drastys Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak to vypada slibne ....! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 dovezou ti to do OVY nebo pojedes do toho servisu kde to opravujou ? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 dovezou ti to do OVY nebo pojedes do toho servisu kde to opravujou ? Jasne, ze do OVY ... pri predani odevzdam nahradni koktu a dostanu svoji... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 kluciii...mel bych na vas prosbicku...byl by nekdo tak moc ochotny a hodny, ze by vytahl jeho lampicku z kastliku u spolujezdce a nafotil ji? tu pruzinku jak je tam uchycena..nejak detailne...sem to vytahoval a nejak se to sprajclo, tak jsem zabral vic a nejak se mi to rozletelo a pruzinka vyskocila...ted za boha nemuzu prijit na to, jak tam patri.. mega hlavolam...asi jsem fakt lama Byl bych vam vdecny... Jinak info ohledne Kitty... mel bych si ji prebirat 8.2. ... tedka v patek ji dovezou z lakovny.. a pak se zacne davat dohromady vsechno Fotky nejsou moje, ale od človíčka, co mi pomohl, když jsem já měl rozpadlé světýlko v ruce :-) A jinak já si jdu pro auto snad zítra :-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Tak od vcerejska mam autko doma. Vcera nebyl cas, tak pisu az dneska. Tak k oprave...co se tyce karosarskych praci,tak odvedli kluci hezkou praci. Nejde poznat nic, aspon mym laickym okem. Nicmene mam plno dalsich vyhrad k jinym vecem. Takze v pondeli jedu na dodatecnou reklamaci a auto bude muset asi opet do servisu... tady je soupis veci, co chci reklamovat: Rozestelovane xenony, sviti silene vysoko, na ceste nejde videt ani svetelny kuzel Sedacka ma krive švy, to bych to ja lepe zasil Dvere nejdou lehce zavrit, tim myslim, ze kdyz do nich lehce drcnu, tak se nedovrou..na druhe strane no problem, ale muze to byt tim, ze ty oka na koroserii, kde se zacvakava zamek jsou nove, tak to neni vychozene, ale u noveho auta to prece taky nedela ne? Dvere poškrabané pod klikama, coz nechapu, ptz maji byt nove a nove lakovane Zlomena stropnice, jsem tak naivni? Nebo se vazne nemeni pri vystreleni stropnich bagu? Nefunkcni zadni parkovaci asistent, vubec to pri zarazeni zpatecky nepipne, ani na columbu se auticko neukaze, to mi to hosi pekne opravili no! Něco lita v zadnich dverich, kdyz treba prudce zabrzdim, jakoby nejake soucastky Jde slyset svistici zvuk ze zadni casti auta, asi netesnost okynek, cca od 80km/h, pri 130 solidni zvuk Něco klepe ve strese v zadu,jakoby nejaky kablik..prijde mi to takovy plastovy zvuk Neopravena zlomena sitka v zavazadlovem prostoru, ktera se vlivem narazu rozletela... nejake foto: sry za kvalitu, je to mobilem Timto bych chtel taky upozornit, jeslti se nekdy ma nekomu z vas dostat auto do servisu Autocentrum Kojetice, u Prahy, nikdy to nedovolte...jsou to ojebavaci a vubec ne nebojim rici, ze si na moji oprave spolecne s firmou www.nehodovasluzba.cz vydelali solidni balik penez. Chybama se clovek uci. Ted jen snad dopadne reklamace dobre. Bracha mi domluvil, ze mi to opravi jiny servis ty zavady a oni proplati, tak drzte v pondeli palce. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Hm, hustota Michale. Jsem na Tebe myslel když jsem řešil ty svoje dveře, sklo atd., jak asi dopadneš Ty. Já to musím zaklepat, ale žádný problém, pojišťovna už dokonce poslala servisu lowe, v servisu ve spolupráci s likvidátorem bez problémů vyměnili vše co bylo třeba a vůbec o ničem nediskutovali jak jsem čekal, fakt jediný problém byl, že v pojišťovně neví levá ruka co dělá pravá - jedna ženská mi píše kecy o tom, že plná moc není dost plná a co vše k ní ještě dodat a v druhém mailu už přijdou info o uzavření. A práce na autě super, už jsem koukal asi 30x za různých podmínek a vůbec není vidět, že dveře byly lakované. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Auto doma, to je dobré, ale keď klampiar urobil svoju prácu tak ako ten čo to šil, tak by som z toho nebol nadšený. Ako píšeš to hrkanie zadných dverí a pod. som zvedavý čo na to ten druhý servis, keď sa na to pozrú. Máme dôkaz, že keď nie si presne niekoho kamarát tak to spravia aby sa nepovedalo Ináč tie predné dvere musia ísť ako po masle, nám keď menili a lakovali vodičove dvere, tak nebol problém resp. to ešte donastavili a v pohode dodnes! Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Michal: kurna tak to fuckt odflakli ... :-( ... to je proc bych to asi te asistencni sluzbe nesveril :-( ... ale jak pises chybama se clovek uci ... ted drzim palce at Ti to ten druhy servis vsechno poresi a hlavne Ti co to delali ted, tak at vsechno proplati! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 To jsou fakt lopaty , snad dopadne reklamace dobře Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Teda Mišáku, to jsou vojebávky jako sviň, aspoň že tu karosařinu neodflákli. Snad to nakonec dobře dopadne. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Teda Mišáku, to jsou vojebávky jako sviň, aspoň že tu karosařinu neodflákli. Snad to nakonec dobře dopadne. Bohužiaľ to je všade a vo všetkom, keď dotyčných nekontroluješ. Evidentne ako píše, tá asistenčná služba má s nimi zmluvu a takto spolu okrádajú a oblbujú ľudí Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 jo chlape, vubec ti nezavidim At to dobre vyridis. Ja se tohodle bojim jak cert krize... Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Bych tak zmršene auto ani nepřebral,šmejdi,jak to neni jejich tak mrddup. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Bych tak zmršene auto ani nepřebral,šmejdi,jak to neni jejich tak mrddup. Nektere veci jsem bohuzel pri prebrani nezjistil...ale ty viditelne zavady jsem hned rekl a napsali se na papir a podepsali. Takze to snad dobre dopadne, ale sere me to neskutecne! Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Nepřebrat je jedna možnost, důležitější je, aby to uznali, prt. jinak může stát auto v servisu měsíce jak mě tiskárna a nic se dít nebude... Michale měl jsi to na pojišťovnu nebo ne e? Mě totiž zaráží, že spoustu věcí neměnili, ale neodborně opravovali... Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 (upraveno) a ty dveře třeba jen přeleštili misto přestřikani,nebo lakovali jen po lištu a zbytek zustal stary.a dovyrani chce jen vyštelovat.ale ta šita sedačka je hnus,proč nedali novou to se snad ani nešije,unas davame vše nove,tak to nechapu Upraveno Únor 7, 2010 uživatelem zdeno77 Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Ano, vsechno to slo pres pojistovnu(CSOB z povinneho ruceni toho kluciny co me sejmul).. Jenze to bylo asi takhle...ty sluzby co nam poskytla Nehodovasluzba.cz staly balik... jen poskytnuti nahradni vozu na tu dobu opravy 63tis kc. Pak odtah do toho servisu pres celou republiku atd... takze si myslim, ze pojistovna poskytla dejme tomu 180tis kc a oni se do toho museli vlezt vcetne toho pronajmu vozu a tak. Takze setrili kde se pak dalo. Tu sedacku jsem taky moc dobre nepobral, ptz mi bylo receno, ze se da novy potah! Ta stropnice tez divne. Nicmene na fakture tohle jako material neni. V pondeli budu chytrejsi Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Minimálne tú sedačku určite žiadaj novú...je to humus to ako to oni zašili. Ešte by som žiadal to odkryť či sú tam vôbec nové airbagy, pretože dnes je všetko možné nakódujú to hocijako takže minimálne to je základ!!! Aspoň že u nás nemáme tie nehodové služby, to je iba na okradnutie (poistovní a) zákazníka kvalitou Odkaz ke komentáři
Michal Horáček Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Michale,dali tam vubec zpet airbagy ? nevymazali treba jen jednotku a nedali tam odpory misto airbagu? Proc jsi to nedal treba do RT Toraxu nebo do Hellera? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Michale,dali tam vubec zpet airbagy ? nevymazali treba jen jednotku a nedali tam odpory misto airbagu? Proc jsi to nedal treba do RT Toraxu nebo do Hellera? Jak jsem psal...vyuzil jsem sluzeb firmy Nehodova Sluzba, ktera prijela na misto nehody, ikdyz jsem je nezavolal. Bratr na ne slysel dobre reference, tak jsem toho vyuzil, s tim, ze mi poskytnou nahradni vuz, zajisti opravu a vsechno ohledne pojistovny. Ve smlouve ovsem bylo, ze se to bude opravovat v jejich smluvnim servise. Nicmene u nehody mi ten pan rikal, ze to davaji do RT toraxu a proto jsem jejich sluzeb vyuzil, ptz majitel je brachuv znamy. No skutek utek, nechal jsem se "napalit" a auto se odvezlo do smluvniho servisu u prahy... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Jo a co se tyce tech airbagu, to necham taky proverit, ptz jim uz vubec neverim. Ale snad doufam,ze tohle by si nelajzli, kdyby se nedej boze neco stalo... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Jj, tyhle služby toho dokážou naslibovat, ale skutek utek. Oni snad musí mít spojení na policajty nebo nějakou centrálu, protože to je neskutečný, jak rychle u tý nehody pak jsou. Taky jsme jim jednou zkusili věřit, naslibovali, jak se v dnešní době už všechno mění, neopravuje a když jsem chtěl po opravě vidět starej blatník, tak mi řekli, že ho máme na autě, tak co k tomu dodat. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Kluci nevite, jestli se da ta sitka v kufru u praveho podbehu objednat v servise? Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Mám ji taky v jednom úchytu ruplou a nebudu tvrdit, že to tak je, ale nedivil bych se, kdyby se to objednávalo s celou výplní toho kufru :X Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 bohuzel jenom v celku s bocni vyplni... Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 končně už maš už atičko ,ale vidim že ti to pekne odflakli :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 bohuzel jenom v celku s bocni vyplni... kurnik...diky... uz se nedivim, ze mi ji neopravili..ikdyz meli Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 TAk auto je ted na kontrole v Toraxu, tak jsem zvedav. Kazdopadne se hned divili te sedacce zasite a taky poskrabnym jamkam pod klikama na dverich :) kolem 14-15hod bych mel vedet vice Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 no tak to je hnus, celou dobu mě je zle z těch různých asistencí, kdy jsou u nehody opravdu dříve než se člověk vzpamatuje..... ale to že auto dojebou nad detailama, na kterých ušetřili pár korun (stejně to pojištovně nafakturujou jako new) tak si kopou hrob sami sobě.... ale co všechno je jedna banda, co nejvíce vydělat a tebe ojebat, však ano 95% lidi to nepozná že to není vyměněno, kam až to je lakováno apod, hnusí se mě to.... neřeknu když jde o cenu někomu kdo si to platí z vlastních peněz, ale todle opravdu nepochopím.. A ty cifry co si účtují za ty pekáče na dobu opravy tak to je jen vrchol ledovce... (a ten pekáč platí doslova co Mcihale) Ve výsledku nasraný zákazník, ofláknutá práce, kupa starostí a v neposlední řadě v globále zdražování pojistného VIVA LA NEHODOVÉ SLUŽBY Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 To sa tuším ani viec odfláknuť nedalo... tie asistenčné služby chcú len čo najviac zarobiť a zákazník ich vôbec nezaujíma... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky