Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Tak hosi, uz sbaleno, za chvili udelam toasty na cestu a pujdu zkusit na chvili zalomit... budu cestovat 24hodin... a zitrejsi den pro me bude mit 33hodin.. takze to bude vazne docela zahul... budu tam fotit vsechny zajimave kary co potkam a vkladat ke me do vlakna...mozna i nejake ty hollywoodske slecinky soupnu :D :palec: ...

mejte se tu pekne... jo a jinak klicky od okty jsem uz slibil stormikovi, kdyby neco :rolleyes: ;) ...

Odkaz ke komentáři

Bejku nenarážim na to :D já že se nám jednou porouchalo letadlo a přistavili nám právě toho Airbuse A320 a je to pěknej koráb.P.S navic jsme šli do letadla jako poslední(jelikož nikdy nespěcháme) a vydělali jsme na tom! Seděli jsme v business třidě kde jsou lepší a širší sedačky taakže to byl docela zážitek.

Odkaz ke komentáři
Bejku nenarážim na to :lol: já že se nám jednou porouchalo letadlo a přistavili nám právě toho Airbuse A320 a je to pěknej koráb.P.S navic jsme šli do letadla jako poslední(jelikož nikdy nespěcháme) a vydělali jsme na tom! Seděli jsme v business třidě kde jsou lepší a širší sedačky taakže to byl docela zážitek.

Tak to jo... no A320 je takovy drobecek oproti B-747 :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...