luky Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 dobry ty maš asi pružiny -50 ne ?? :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Tak silvestrik mega akcicka... chata stoji a nikdo mrtev Auticko bylo pred odjezdem jeste trosicku nalozenejsi Pěkná kola :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Pěkná kola Vis kolik toho vydrzi aspon :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Všechny díry, skoro nikdo je nebere Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak a mam po aute...jedu si z nakupu, blika mi zelena jak dojizdim na krizovatku, takze uz nebrzdim a zboku si to na me vali cervena fabka na cervenou... stropni bagy ven,bocni ridicuv taky... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Hustota, jsi celý? Buď rád, že tam bagy byly! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 To mě mrzí, doufám, že jsi OK a tvoje auto brzy opraví! Jak se k tomu vyjádřil řidič Fabie? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 pekne pica pekne, vypada to ze jses cely, fotky dost nekvalitni takze tezkou soudit zda total nebo jen vymenu dveri ale B sloupek vypadal good Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Hmm, nepříjemné, hlavně že si celej, to je důležitý, přiznal řidič(ka) fábky vinu?, cajti na místě byli? Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 kuva Majki to je pech :-( ... ale jak psou chlapi vyse ... hlavne ze Ty jsi OK! Ale autaka je mi lito :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak to je síla :) Hlavně že to cajti zdokumentovali a jseš vcajku pěkně začíná novej rok... Ještě jsem se tě nezeptal po telefonu při jaké to bylo asi rychlosti? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ridic nastesti priznal vinu...takze to jde cele na nej a bude platit..byl to 23 lety kluk, je mi ho lito, ale nema byt pica :) ... Me se chce hosi brecet...moje pycha Snad B sloupek bude okej, zitra to omrknu, byl jsem tak v soku, ze to poradne nemam zcekle... zitra v 9 dostanu nahradni OII combi stribrnou Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 pekne pica pekne, vypada to ze jses cely, fotky dost nekvalitni takze tezkou soudit zda total nebo jen vymenu dveri ale B sloupek vypadal good Ty woe..totál to asi nebude jelikož odjel po vlastní ose (mluvil jsem ted s Michalem po mobilu) ale každopádně škoda přes stotisic to asi je :) Jde o to jak se k tomu postaví likvidátor.Je to hnus! Nejvic by mě sralo že to nebylo vlastní vinou Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Nechci te strasit ale co jsi v te tme a soku nevidel rano uvidis a uz v tom aute nebudech chtit ani jezdit, snad z toho jeho pojistovna neudela total Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 hlavne ze si celej michale... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 no fakt mazec... :) ale jak je tu psáno, zdraví je nejdůležitější..,ale nám se to kecá... my nemáme auto na sračku... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jdu si dat panaka hosi, ptz se mi chce brecet jak male holce :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 panáka si dej! :) kurňa taky bych si dal... ale mám doma jenom víno Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Si nalej vinko do 5cl a dej se do toho Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak to moja škoda je oproti tvojej buračke nič. Držim ti palce aby si to všetko v zdraví doriešil. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Diky kluci za podporu, jsem zvedavej na rano Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak to je humáč kámo. Ještě že jsi celej. To musel být pěkný čurák, projet červenou a nabořit do někoho. Nevím jestli bych se v tomto případě udržel :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak jsem si byl pro nove auto a omrknout moji lasku... Ja si myslim, ze zas tak spatne to neni, ale nevim jiste... Ten B sloupek je trosku promackly dole, jak jsou na nem uchycene dvere. Nahradni auto mam OII combi zlata metla, 1.9tdi, xenony, nexus, svetelny senzor, 16 vegy. No slusna vybava.. Ale taky bourane auto to bylo... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 jo docela to jde .... ty zadní dveře se jenom vykitujou ne? :) :D ne sry... blbá sranda... :( Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Nieje to az take hrozne,sikovny majster to spravi-pre laika na nepoznanie. Jak je to stare a km? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No tak to je pekne na.... na tej tretej fotke od konca tam je dosť pokrútená karoséria :) Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Je mi tě líto, nevím, co bych sám dělal. Po bouračce bych asi toho druhého začal škrtit a pak by mi asi bylo taky do breku. Ale nedá se nic dělat, snad ti to auto daji dokupy a nebude to poznat... Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Moj defekt co som mal na Silvestra rano proti tomuto nula.A to som nadaval co ma bude cakat v novom roku. Na takuto poistnu udalost treba DOBREHO poistovaka.Mam uz nejake tie skusenosti,nastastie pre mna dobre dopadli. Drzim palce. Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Libor: Pekne zihadlo,aka je vybva? Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Mozno mas stastie, ze si mal zimaky... kto vie ako by sa poistovna pozerala na 18"ky, keby sa to stalo v lete... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky