Mod Serotonin Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 Zdravím , u octavie 2 1,6 75kw mi počítač prapodivne počítá spotřebu.. pokud dojedu s prumernou spotřebou dejme tomu 6,5 a auto stojí dele než dve hodiny tak po startu zhruba tak po 1 minute (kdy přepočítává )to nahlasí prumernou spotřebu kolem 25 ... pokud s autem vyrazím třeba po hodine od zastavení tak je tam stále tech 6,5...muže mi prosím nekdo tohle objasnit? dík Kami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 Sice je to tu o oct 1 , ale nemáš to přepnutý na prům. spotřebu jízdy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mod Serotonin Odesláno Srpen 2, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 A tak to se omlovám.Jsem tu no novej 😉 Ano mám ale i tak nechapu pro mi prumerna spotřeba hlasí takové skoky..kdyby to byla aktualní spotřeba tak tomu rozumím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 Je tak průměrná spotřeba 1 a 2, 1. je pro danou jízdu, resetuje se tuším právě po 2 hodinách stání. Ta druhá je dlouhodobá 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 přepínání položka 1/ spotřeba 25l, údaj paměti pro jednotlivou jízdu (okamžitá) přepínání položka 2/spotřeba 6,5l, údaj paměti pro celkovou jízdu pokud v průběhu 2 hodin po vypnutí zapalování pokračuješ v jízdě, vyhodnotí se nové hodnoty spolu s předcházejícími pokud přerušíš jízdu na více jak 2 hodiny, paměť se automaticky vynuluje 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Mod Serotonin Odesláno Srpen 2, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 před 33 minutami, Radas napsal: přepínání položka 1/ spotřeba 25l, údaj paměti pro jednotlivou jízdu (okamžitá) přepínání položka 2/spotřeba 6,5l, údaj paměti pro celkovou jízdu pokud v průběhu 2 hodin po vypnutí zapalování pokračuješ v jízdě, vyhodnotí se nové hodnoty spolu s předcházejícími pokud přerušíš jízdu na více jak 2 hodiny, paměť se automaticky vynuluje ahá! a da se to celé nejak resetovat do počátečních nulových hodnot? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 Přepínací tlačítko RESET podržíš pro položku 1 a poté přepneš na položku 2 a podržíš také reset. a máš to vše na nulu, a začíná vše na novo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 Aneb dvě hodiny psaní do internetu, místo dvouminutového kouknutí do návodu 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mod Serotonin Odesláno Srpen 2, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 (upraveno) před 10 minutami, header009 napsal: Aneb dvě hodiny psaní do internetu, místo dvouminutového kouknutí do návodu 😄 auto z páté ruky vlastnene druhý den b ez návodu 😉 asi tak 😉 Upraveno Srpen 2, 2021 uživatelem Mod Serotonin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 2, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 https://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Models 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Mod Serotonin Odesláno Srpen 2, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2021 před 48 minutami, header009 napsal: https://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Models dobré vedet 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.