola, cimbu voe ale stavitko to neeee :lool: a to nemluvim o motorkach a zenskejch :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Voe,prej o motorkach a zenskejch! Prave,ze to stavitko zalezi na tom,jestli si motorku koupim,nebo ne.. :lool: Kdyz ne,je to jasny.. :) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Tak to mě budeš muset v pátek povozit s novejma mapama. Já jsem s Passatem objednanej na 18.5. Budu mít ale asi jen 125 kW :lool: Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Jj,svezu.. :lool: Hele,jako vis jak, 125kW peknejch myslim.. :) Kam s tim jedes? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dlouho jsem váhal a nakonec to bude TDI Fun.Myslím že s tím chybu neudělám :lool: Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Jasny no.. :lool: Hele,myslim,ze urco neudelas chybu.. :) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 jen 125 kW prej :lool: me bavi s tim mym vykonem srat ty sefiky v Passatech se 103 kW Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Myslel jsem to v porovnání s Martinem. Taky bych hrozně rád silnej benzín, ale nejspíš by mě sežral. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Tak to na to koukame stejne, taky by se mi libil treba 2,4 benzin v turbu. :lool: Kdyz jsem cekal na tramvaj, tak kolem profrcela nova Audi S3, taky pekny auticko. Martyp: Kola vypadaji maly, az to sundas dolu, tak to bude lepsi. :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 proč jezdit na chip přes půlku republiky, když je v Praze Dieselpower... Martyp: slušný hodnoty, to už musí pěkně frčet! Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Protože i když si tam zajedu, vyjde mě to o pár tis. Kč levnějc Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dakie: Ale jo,tak je to trosku znat.. sem s tim najel prd,jen 30km zatim a z toho pulku po meste,takze zatim poznatky nijak extra velky.. Ale fakt je,ze pruznost na 6g ze 140 na 170 je pekna.. :D Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Ja myslim, ze si z kopytka vyhazujes dost, na to ze ten ropnej vrt nemas :) Kola na fotce na prvni pohled mi k autu vubec nesla!!! Pozdeji dobre, ale vice se mi libila stylove tamty... Ale verim, ze nazor zmenim na zivo!!!! Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Jojo taky mě baví prohánět "silná" auta skoro normální Octávkou... Jinak v Prze se taky dá chipnout za pár tisích. http://www.chiptuner.cz/ OC má slevu. Jinak kole super.... Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 jj sluší to tý tvý káře a kluky od chiptuner můžu taky doporučit :) taky jsem si od nich nechal udělat chip a jsem s ním spokojenej,navíc i příznivá cena je + Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky