Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Mozno mas stastie, ze si mal zimaky... kto vie ako by sa poistovna pozerala na 18"ky, keby sa to stalo v lete...

Tak ja nejsem vinik, tak myslim, ze by to neresila snad. A navic, ty 18ky nemaji zadny negativni vliv, takze si myslim, ze to by jim neproslo.

Jinak auto se opravi a nepujde to poznat..to mozna jo, nicmene to bude uz bourane auto :smich:

Je to rok 05/2005 a 121000km, temer plna vybava

Odkaz ke komentáři
Tak ja nejsem vinik, tak myslim, ze by to neresila snad. A navic, ty 18ky nemaji zadny negativni vliv, takze si myslim, ze to by jim neproslo.

Jinak auto se opravi a nepujde to poznat..to mozna jo, nicmene to bude uz bourane auto :smich:

Je to rok 05/2005 a 121000km, temer plna vybava

Z mojej skusenosti asi toto:jedna baba mi rozbila zadne dvere na parkovisku,moje auto bolo odstavene,nikto v nom nesedel a poistovnu aj tak pri pisani poistnej udalosti zaujimalo ake pneu tam su obute a aj rozmer (porovnali to z technicakom). Dnes uz pozeraju na kazdu blbost len aby ti dali co najmenej prachov.

Odkaz ke komentáři

Michale hlavně že jsi OK a bez nějakých naraženin či následků. Okta je v pohodě opravitelná, takže neboj, bude zase krásná a hned si tam nech dát lakované lišty na dveře :smich:

Jinak skoro u mě u baráku, na té křižovatce je furt něco, velká přehledná, bohužel moc frekventovaná a lidi jedou jako tupci, né jednou to někdo i mě tam profičel na červenou

Odkaz ke komentáři

Michale hlavně ,že jsi celý. Vím ,že když ti někdo řekne - jsou to jen plechy tak i to hodně člověka sere. Od mojeho kamaráda se den před štědrým dnem zabila v autě sestra. Zbyly po ní jen 3 děti. Její přítel jel jak hovado a on z toho samozřejmě vylezl bez škrábance. Ale to jen tak na okraj.

Doufám , že ti do brzy a hlavně dobře opraví.

Odkaz ke komentáři
Michale hlavně ,že jsi celý. Vím ,že když ti někdo řekne - jsou to jen plechy tak i to hodně člověka sere. Od mojeho kamaráda se den před štědrým dnem zabila v autě sestra. Zbyly po ní jen 3 děti. Její přítel jel jak hovado a on z toho samozřejmě vylezl bez škrábance. Ale to jen tak na okraj.

Jezisi to je hruza... to moje jsou vazne jen plechy... ja se s tim smirim, ale nekoho zabit, to musi byt strasny :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je zlý sen...najhoršie čo sa môže stať a znásobené v čase Vianoc :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Proč vánoce neslavit? Když vím , že vezu děti v autě tak jedu sakra jak se má. Nejhorší je když to do tebe navalí nějaký trouba , který chce zamachrovat. Dnes jsem jel z práce domů a předjížděla mě 120 :palec: a v ní samozřejmě seděl mladý fracek , který to do protisměru narval málem do protijedoucího auta. Byl rád ,že to ukočíroval. No a tak vznikají dle mého úplně zbytečné případy.

Odkaz ke komentáři
Proč vánoce neslavit? Když vím , že vezu děti v autě tak jedu sakra jak se má. Nejhorší je když to do tebe navalí nějaký trouba , který chce zamachrovat. Dnes jsem jel z práce domů a předjížděla mě 120 :palec: a v ní samozřejmě seděl mladý fracek , který to do protisměru narval málem do protijedoucího auta. Byl rád ,že to ukočíroval. No a tak vznikají dle mého úplně zbytečné případy.

To by bol ešte dobrý prípad...horšie je keď ide tereňák a narazil by do teba, hoci aj Octávky, tak dopadneš horšie ako on... :D Vždy na to doplatia nevinní

Odkaz ke komentáři
Tak moje nove docasne priblizovadlo je tohle...

Čí je to stroj??

Já stál jednou na červený na křižovatce jako první auto.. blikla tam zelená.. už jsem se rozjížděl, ale musel hned zase brzdit, protože to přede mnou ještě prohučel s kamionem :rolleyes:

Tohle se bohužel děje běžně - osobák ještě profrnkne, ale tahač s návěsem je síla a autobusy MHD to je na kriminál...

Odkaz ke komentáři

Hlavne ze jse s OK ale rikat ze jsou to jenom plechy se my nechce protoze ja osobne byh se radsi negde odrel nez aby to moje octa utrpela ale ja vym ze nejsem normalni tak ze to neber vazne... :rolleyes:

Jinak jsi z toho ze je to bourane nic nedelej, pokud bude treba tak se ten B sloupek vitahne ven za tech pul centaku, dvere zadni se daji nove, ostatni se zakituje a viklepe, strikne se to a bagy se vimeni, sve se resetuje takze to neber jako bourane auto prosim Te, horsi by to bylo nedej Boze gdy by se ty rozletela zadni naprava od toho narazu nebo te odhodilo a obmotalo o nejakej sloup, tak tomu ze rika ze to auto nebude stejne uz nigdy ale takhe jsi v klidu.

Jo kluci a na semaforeh i gdyz mate zelenou tak trosicku uberte a stejne si tu krizovatku rozhlednete, stoji to za to.

Odkaz ke komentáři
prosim Te, horsi by to bylo nedej Boze gdy by se ty rozletela zadni naprava od toho narazu nebo te odhodilo a obmotalo o nejakej sloup, tak tomu ze rika ze to auto nebude stejne uz nigdy ale takhe jsi v klidu.

presne nad tým som rozmýšľal, že to ešte "pekne" trafil....keby to buchol do zadnej nápravy tak sa môže rozlúčiť :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...