Spooky1 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 vydřiduši :D mě stála 5Kč v neškodovce :) háááájzle Já platil 6,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Dneska jsem vyměnil nový zadní výfuk. Na parkovišti to byla pěkná drbačka. Koupil jsem Tyll za 1.050,- Kč, dobrá cena a 30 měsíců záruka. Na fotkách nový a starý výfuk s dírou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 PĚKNÁ DÍRKA ;) TEN UŽ SI SVOJE ODSLOUŽIL ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Tema precistena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Dnes po 9000 měněn vzduchový filtr. Úložiště bylo zase zasviněný od oleje. Klapku jsem nečistil, vše funguje, tak do toho nebudu vrtat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 no ,ale je vidět na okrajích napálenej karbon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 myslíš v místě, jak klapka doléhá? Kurňa, budu ju muset asi vyčistit. Někde jsem četl, že nejlepší je vymontovat ju celou a vyčistit ji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Tak klapku čistit nebudu, když to neblbne. Jinak jsem zpozoroval, že po výměně filtru se krásně zklidnil motor a to hned po startu, dřív mi připadlo, že motor drží déle vyšší otáčky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Vyměnil jsem pylový filtr, to co jsem tam viděl, byla bomba, samé listí apod. Teď ho budu měnit každoročně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 na fotce ještě neni nejhorší zažil jsem už brutálnější bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Tak dneska jsem namontoval to tažné zařízení, které jsem našel na smeťáku. Obrousil jsem ho a natřel, a přikoupil jsem elektroinstalaci už se svorkama. Je to origoš od Profsvaru. Napsal jsem do Profsvaru a poslali mi typový list. Po neděli valím na STK na schválení. Montáž probíhal v pohodě, dělal jsem to sice skoro 4 hod. opět na mém oblíbeném parkovišti, moc mi nešly povolit zarezlé hvězdicové šrouby. Vlastně narazil jsem na problém, že hák nejde dát k rezervě do té polystyrénové přihrádky, nějak to tam nepasuje, je to asi jiné. Dávám pár foteček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Našel jsem fotku, že tam ten hák do rezervy strčit jde, tak z toho jsem blázen, mám úplně stejný vnitřek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 tak to nevíím...já ho mám taky krásně v tom polystyrému v rezervě....nějak si to tam sedne..musíš se víc snažit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Díval jsem se dneska na to znovu a ten polystyren mám trošku jiný, bohužel je to pro jiný typ háku, ne pro ten můj, polystyren trochu vyříznu a bude to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 jj trochu ho vyřízni a je to taky jsem ho trochu upravoval kvůli hasicímu přístroji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 už jsem to vyřízl, je to na doraz, dám to tam, ale stejne mám malinko zvedlou podlahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Září 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Tak dnes výměna radiátoru topení, měl jsem vytištěnou dílenskou příručku, takže to vcelku šlo. Bez ní ani rana. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Jsi dost dobrej sikula Delas si veci na parkovisti co ja bych nedal ani nahodou - to topeni myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Jsi dost dobrej sikula Delas si veci na parkovisti co ja bych nedal ani nahodou - to topeni myslim Dal by si to taky, chce to mít jen teoretickou přípravu, vždycky týdny sjíždím net, jak to opravit, vytisknu si návody, obrázky a jdu na to ! Tak dnes výměna stále funkčního zapalovacího modulu. Sice byl stále funkční, ale kdoví jak by takhle prasknutý dlouho fungoval. Nový jsem dal naši Teslu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 jen tak pro zajímavost, foto lůžka stabilizátoru (vržou jak prase) a foto kosti stabilizátoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 dnes výměna řemene aternátoru, ten starý byl po 170000 totálně popraskaný po celém obvodu. Přišel jsem na to náhodou, když začal šustit. Dal jsem nový Gates, starý hodím ještě do kufru jako nouzovku. Výměna proběhla během 4 minut, stačí jen gola č. 16 a ráčna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Jo, tak ten už měl nejlepší léta za sebou, já jsem taky ve 170 000 km měnil řemen, byl taky opotřebovaný a popraskaný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Lůžka silentbloků stabiku doporučuju koupit nová s profilem uprostřed, jsou lepší, míň se deformují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Myslíš toto http://www.cc-autodily.cz/luzko-pryz-stabil-d-20-1 a kost pro naše auto je tato? http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabiliz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Dnes jsem rozdělal zadní pravé kolo, protože pravidelně drhlo. Co mě čekalo po oddělání bubnu, mi vyrazilo dech. Totálně zaprasený od rezu a prachu. Tak jsem to vyčistil, když s kolem otáčím na prázno na zvedáku, tak v jednom bodě lehce drhne, ale když jedu, tak už nic neslyším. V jednom bodě se lehce zavlní, tzn. že je křivý buben nebo náboj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Já dneska řešil něco podobnýho, drhnutí způsoboval zrezlý a ohnutý plíšek na brzdovém štítu (jak je tam těch asi 6 nebo 8 nějakých dorazových plíšků). Hrůza, myslel jsem, že odešly pakny nebo ložisko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 jaký plíšky myslíš? nevzpomínám si, že by tam něco takového bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 I když to tak nevypadá, to zakroužkované jsou nějaké plíšky, přibodované ke štítu. Zrezl a ohnul se mi ten vlevo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 aha, já už tam nic nemám :lool: Vše zrezivělo. :lool: Zítra se musím ještě podívat, jestli tu házivost má buben nebo náboj. Co jinak s tím, může se něco stát s nábojem, že by se nějak vyklechtal? Četl jsem v chytré knížce, že házivost může mít max 0,3mm., ale já mám rozhodně víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.