Přejít na obsah

Tunel - odkládací plocha

TomXP

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Pro ten panel je docela důležitý povolit dva torxy 20 pod zadním popelníkem a celou zadní část zatáhnout co nejvíc dozadu. Potom to tam sedne docela dobře. Já už si na to zvyk tak že v autě který to nemá skoro hodím peněženku do toho místa co mám kastlík.

Aha, tak to zkusím. Mě to nesedí vepředu, je to malinko nadzvedlý a zasahuje to do lemu kolem řadící páky, do toho plastu. Ale drží to a nehýbe se to, takže jsem to zatím neřešil.

Odkaz ke komentáři

Odkládací panel Octavia - č.v.333 160

Výrobce:

TOPPLAST, Lázně Libverda 207, 46362 Hejnice

tel.: 482322550, www.topplast.cz

Technický popis.

Odkládací panel je určen pro vozy Škoda Octavia a její modifikace.

Odkládací panel je vyroben vakuovou technologií tvarového lisování umělých hmot z materiálu ABS, čímž je zaručena kvalita výrobku a jeho dlouhá životnost. Zlepší interiér Vašeho vozu. Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.

Návod k montáži.

Odkládací panel pouze vložíme pod zataženou páku ruční brzdy. Panel nepřipevňujeme z důvodu snadnějšího čistění. Pokud chceme panel připevnit stačí před montáží na několika místech nanést vhodný tmel a panel přilepit.

Upozornění.

V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých hran nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá výměna nebo demontáž. Rozsah poškození konzultujte s výrobcem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...