Guest houmik Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 (upraveno) to jsou ty starsi... novy maji napsano PLUS a EXTRA LIVETIME na obalu, taky budou asi o neco drazsi Upraveno Prosinec 12, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Absinth Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 (upraveno) houmik : mels pravdu, odpoved prodavajiciho to jen potvrdila, jedna se o starsi Upraveno Prosinec 12, 2010 uživatelem Absinth 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Tak jsem šel taky do Osram Night Breaker zatím celkem spokojenost ale na tlumený by to mohlo svítit trošku víc Kupoval sem je v Kelly asi za 140,- a borec říkal papír schovat reklamace celkem dobře uznávají. Tak uvidíme.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 mam tyto a spokojenost mam take tyto žarovky ,, sice mi po roce odesli ale koupil jsem si je znova ,, me vyhovujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Mám již přes rok v projektorek Philipsky NightGuide DoubleLife a spokojenost maximální. :) Tedy až na cenu..... Sorry hoši seknul jsem se. Moje je samosebou H7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Ja mam pres rok Osram NB prvni serii a jsem max spokojeny. Sviti jak hovado. Az mi prasknou tak jdu pro verzi Plus. Ted je asi budu kupovat Rubi do Bubliny v H7 a H3 a pak reknu jak to sajnuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Taky šilhám po těch Osramech NB Plus (budu tajně doufat, že ta slibovaná delší životnost nejni jen marketing :-) ). Měl jsem předtím Philips NightGuide DL, který svítily fajnově, ale štvalo mi tam to viditelný rozdělení barevných pruhů - a taky mi přišlo, že ta levá strana byla fakt trochu hůř osvětlená, jak už tu taky zaznělo. Máte někdo zkušenosti s Bosch Plus 90? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Tak si myslim,ze ta zivotnost fakt neni marketing. Ja je mam uz asi rok a pul a jsou uplne v klidu. Samo ze se muze stat ze ti po mesici praskne ale v klidu ji vyreklamujes za novou. Bracha ji takhle vymenil. A mam treba na aute 2roky stare lampy a musim si sklapet svetla na prvni tupen protoze mi to sviti az moc daleko. A to jsou serizene s STK..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Take ale zalezi,zda je pouzivas denne nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Campus: Jsem rad, ze nejsem jediny, kdo to takhle vidi. Za ty penize jsem opravdu zklamany... Moje dalsi zarovky budou zase Osram a uz u nich zustanu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 houmik: jo, jo, ty Philipsy určitě svítí víc než standard a na pravý straně je silnice dobře osvětlená, ale to je, bohužel, všechno :lool: a přesně, za ty prachy. Takže Osram je v tuzemským háji asi jasná volba (ještě koketuju s těma Boschkama). Jen jedna možná naivní otázka: Osram do H1 i H7 (mám klasický světla)? Přemýšlím o projektorových světlech (čočka) - má to smysl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Jaký klasický světla máš když tam jsou H1 i H7? To máš Fobii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Neni to OII s halogenama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 to 'Campus': Projektory doporučuju. Stav se a porovnáme to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Jaký klasický světla máš když tam jsou H1 i H7? To máš Fobii? Mirouch76: přesně jak píše houmik, prostě OII s normálníma halogenama (já vím, je to těžký pochopit, ale pořád existuje pár kousků aut bez xenonů - a jedno z nich, jsem vyfasoval já). :lool: teď si mě ale s tím údivem nad žárovkama zmátl, půjdu se radši podívat, co tam fakt je - OII moc dlouho nemám. Dodo-Kolín: tak viděl bych to rád, ale jezdit kvůli tomu do Kolína... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 to 'Campus': Tak si odchytni někoho se Scoutem. Když nemá Xeny tak má vždy projektory :lool: Nikam nechoď a mrkni SEM Jinak máš tlumený H7 a dálkový H1. Mlhovky H8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Dodo-Kolín: neboj se, jasně, že bych nikam neběžel - jsem kancelářská krysa, takže v rámci informovanosti patří strejda "Gůgl" k povinným znalostem :-) ale díky za odkaz - teď se domlouvá nějaký minisraz u nás na Plzeňsku (zatím ve stádiu pokusu), tak tam určitě nějaký dobrák s projektorama bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 (upraveno) clen jofree by ti k tomu mohl neco napsat, sam myslim prechazel z halogenu na projektory Ale tohle uz je spis nekam do sekce OII Upraveno Leden 17, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 to houmik: Taky to mám za sebou... Ale OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Vsak jo, jofree ma taky OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Pánové, díky moc. Asi už bych to nechal do jiný sekce, ať tu nezaplevelujeme "žárovky" nebo prostě koupím projektory a bude to (za cca 5k za oba new to docela jde). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Mirouch76: přesně jak píše houmik, prostě OII s normálníma halogenama (já vím, je to těžký pochopit, ale pořád existuje pár kousků aut bez xenonů - a jedno z nich, jsem vyfasoval já). :) teď si mě ale s tím údivem nad žárovkama zmátl, půjdu se radši podívat, co tam fakt je - OII moc dlouho nemám. No jo no. to mi nedošlo. Zmátla mě adresa. To jsem za sebe udělal pěknýho troubu. Smějte se mi zasloužím si to. :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Mirouch76: já bych to neviděl tak tragicky snaha se cení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Zdarec.Pužívá z vás někdo tyto H4http://autozarovky.elkam.cz/28678/philips-h4-x-treme-power-12v-55w-px26d-set-2ks.html---popřípadě jaká je spokojenost se svítivostí.Dik. Zdarec.Pužívá z vás někdo tyto H4http://autozarovky.elkam.cz/28678/philips-h4-x-treme-power-12v-55w-px26d-set-2ks.html---popřípadě jaká je spokojenost se svítivostí.Dik. http://autozarovky.elkam.cz/28678/philips-...6d-set-2ks.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 SUper světlo, ale ta cena. Osram Night Breaker jsou srovnatelné a za polovic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Já koupil Osram Night breaker amoc moc spokojen. Hodně bělejší světlo oproti klasickým žárovkám, delší dosvit a dobře vidět na pravou stranu silnice a krajnice až do příkopu. Cena sice téměř 400,-, ale uvidíme ještě jak dlouho vydrží. Jinak spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Já koupil Osram Night breaker amoc moc spokojen. Hodně bělejší světlo oproti klasickým žárovkám, delší dosvit a dobře vidět na pravou stranu silnice a krajnice až do příkopu. Cena sice téměř 400,-, ale uvidíme ještě jak dlouho vydrží. Jinak spokojenost. Tak mrkni na cenu Philips Night Breaker -(odkaz asi o tří přispěvky výš) a pak si stěžuj na cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 (upraveno) Po vcerejsi jizde muzu napsat maly srovnani zarovek Philips Nigth Guide a Osram Night Breaker Plus. potkavaci svetlo vseobecne: Uz jsem psal driv, ze Philips NG sviti slabe na levou stranu, coz jsem si vcera potvrdil. Osram NB osvicuji levou stranu mnohem lepe. Oboje zarovky maji dost odlisny kuzel svetla, blbe se to vysvetluje, musel bych to nakreslit. Kazdopadne Philips NG daleko lepe osvicuji pravou stranu. Nerikam, ze Osram sviti spatne, svetlo je dostatecne daleko za krajnici a intenzita je taky dobra, jen P NG jsou o kousicek lepsi. Zajimavy je taky rozlozeni svitivosti. Philips opravdu sviti z vetsi casti na pravou stranu, kdezto Osram maji hlavni proud svetla uprostred. barva pri tlumenym svetle: Uz na krabicce Philips NG jsou znazorneny 3 druhy barevnych pruhu (zluta, bila, fialova). Osram sviti vsude stejne (modre nebo bile, zalezi na posouzeni). Philips jsou vice do zluta na prostredku. Muj osobni pocit je ten, ze s NG vidim lepe nerovnosti na silnici, ruzny diry atd, ta zluta to proste vic rozjasni nebo prosviti, nevim, jak to mam popsat. delka svetla pri tlumenym svetle: Tam bych to videl +/- stejne, NB budou urcite vic oslnovat protijedouci auta, NG jsou udelany tak, aby neoslnovaly (zluta clona). S obouma vidim podobne daleko, NG maji vic zaseknuty konec svetla, NB jde tak nejak do ztracena. dalkove svetlo: Osram NB jsou o nejaky ten stupinek vic do bila, az jako do modra. NG se pri prepnuti na dalkovy taky rozjasni krasne. Tady v tom bode nemam ani jedny z zarovek co vytknout. Ve srovnani je to nerozhodne. NB mozna sviti o malinko vys, ale ruku do ohne za to nedam. Na mokru muze mit nekdo s NB problem, dost se to leskne a viditelnost neni uplne nejlepsi. celkove hodnoceni: Ja si necham oboje zarovky, NB na leto kvuli modrymu nadechu svetla (lip to vypada) a NG na zimu. Jak uz jsem psal, podle me NG vic rozjasnuje silnici pri tlumenych svetlech. NB zase vede diky rozlozeni svetla a osvetleni levy strany. Kdybych mel dat body, tak by to vypadalo takto (max. 5 bodu): Philips NG: 5 Osram NB Plus: 5 Hodnotim z vlastniho pohledu, beru v potaz i ostatni zarovky, co jsem kdy mel. Tyhle dve jsou ale na spicce, co se da tak normalne poridit v H4. Snad jsem nekomu alespon trochu pomohl. Jeste podotykam, ze mam svetla hodne nahoru. Kdo jezdi se sklopenym svetlem, tak to treba uvidi jinak a napise jiny postrehy. Rozdil mezi NB a NB Plus jsem zadny nezaznamenal, bude to asi minimalni. Ted uvidim, jak dlouho ty Plus vydrzi, jestli se vyplati do nich investovat a nebo staci brat normalni NB. Upraveno Květen 9, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Pěkně sepsané :D Popsané vlastnosti Philips Night Guide mohu potvrdit, mám taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Mám podobné pozitivní zkušenosti s Philips NG i když u OII :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.