Michal K. Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Tak bracha mluvil se servisem...mohlo by to byt dneska do 5ti ale nechci je honit, ptz chteji to auto zkontrolovat dukladne, ptz se jim par veci nezda. budou sundavat i stropnici a kontrolovat jak to auto je svarene atd. zitra v 10 pro nej jdu... to jsem vazne zvedav Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Navic mi bylo receno tedka, ze potah se proste musi vymenit, ze to tak nejde..ze si nemuzou lajznout muj zivot pri realnem crash testu kdy airbag nevyleti.. a taky tesneni dveri je spatne... no zitra me vemou na dilnu a uvidim... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 zavolal bych na pojistovnu at jim pozastavi platbu, jinak se tohle potanhe nafec dlouho Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak jsem prijel z toraxu.. vsechny zavady co jsem nasel, jsou opravnene, az na xenony(coz je malickost, tak to je jedno) pry jsou podle regloskopu v poho. No rekli mi, ze to auto je v "hroznem" stavu a ze to tak nemuze byt. Uz aji technik rekl, ze by mel strach, jestli tam vubec airbag je. Dvere pry nove nebudou, pry aji u tech zadnich je spatne uchyceny tapec. ti co to opravovali, meli venku i zadni viko kufru a ponicili nejak tu tesnici gumu, takze je mozne, ze ten aerodynamicky ruch muze jit i od tamad, plus navic tesneni kolem okynek vzadu je odflaaknute. sedacka tak zustat nemuze atd atd... ted nasleduje reseni s Nehodovyma sluzbama, tak drzte palce. Behem dne dam zase nejake info... :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 tak to sú nemilé správy, pozrel som si ešte raz tie fotky a ktorý ***** tam dal naspäť tie úplne zničené dvere a zaujímalo by ma ako ich narovnali Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Oni tam nedali moje stare dvere, z bouracky....oni tam dali dvere, z nejakeho auta, co bylo bourane treba na druhou stranu nebo tak... mechanik rikal, ze i ten lak na nich neni novy... Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Hele a jake ted svarovani? Oni menily ten B sloupek nebo co? Jako ono je to lepsi navarit novej nez opravovat starej ale to pri vetsih bourackah, ne pri takovem "tukancu" jako jsi Ty mnel? Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 tak to je fakt hnus ... .:-( Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Hele a jake ted svarovani? Oni menily ten B sloupek nebo co? Jako ono je to lepsi navarit novej nez opravovat starej ale to pri vetsih bourackah, ne pri takovem "tukancu" jako jsi Ty mnel? to svarovani nakonec nekontrolovali, ptz jim pak doslo, ze jak by to cele odstrojili, tak by pak mohly byt problemy s reklamaci, ptz by rekli, ze do toho vrtal uz nekdo dalsi a je to jejich vina.. Muj sloupek se musel dat novy...byl prohnuty, nevim jestli by stacilo ho jen vytahnout. mozna byla chycena i vyztuha... Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Ty vole jak to ctu tak se mi zveda kufr co si dneska nekdo dovoli k soukomemu autu ktere ma za ucelem kseftu sverene majitelem za ucelem provedeni opravy (ne zrovna male). Ja bych to teda hnal hodne vysoko, jelikoz si myslim ze todle bude smrdet jeste vic jak se na to nekde koukne detailne. Jestli si muzu dovolit nazor, uz jen fakt ze nekdo odtahne auto nekde k praze do servisu je znak totalne svinarny aby to clovek nekontroloval. Doufam ze se s nima nejak dohodnes a budes mit auticko zase jako nove, jinak bych jim teda dal fakt cocku a zadal minimalne nejake odskodne a kdyz ne tak je pekne proprat dneska v nejakem mediu. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Ty vole jak to ctu tak se mi zveda kufr co si dneska nekdo dovoli k soukomemu autu ktere ma za ucelem kseftu sverene majitelem za ucelem provedeni opravy (ne zrovna male). Ja bych to teda hnal hodne vysoko, jelikoz si myslim ze todle bude smrdet jeste vic jak se na to nekde koukne detailne. Jestli si muzu dovolit nazor, uz jen fakt ze nekdo odtahne auto nekde k praze do servisu je znak totalne svinarny aby to clovek nekontroloval. Doufam ze se s nima nejak dohodnes a budes mit auticko zase jako nove, jinak bych jim teda dal fakt cocku a zadal minimalne nejake odskodne a kdyz ne tak je pekne proprat dneska v nejakem mediu. Naprosto vystizne a se vsim souhlasim. Urcite si to nenecham libit. Uz tehda s tou Prahou jsem zuril a rikal jim, jak je to mozne, ze mi to ani neoznamili, ze si to nepreju, ze nebudu mit zadnou kontrolu nad opravou.. Bohuzel jsem mel pravdu. :D Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 No to je síla! Pokud bys to chtěl do těch médií, tak písni Martinoslavovi na ŠH. Ať ti to dopadne dobře! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Naprosto vystizne a se vsim souhlasim. Urcite si to nenecham libit. Uz tehda s tou Prahou jsem zuril a rikal jim, jak je to mozne, ze mi to ani neoznamili, ze si to nepreju, ze nebudu mit zadnou kontrolu nad opravou.. Bohuzel jsem mel pravdu. :D Michal a ty si podpisoval aj nejakú zmluvu? Ak áno tak či to tam nemali nejakým malým písmom napísané Presne by som ako píšeš to dal opraviť iba do svojho mesta aby som sa mohol priebežne informovať alebo pozrieť raz za čas! Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak kluci, vypada to slibne...auto se opravi tady v Toraxu, do tydne snad, bude novy potah,stropnice,tesneni dveri vnitrni a vnejsi,pak v kufru tesneni, zkontrolujou svary a airbagy,opravi senzory.. a dostanu zitra nahradni vuz... uf...jdu to vycvicit do fitka :D Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Michale držím palce , ale jak to čtu co všeho jsou dnes lidi schopni tak je mi opravdu zle. Ať to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Někteří fakt neví jak by se napakovali a druhé ojebali co to jde!!! Ať ti vše klapne jak má. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Je to humus. Každopádně je to výstraha pro ostatní, aby nevěřili nehodovým asistenčním službám a raději si vše zařídili sami. Držím palce, ať to dopadne dobře a auto Ti v tom Toraxu dobře opraví! Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Diky moc kluci...nepreju to nikomu zazit, obzvlast tem, pro ktere je jejich auticko mazlik ... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tak nahradni vuz mam cervenou sluzebni Fabku HTP :-D bez radia :) :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 jak jsem rikal nac radio budes mit hudbu tri hrnku :D :) :lool: :lool: takovej rambajs nedela ani lec jaka amerika Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 budu to muset nejak vydrzet...co si budem rikat, lepsi jak MHD ne Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 jak jsem rikal nac radio budes mit hudbu tri hrnku :D :) :lool: :lool: :D takovej rambajs nedela ani lec jaka amerika po meste to jazdí slušne :) , dáš s tým hociakú audinu keď neide ako Snížek a aspoň môžeš robiť myšičky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Jako pozor, ale to není žádná prdel. Taková HaŤaPka má něco do sebe. Co se týče čistě jízdních vlastností, tak se to s naftovou oktávkou nedá absolutně srovnávat - myšleno v dobrým. Ten lehkej motůrek nad přední nápravou dělá divy - zatáčky se dají projíždět daleko lehčeji a paradoxně možná i rychleji, ale to záleží na kolech. A možná za to může i obsence batůžku, ale rozhodně je fábča daleko mrštnější než okina, s naftovou OII se člověk musí v zatáčce vyloženě přetahovat a přemlouvat ju, aby zatočila, zatímco fabča reaguje na sebemenší pohyb volantem naprosto okamžitě a s chutí A 190 to na dálnici taky udělá, akorát ty okresky sou horší, tam se nedá tolik kličkovat a předjíždět, to je zase fakt :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 lol Jirik nezklamal vedel jsem ze to prijde. taky jsem rikal Michalovy, ze prichazi cas opravdove zabavy, obcas teda i adrenalinu v podobe jestli se ty 3 hrnku rozmotaji vcas abys stihl to co jsi rozjel ale to pujde Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 lol Jirik nezklamal vedel jsem ze to prijde. taky jsem rikal Michalovy, ze prichazi cas opravdove zabavy, obcas teda i adrenalinu v podobe jestli se ty 3 hrnku rozmotaji vcas abys stihl to co jsi rozjel ale to pujde No co, však je to pravda Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 lepsi jak MHD ne :) od tej to má ďaleko...mal by si skúsiť starú feldu to je teda zábava len som čakal kedy sa rozpadne motor :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 od tej to má ďaleko...mal by si skúsiť starú feldu to je teda zábava len som čakal kedy sa rozpadne motor :lool: Jo jo, felda je ještě vyšší level :lool: ...Hezky bez posilovače řízení - to je poslední škodovka, která měla 100%ní zpětnou vazbu, o které se dneska s oblibou mluví v každé recenzi jakýhokoliv auta :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 tak mam tu 40kw verzi Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky