Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak trocha "nostalgie"...Minuly tyden prezuto na stary letaky za zamerem jet tuto sobotu se svizt do Mostu,z cehoz nakonec seslo.. :( Tak je z toho aspn par fotek.. ;)

To jsou nádherný kola, to jsou 18" nebo 19" a jaká značka? Jinak k autu není co bych dodal, absolutní skvost. :palec:

Odkaz ke komentáři

Cjoctavian: No geosku jsem pro jistotu udelat nechal,byla rozhozena minimalne,spis ty odklony,jak pise Vasekk,ale to bylo par minut,takze jsem to neresil...Xenony zrovna tak,ty se zvedly samy.. ;)

Octavius: Diky diky.. :) Covece nezvedal,to jen na tech zimakach vapada nejak vejs..I kdyz je fakt,ze ty fotky to proti realu trosku umocnujou..

S podvozkem stale spokojenost,neboucha to,neklepe,sedi,nenaklani se..Oproti serii to prituhlo,ale minimalne..nektery diry a hupy na silnici to filtruje lip,nez serie,tim ze se to nehoupne..Ale kdyz vymeles diru jednim kolem,neni to zadna drba..jediny,kde je to tuzsi,tak v situaci,kdy prejizdis pricny nerovnosti celou napravou najednou-pricny prahy,frezovani silnice,vyjety koleje na krizovatce atd..TAm bych to prirovnal k podvozku RSI, kde to v tomhle ohledu taky bylo tuhy..Jinak si nemzu stezovat! ;)

Odkaz ke komentáři

Jj,presne tak,cidla se o to postarala,takze bez problemu.. ;)

Ano,tak nejak bych se mezi spokojene uzivatele AP zaradil.. :) Ja do toho sel po zkusenostejch Chjetjova,po tom,co me svezl a utvrdil jsem se v tom,ze ten podvozek nejsou jen tvrdy pruziny a tlumice s hustsim olejem..A taky pro to,ze AP jsou porad pod kridly KW..nejakym zpusobem jsem tomu duveroval a rozhodne nelituju,ze jsem se pro to rozhodl a koupil.. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...