bobo99 Odesláno Březen 10, 2021 Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 (upraveno) Ahoj-omlouvám se,nenašel jsem nikde nic ohledně mého problému.Mám na maxíku stále vidět telefon,nejde nic přepínat,můžu držet čudlíky jak dlouho chci a nevyjedu z telefonu.Děkuju za radu Rádio RNS 315+ s BT Upraveno Březen 10, 2021 uživatelem bobo99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 10, 2021 Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 jak dlouho jsi měl odpojeno od bateriie ? aby to mělo nějaký smysl chce to tak aspon 30 vteřin ne-li dele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Březen 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 skoro hodinu to bylo odpojene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 10, 2021 Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 zkus odpojit RJ telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Březen 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 Mam radio s BT uvnitr-RNS 315 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 10, 2021 Sdílet Odesláno Březen 10, 2021 předpokládám, že myslíš čudliky na multifunkčním volantu.... volant jinak svítí, zbytek tlačítek reaguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Březen 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 Nemam MF volant jeste nasazenej.Myslim cudliky na prave pacce,ze nemuzu nic nastavit na maxiku,aby ukazoval napr rychlost,cas jizdy a atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 odpojit fyzicky rádio/navigaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 Napadl mě restart te rns315 jestli displej zareaguje během restartu nebo je to blbost? Odpojení samozřejmě bude best. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Březen 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 pokud navi odpojim,vse jede v pohode,jak ji zapojim,stane se znovu co jsem psal nahore-zamrz.Jeden clovicek tvrdi,ze uz toto videl a ze je nutne prehrat budiky na new firmware,takze tak i tak jsem v p..... protoze zde v okoli nikoho neznam a pokud uz nekdo je cca 70-100 km nikam nemuzu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 přijde mi lepši kdyby se to téma už od začátku jmenovalo zaseklý maxidot po připojení RNS315 a nebo jsi to mohl napsat už do prvního postu že bez něj je to v pohodě ušetřilo by to čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Březen 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 Chces koupit pivko , nebo dve ?kolik casu jsi promrhal prosimte tvou odpovedi ? a tedy z tveho napomenuti je oprava jaka ?nevidim tam nic jen jak by jsi to napsal dobre,aby ses nemusel unavit odpovedi,ale dekuji-priste ti napisu SZ,aby jsi me presne urcil jak mam sepsat dotaz kterej bude hned jasnej po prvnim precteni.A omlouvam se,ze jsem napsal vse spatne .-))) P.S.Pokud se nekdy dostanu k nekomu co me prehraje budiky,tak dam sem jasnou odpoved-ANO VYRESENO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 uklidni se laskavě ano, píšu to třeba kvůli tomu že Rolbař kterej se tím živí a má servis jako hlavní obživu mohl místo toho aby se po X odpovědích dostal k informaci kterou mohl mít už od začátku dělat něco jiného, a i ty jsi rovnou mohl dostat potvrzení že je třeba přehrát budíky. Že je tam RNS315+ jsi napsal také později a doplnil do původního postu, tak co ? Nějakej ohled k lidem co se ti snaží pomoct by to podle mě chtělo a ne vlastní pohodu. Druhej důvod proč to píšu je že když to tu někdo bude třeba v budoucnu hledat tak by ho to mohlo rovnou trknout podle názvu či právě zjistí že nadpis je zavádějící a pročte si 10 odpovědí aby zjisti že to bylo rádiem které tam nemá a bude znova na začátku. To 🍺 si můžes strčit tam kde slunce nesvítí umím si ho koupit sám. 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 [emoji16][emoji3] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 11, 2021 Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 @bobo99 přečetl jsi si při registraci parvidla tohoto fóra 🤔 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Březen 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2021 A toto je co ? slusne poslano me nekam ?To 🍺 si můžes strčit tam kde slunce nesvítí ..... Kazdej tu dela bububu-ale problem stejne neni vyresenej-co ja vim,zda prehrani budiku pomuze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Březen 13, 2021 Sdílet Odesláno Březen 13, 2021 Hrál si s kódováním gateway....nakódovat správně gateway a odpojit a připojit baterku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Březen 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2021 ahoj,jedine co jsem si zapnul je ze me nesviti ledky pri zatazene rucni brzde,jinak se s autem nic nedelalo.Jsem ale domluvenej s jednim clovickem az se otevrou okresy tak se na to jukne-dam info az to bude hotove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.