karelkopp Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 Zdravím prosím vás mohl by mi nekdo poradit cim by to mohlo byt jedu mam někde kolem 2t otáček a najednou cítím kolísání výkonu jak zabírá a pak zase nic do kopce taky nic moc tah do nouzáku neskočí a diagnostika nic neukazuje. napadlo mě jestli by to nemohl byt palivovy filtr ale nejdriv se chci zkusit poradit se zkusenejsima. Predem mockrat dekuji za vaše nápady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Květen 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2021 dnes jsem opet udelal diagnostiku a vyskocila tam chyba 17958 nicmene auto do dnesniho dne nespadlo do nouzoveho stavu a ani zhaveni neblikalo tak nevim.U turba jsem zkousel hybat podtlakovkou a hybe se normalne dle meho nazoru takze se naklapeci lopatky hybou myslite ze by mohl byt kaput ventil N75? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Květen 17, 2021 Sdílet Odesláno Květen 17, 2021 První nejjednodušší/ nejlevnější řešení je výměna všech hadiček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Květen 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2021 tak hadicky objednany.tak uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Květen 20, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2021 Tak to vypada ze problem vyresen nicmene nebylo to hadickama ale byl opravdu spatnej ventil N75 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Květen 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2021 tak bohuzel problem pretrvava dals co jsem postrehl tak kdyz se auto na chvilku zacne dusit tak potom co zase zabere tak jde z vyfuku cerny dym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Květen 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2021 nicmene po odpojeni ventilu N75 auto jede bez kolisani vykonu ale s nejvetsi pravdepodobnosti jede bez turba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zika Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 V 22. 5. 2021 at 10:38, karelkopp napsal: nicmene po odpojeni ventilu N75 auto jede bez kolisani vykonu ale s nejvetsi pravdepodobnosti jede bez turba Palivovým filtrem to nebude, ale pokud je tam nějakej stoletej, tak ho samozřejmě vyměň. Ale nepočítej s tím, že se výkon nějak zlepší. Pokud odpojíš N75, motor padne do nouze. Chce to někoho s VAGem, aby to za jízdy zdiagnostikoval. Podtlakový hadičky jsi měnil všechny? N75 máš nový Pierburg? Zkus udělat tohle a jestli ti to táhlo nebude zajíždět jako na videu, tak může být špatná regulace turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Červen 20, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2021 Tak problém vyresen jako prvni to bylo ventilem N75 a za druhe to bylo vypadlou hadici u intercooleru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.