labus Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Zdravim, mam problem s výfukem. Asi mi urezl nejakej drzak a ted mi o výfuk dře a když jedu přez nějaký hrboly tak mi to skřípe. Jak jsem to naznačil na tý fotce, tak tam mi to někde dře, ale nevim jak to opravit. Nechci kupovat celej díl kvůli takový kravině... Tak sem se chtěl poradit, jestli to někdo už neopravoval. Já bych tam asi dal nějakou objímku která by to stahla k sobě, protože to nemam čim přivařit... Neopravoval to už někdo? Dík za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 jo opravoval. Měl jsem to urezlý ve svárech. Tak jsme to přivařili a drží. Nějakou objímku na to samozřejmě zkonstruovat můžeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Nebylo by snažší nějakýmu mekánikovi dát kilčo na pifko aby ti to přivařil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 chtel bych se zeptat, jaka je teplota vyfuku pri provozu, chtel bych si ten vyfuk natrit, ma te nekdo zkusenosti s natiranim vyfuku? jakou barvu zvolit ci nejaky osvedcene postupy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 V každým šopu s barvama mají "vypalovací stříbřenu" doporučuji nekupovat nejlevnější... ta se hned oloupe. Ale nějakou trochu lepší... A dodržovat postup nátěru... tzn - natírat za tepla... Ale výfuk je stejně spotřební zboží... barva ti jen o něco málo prodlouží životnost.. většinou totiž výfuky prorzívají zevnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.