Krusty Odesláno Prosinec 18, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2022 Čaute, mám Octavia 1, 2002 verze classic (starý interiér). Chci si koupit loketní opěrku (https://www.auto-doplnky.com/loketni-operka-skoda-octavia-i-1996-2010-original-design-seda-textilni-dao300001), ale všude v návodech je ukázán novější interiér. Půjde napasovat i do starého? Co jsem tak vydedukoval, bude stačit vyříznout ten držák na pití v tunelu, ale spíš je zajímá, jestli bude sedět ukotvení opěrky. Mám na mysli díry na šrouby. Předem díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 18, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2022 Bude sedět, je zde na fóru i návod jak ji namontovat, prohledej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krusty Odesláno Prosinec 18, 2022 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2022 Tak jsem asi blbě hledal.. díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 18, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2022 Návod zde: podrobný postup montáže loketní opěrky: vyndat popelník vyšroubovat 2 šroubky pod popelníkem zamknout řadící páku (kvůli lepší manipulaci se středovým panelem) zatáhnout ručku sundat její kryt sundat kryt pod řadicí pákou(kvůli odjištění západek stř. panelu) pomalu vysouvat panel nejdříve dozadu dokud se nerozdělí v polovině poté začít posouvat dopředu nezapomenout odpojit konektory(nádrž, osv. popelníku) panel máme venku, tak vyvrtat díru do rohu prolisu na kelímek nebo na co to je kvůli prostrčení pilového lištu, pak přímočarou pilou nebo něčim jinym vyříznout celý tento výlisek a zarovnat i zevnitř a jsme zpět v autě panel je připravený, je třeba přidělat trojnožku, odmontuj levou matku na ručce a na to přidělat speciální šroub pak do návarků co jsou na pravé straně od ruční brzy nasadit plíšky se závitem když je to hotový tak přiložit trojnožku a přišroubovat (matka co se sundala z ručky a dva šrouby)a řádně utáhnout nasadit panel zpět připojit konektory, přišroubovat, dát popelník přišroubovat adaptér k opěrce není tam závit, ale ten šroub je samořezný a řádně dotáhnout pak opěrku z adaptérem přišroubovat k trojnožce a opět dotáhnout nandat zpět všechny kryty na ručku, řadičku odemknout zpátečku vyrazit na testovací jízdu práce cca 30 minut není to nic složitého 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Prosinec 18, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2022 Mohlo by se hodit: Oprava loketní opěrky u Octavie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 19, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2022 https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=199 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.