Libor F. Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Masku bych stříkl raději do barvy auta, takhle mi ta černá maska mi připadá jako, že tam něco chybí, že je to takové nedodělané. Zrcátka bych klidně pofolioval, bude to možná levnější, ale hlavně vratné. Udělal bych je buď lesklá černá nebo raději stříbrná matná, nebo taky by asi byla hezká v karbonové. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Masku jeste uvidim,dam origo znak a zas to bude vypadat jinak,kdyz to na tom prostredku nebude tak svitit..Prelakovat do modra se da vzdycky.. Co se zrcatek tyce,tak karbon by urco spatny nebyl,to je pravda.. A stribrna..To uz me napadlo taky,ale to bych dal asi zpet chrom masku a nechal stribrny kola,nebo koupil braidiy..Urco by to vypadalo dobre jako stribrny zrcadla na modry OOOO RS4, treba.. Myslim,ze cerny lakovany doplnky - zrcatka, pripadne i strecha, maska, cerny kola by nemuselo vypadat zas tak zle.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Tak na aute je zpet chrom maska, pac ta cerna neprezila natlak WAPky a zacala se loupat.. Ted jsem dodelal megarychlej VT v nejlepsim grafickym programu vsech dob - malovani..nevim,jestli by bylo lepsi to dat do modry,nez do cerny?Ta fotka toho moc nenapovi.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 urcite modra.. i pres "malovani" Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 200% modrá Marťas... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Jj modra taky uz chystam vymenu chromu za saharu. Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 mrk sem, možná nějaká inspirace, Martine Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Diky za komenty a Tobe Petre za odkaz...Asi jo..cerny provizorium dlouho nevydrzelo a jak ted na to koukam,zkudim modrou.. I ten muj chabej VT pokus se mi celkem zamlouva.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 jo ta modrá vypadá super Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Tak predevcirem jsem auti lehce umyl a vcera se konecne dostal k tomu,udelat par fotek..Sice uz nebylo nic moc svetlo,ale neco z toho prece jen vzniklo.. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Pěkná! A co se týká masky, tak určitě do modra, ta černá autu neslušela. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Super fotky - při západu - takové romantické Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 no ono to sero ma neco do sebe.. pekny foto Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Diky panove! Storm: no,to zapadajici slunko ma neco do sebe..mam rad barevne fotky a tyhle odrazy barev.. Libor: Jo jo,mas recht...O te modre premyslim cim dal vic.. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Jj, vím o čem mluvíš - taky se mi to hodně zamlouvá. A pokud je auto naleštěné, tak fotky při západu jsou šukézní ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Jooo,presne tak.. Kdyz se k tomu dneska,nebo nejdyl zitra dostanu, zas ji lehce splachnu a pojedu udelat par fotek..Nasel jsem pekny misto,presne takovy,jak jsem si predstavoval.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Tak mi to nedalo a udelal jsem si radost..Koupil jsem si hracicku... :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Dve rychly mobil fotky rychlejch slecinek... Rodinna flotila.. :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 ááá, už víme, co bude tvé další auto :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 hajzl :D az si tata bude kupovat novou beru tu tvoji modrou ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 No kuci,to jestli,tak to jeste nakej ten rok bude trvat.. ;) ;) :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 mal jsi k foceni jeste pristavit tu stribrnou Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Ondro,to jsem chtel..Vyfotit tri generace ORS... :D Jen neni ted doma,stoji na salůnu.. ;) Ale po vikendu by se mi to mozna podarit mohlo.. ;) Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 ááá, už víme, co bude tvé další auto Pak bude mít konečně Marťák tu spravnou barvu Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Maro,uvidime,co bude..a jak jsem psal,kdyz uz,tak to jeste potrva.. :) Pratele premyslim...Co byste rekli tomu,ze bych nechal dat kola do cernyho lesku..? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 za mě určo ano tylhe mi tam barveně až tolik neseděj :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Dik za nazor... Premejslim o tom vic a vic..Ale k tomu by to chtelo jeste shodit na zem.. :/ Asi se k s Tebou domluvim na svezeni na Weitecu.. :) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Dik za nazor... Premejslim o tom vic a vic..Ale k tomu by to chtelo jeste shodit na zem.. :/ Asi se k s Tebou domluvim na svezeni na Weitecu.. :) hele není problém akorát nakonec nemám Weitec ale AP sportfahrwerke :lool: Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 hele není problém akorát nakonec nemám Weitec ale AP sportfahrwerke Fakt jo?a proc si porad myslim,ze mas Weiteca.. Ja nasel komplet stelovaci D2 Racing za pekny penize,takze je o cem uvazovat.. :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky