helps Odesláno Únor 2, 2022 Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 Zdravím ve spolek, prosím o zkušenosti a názory. Mám Octavii 3 combi čerstvě po výměně oleje a olejového filtru. Hned jsme si všimli, že pod autem se objevily olejové skvrny. Nejdřív jsme mysleli, že jde o náhodu, protože na místě, kde parkuju, se střídají i jiná auta. Dnes jsme ale opět po zaparkování viděli další skvrny. Zřejmě ale kape/teče jen za jízdy. Každopádně se chci zeptat, zda by to mohl být jen nějaký zbytek po výměně, zda se s tím někdy někdo setkal? Či zda je na místě plašit a uhánět mechanika, ať to napraví? Děkuji za zkušenosti a omlouvám se za přihlouplý dotaz. Jako žena se v tomhle vůbec neorientuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 2, 2022 Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 Samozřejmě, že uhánět. Může být povolená zátka, špatně dotažený filtr, nebo poškozené těsnění filtru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 2, 2022 Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 Pokud jsi nejsi jist a máš čerstvě po výměně oleje a filtru a zaznamenal jsi ojedinělý jev, tak bych neváhal a zajel bych za dotyčným co to dělal a on by sám ve svém dobrém zájmu měl prohlédnout svou práci jestli je dobře provedená, ono třeba může být problém i někde jinde, nech si to prohlédnout, tím nic nezkazíš ba naopak se ujistíš a budeš mít klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helps Odesláno Únor 3, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2022 Dobře, moc Vám děkuji. Dnes jim budu volat a zkusím to tam vzít. Já jsem právě četla tento příspěvěk na jiném fóru, tak jsem se raději chtěla zeptat, ať neplaším zbytečně :-) "Ahoj, nemáš náhodou po výměně, oleje? Mě se to stane vždycky, když mi mění olej s filtrem. Ten filtr je na blbém místě, takže část oleje vykape na plech pod motorem a z něj pak na podlahu a když je dobytek mechanik a neutře to, tak Ti to zkrátka kape Já mám tedy 1.4MPI." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 3, 2022 Sdílet Odesláno Únor 3, 2022 OIII pokud nafta má filtr dole,takže musí dolů plech.Když se vyndá vyteče vše.Neexistuje,aby něco teklo potom.Malinko vyteče na hadici,co vede kolem,ale to jen malinko a tohle snad každý utře.Pokud je tam flek pod autem,je problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 5, 2022 Sdílet Odesláno Únor 5, 2022 Měl sem ten samý jev,pod autem vždy flek hlídal olej a dolíval za 4 do servisu a museli přetesnit vanu, těsnění bylo zpuchřelé a dost prosakovalo , po výměně vše ok a nikde ani kapka 2.0tsi,200tis nejeto,rv2014 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.