cayce2 Odesláno Březen 29, 2022 Sdílet Odesláno Březen 29, 2022 (upraveno) Mám připravenou svoji Octávu 1,8 20V pro odtah na vrakoviště. jenže mám cca 30 l benálu v nádrži. Odsál jsem 4 litry úzkou hadičkou přes hrdlo nádrže. Už saju jen vzduch, ručička ukazuje 1/2 nádrže. Prý jsou v nádrži přepážky, asi jsem odsál jen jednu a do dalších se nemůžu hadičkou už dostat. Napadlo mě odpojit hadičku u motoru a startovat a startovat, uvidím jak to poteče. Až vybiju baterku, tak nabít a opakovat a opakovat až těch cca 25 l odsaju. Vrtat nádrž nechci-jsem domluven s odvozem, že nechtějí mít děravou nádrž 🙂 Jo a jezdit už s tím taky nechci-propadlá STK, tak mi tu nepište ať benál vyjedu 🙂 Znáte někdo lepší postup? Díky za nápady. Upraveno Březen 29, 2022 uživatelem cayce2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2022 Sdílet Odesláno Březen 29, 2022 Odpoj hadicku od vstriku a zapni klicek. Spusti se cerpadlo a jelikoz nebude tlak v okruhu, tak by melo porad jet az do doby, kdy dojde benzin v nadrzi. Vyzkouseny to nemam, ale melo by to tak fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 29, 2022 Sdílet Odesláno Březen 29, 2022 Natáhni drát od +baterie na čerpadlo Po zapnutí klíčku běží čerpadlo jen krátce nevypíná ho žádný tlakový čidlo ale řj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cayce2 Odesláno Březen 29, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2022 před 1 hodinou, Patrik77 napsal: Natáhni drát od +baterie na čerpadlo Po zapnutí klíčku běží čerpadlo jen krátce nevypíná ho žádný tlakový čidlo ale řj kterej to na konektoru čerpadla je? Jsou tam 4 dráty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 29, 2022 Sdílet Odesláno Březen 29, 2022 v pojistkovce si najdi pojistku od čerpadla přived na ní 12V z vedlejší pojistky co je pod napětím a hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 29, 2022 Sdílet Odesláno Březen 29, 2022 Z těch dvou silných je hnědý kostra druhý plus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cayce2 Odesláno Březen 30, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2022 Už to mám přečerpaný, poslechl jsem Pavla71 a frčelo to. Pojistka sice byla na jiné pozici než psali v Knize obsluhy, ale našel jsem ji a čerpal. teklo to asi 5l/2min, takže fofr. Díky za rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.