Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu že včera v Ostravě nachlustalo trochu sněhu, jsem konečně mohl prubnout nové zimáky :) . Musím říct že jsem fakt nadšený. Ani jsem nečekal že by ty gumy mohli mít až takový záběr na sněhu a že auto se s něma bude ovládat takřka na jedničku. Tam kde jeli všichni krokem jsem mohl jet naprosto běžnou rychlostí a auto drželo, prostě paráda. Takže Dunlop 3D můžu jedině doporučit :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Tak to napravo by som občas potreboval na spolujazdcovú sedačku.... ;) :smich:

To napravo je psycho symbol , já bych to tlačítko taky určo dost často využíval ;)

Stormiku: jak jde před koncem roku prodej nových aut? Hejbe se to trošku? Mě by zajimalo jak se prodává Yeti? Máte nějakou statistiku? ;)

No mám za posledních 14 dní hafo přesčasů, takže dál to asik nemusím rozvíjet. Yeti zatím nic moc. Co teď hlavně šlo, tak jedničkové Octávy. S těma se fakt rozerval pytel.

Odkaz ke komentáři
nekde na auto.cz jsem cetl ze Yeti snad vyhral nejakej mesic svoji tridu (snad male MPV) 300 aut za mesi nebo co.

Jj, máš pravdu

Jedničková Okta je teď nejlevnější za celou historii, ne? A v Čechách jde hlavně o prachy...

O prachy tu šlo vždycky, to jo. Ale hlavně se ozývá rozum, protože když postavíš vedle sebe O1 a F2..tak asi není co řešit - za tu cenu :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...