wartas2 Odesláno Leden 20, 2021 Sdílet Odesláno Leden 20, 2021 Mám dotaz / problém. Škoda Octavia 1.8t RS, rok 2003, 180 000 km. Když je studené počasí tak cca kolem 3°C, tak po nastartování motor chytne na 4 válce, ale po chvíli přestanou 2-3 válce pálit. Když to přišlápnu, tak pod plynem to běží. Za teplejšího počasí nad 10° a naopak pod 0° to nedělá. Svíčky jsou nové. Může někdo poradit? Nechce se mi do servisu, kde jsou převážně měniči a postupně by vyměnili celý motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 20, 2021 Sdílet Odesláno Leden 20, 2021 Měl jsi to na diagnostice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wartas2 Odesláno Leden 20, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2021 Na diagnostice to nebylo, ale na přístrojovce to nic nehází. V létě diagnostika byla bez závad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 20, 2021 Sdílet Odesláno Leden 20, 2021 Dělá při každém startu za těch teplot, nebo jen ten první studený start? Pokud máš možnost, zkusil bych diagnostiku, popřípadě změřil tlak paliva. Mně se obdobně projevovalo čerpadlo, ale dělalo to za každého počasí. Nicméně nájezd jsem měl velice podobný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wartas2 Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Dělá to jen ten 1 studený start. Další starty , kdy už je motor trochu zahřátý to nedělají. Diagnostiku si zkusím domluvit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wartas2 Odesláno Únor 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Tak jsem po diagnostice a závada není zaznamenaná. Ale závada je stále. Studený start = jde na 2-3 válce a klepe to celým autem. Jakmile přišlápnu plyn, chytí se a jde normálně. V servisu toto nedokážu nasimulovat. Poradí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Únor 28, 2021 Sdílet Odesláno Únor 28, 2021 Zkus nechat změřit tlak paliva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.