xshreck Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 :-) známej koupil kola ( Na OII, 225/50). SAmozřejmě dojel a měl obuté 225/55. Takže mu to nějak drhlo. Ok, šel teda zase do servisu v jeho vesničce. Tam mu to vyměnili za správný rozměr. A najednou tak do toho sednem a něco tam klepalo u předního kola. Ok, neřešíme. JEdem domů. ( občas kleplo, pak nic). O pár hodin později jsme potřebovali jet do OBI. Nastartujem, jedem a najendou klepání jak prase. Jel jsem zrovna já, tak mi to endalo a zajel sem na parking. Zalomcoval jsem s kolem a vypadalo to spíš na nějakou vůli divnou, nepřipadalo mi to nějak divné. Majitel zavolal do Škoda servisu a tam řekli že to bude asi ložisko ( pospíchali jsme, proto jsme jeli dál ) a tak se pokračovalo. Na dálnici to byla symfonie. Klepalo to čím dál víc a mělo to zvuk jak něco přidřeného. Prostě hnus. ASi 5km před barákem to byla fakt už hrůza, dojeli jsme a šli teda zkusit jestli to nebudou šrouby. A ono fakt jo. KDyby jsme to blbci zkontrolovali předtím, tak je po starostech. Naštěstí byly šrouby všechny, povolené cca o 2-3 otáčky. Ale je to docela hnusný pocit když vím, že to mohlo uletět... Z toho plyne poučení, že po takových volech co to dělaj z povolání si to chce taky zkontrolovat. A hlavně já už taky nebudu tak blbej a i když budu spěchat, tak se při takové příležitosti podívám i na takovou kravinu jako dotaženej šroubek ... Servisákům zdar, doufám že takovejch víc není :-) ( prej to udělal několikrát...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 můj známý z Pneuservisu říká, to je tak, když řeznáka přestane bavit maso a dá se na pneu servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 presouvam z manualu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 v každém servise je naspáno, že doporučují po ujetí cca 100km překontrolovat dotažení šroubů - sami nevěří utahovačkám, co používají.. bohužel se stane, ikdyž by se to stávat nemělo, pořád jsme jen lidi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Já tedy mám opačnou zkušenost - a taky negativní... utahli mi vzduchem kola tak, že jsem o měsíc později je nemohl povolit... značkový ořech, tyč a na ní trubka 1,5 metru a skákal jsem po tom jak opičák... a nakonec jsem ten ořech roztrhl... a jak říkám nebyl to nějaký ořech z tržnice ale značkový vercajk... Divím se, že ty šrouby to vydržely... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 a proto nejezdím přezouvat kola do servisu, tam si je nechávám jen vyvážit a zbytek si dělám doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Tak to se mi díky bohu ještě nestalo. U nás to nejdřív berou vzduchem a poté ještě momenťákem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Nepříjemná zkušenost! Každopádně pořád plati že po ujeti cca 100km by se to mělo zkontrolovat a dotáhnout.Takhle to píšou i na svých učtenkách pneuservisy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 ja to kontroloval nekolik let a pokazde jsem s tim nehnul ani o pid, letos jeste ne a ani nebudu pac pujdou kola pristi patek zase dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Nikdy som to po 100km nekontroloval, v pneuservise to utiahne momeťákom a nikdy žiadny problém.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 I kdyby... tím autem jsme neujeli ani těch 100km. Tj to ... on se prostě na ty šrouby uplně vysral a dotáhl to rukou... a zapoměl. Nebo nás chtěl zabít... Nakonec jsme obešli všechny kola a všechny jsem ještě dotáhl min. o 1/4 otáčky. JInak měl jsem i takovou příhodu... kamarád měl dotažené kola na 205 :-) tak jsem mu to musel povolovat já protože neměl tolik síly ( a to po tom skákal : ) a že prý se to auto i s tím kolem zdvihlo ... tak by mě zajímalo jestli kecal nebo ne :-D Hlavně ale msuel držet aj volant protože se mi vykroutily kola xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak ono když to dělají jenom tím vzduchem tak se může stát, že je ten šroub prostě trošku zrezlej a dá to ten odpor i přes to, že není dotaženej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 tak hlavne jestli dobre chapu masinu co maji u nas v pneuservise tak treba kdyz povoluje cele auto a na poslednim kole posledni sroub jde hur tak ta masina si uz neprdne. Musi pockat nez natlakuje kompresor a pak to povoli. Takze jestli meli nizkej tlak v pistoli a kompresor to nejak nepobral tak si mohli myslet ze maji utazeno, to ale nemeni nic na tom ze to meli dotahnout rucne. Mi doma o vikendu prezouvali X5 pekne na heveru kolo po kole a ve dvou lidech docela pohoda. Kola nechteli vubec dolu doslo i na kladivo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.