Jakub Novák Odesláno Leden 22, 2021 Sdílet Odesláno Leden 22, 2021 Dobry den chci se optat jak je reseno vyfukove vedeni presneji reseno za katalyzatorem mam lehke poezreni ze se nekdo snazil oddelat kat. protoze lambda byla urvana jedna se o octavii 1 1.6 75Kw 2009 Tour v sobotu vecer jsem zaparkoval vse v poradku nedele jsem nikam nejel a v pondeli vecer rally zavodak hadra nikde jsem ani nazehucel aby se urvala sonda moc diky kdyz tak za informace pokud by mohl nekdo poslat nejakou fotku at vim jak to tam je resene nikde na netu to nemuzu najit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 22, 2021 Sdílet Odesláno Leden 22, 2021 Nekdo ti chtel slohnout katik. Musis si koupit takovou sponu (nevim presny rozmer) https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/357253141-spona-vyfuku-predni-de-4316.html a novou lambdu. Lambdu doporucuji origo Bosch, nahrada muze delat neplechu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Leden 22, 2021 Sdílet Odesláno Leden 22, 2021 To víš, teď letí videa, jak týpci během ani ne minuty vyříznou katalyzátor a vydělávají tak. Bych na ně to auto spustil..[emoji2959]Je tam spojka, myslím 55, ale raději si to ověř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Novák Odesláno Leden 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2021 diky za potvrzeni moji domnenky nejakym zpusobem jsem to dal dohromady zitra bych vam poslal odkaz na sondu jestli je ta spravna tu spojovaci sponu jsem bohuzel sehnal na rychlo mensi ale nejak jsem ji napasoval a prijde mi ze by v te casti nez se zahreje lehce profukovaly splodiny takze budu muset sehnat spravne rozmery pokud nebude lepsi to zavarit a nechat tam tu spojku kdyli tomu zavareni moc diky za informace co si budem povidat proste oveckin nejakym zpusobem prirostl k srdci tak se clovek boji co a jak 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Novák Odesláno Leden 23, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2021 tak tu sondu mam BOSCH Lambda sonda | MRO Auto a zatim teda bez problemu aspon co vim ohledne te spojky tak tu mam spatnou velikost a k tomu mam otazku jestli to radeji zavarit a jnebo sehnat spravnou velikost spojky? diky za informace a pekny vikend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 23, 2021 Sdílet Odesláno Leden 23, 2021 Sežeň si odpovídající sponu, v případě demontáže s případnou nutnou výměnou dílu výfuku nebudeš muset řešit řezání a možné poničení potrubí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 25, 2021 Sdílet Odesláno Leden 25, 2021 Koupit správný průměr spony a jednoduše spojit. Budou tam sice 2 spony za sebou, ale to nevadí. Pro ty, co nemají Octavia 1, tak první spona je právě za katem a pak navazuje 2 a 3 díl výfuku, pokud je to tovární, tak jeden kus, který se při výměně rozřízne a dá spona. Zrovna před Vánoci jsem to řešil, protože jsem na švagrově "nové" Octávce měnil výfuk za výfuk, co měl na staré - tam byl pár měsíců starý originální originál, takže bylo škoda ho tam nechat. Za toto kradení katů bych fakt sekal ruce. Měl jsi neskutečnou kliku, byť zničenou sondu … . Například u Citroenů 1,6 je ten kat přímo v motorovém prostoru hned za parohama, tak tam ta krádež nehrozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Leden 25, 2021 Sdílet Odesláno Leden 25, 2021 Proč dvě spony? Stačí jedna ta mezera je tam schválně. Taky jsem měnil, nasadil sponu, šoupl vedle, trubky spojil hliníkovou páskou, šoupl zpět, utáhl a je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2021 Sdílet Odesláno Leden 25, 2021 @noxik600 podivej se na fotky a zjistis, ze uz tam 1 sponu ma a kdyz prerizli trubku za katikem, tak tam se musi dat druha spona, takze bude mit 2 spony za sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Leden 25, 2021 Sdílet Odesláno Leden 25, 2021 No jo, pravdu máš. Tak to bych tam dal ten kousek trubky delší a ke katalyzátoru navařil. A nerezovou, aby to nešlo tak lehce, příště[emoji2] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.