wrccko Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 porad jsou nemluve kdyz v zime na zadni sklo zfoukava treba snih ze strechy za to by si mohol dostať pokutu, ja dávam všetok sneh preč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 tak nejezdim s cepicou ale 2cm napadnou raz dva zvlast posledni zimu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Tak tak není nad zadní stěrač a u té OII už není tak robustní a stejně mi ho kryje křídlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 vzduchom - ten stierač je úplne neestetický vzduchem to je naprd, i když jedeš rychleji tak to vzduch neofouká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 používam všetky zrkadlá, ale aj pred týždňom v sobotu v prietrži mračien mi nechýbal zadný stierač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 V zrcatkach sloup kterej ma sirku 20cm a potrebujes k nemu zacouvat prostredkem auta asi neuvidis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Šak máš senzory... Síce ho mám ale kedy som ho naposledy naschvál zapol si ani nepamätám, asi v zime keď moc snežilo... aj na zadnom okne mám najtmavšiu fóliu aká je u nás povolená, takže už používam len vonkajšie zrkadlá a senzory... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 aby ne kdyz pres to okno ani tak nic nevidis, senzory jsou napikacu rvou stejnu uz od 40cm kdyz to potrebujes dostat na 5cm tak jsou ti k nicemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 ja nemám ani senzory a aj tak výhľad dozadu cez stred je oničom, nedá sa to odhadnúť (takisto aj na passate) namiesto stierača mám vyhrievanie skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 no Ondro s tými senzormi mš pravdu, väčšinou mi stačí tak 15cm potom čo už pískajú... a ako ďalší senzor mám guľu z ťažného... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Urcite ano. Ja sterac zadni na O1 nemam, nijak zvlasst my nevadi ze tam neni, ale obcas bych ho uvital. Treba za snihu, gdyz se lepy na zadek, tak i na zadni sklo, a az to primrzne tak je tam prd videt. Nez to odtopii odmlzovac zadniho okna, tak to trva nejakou dobu. A pri tom vzhledove my ne pripada nejak zvlast skaredy. Ndeni to drahej priplatek a urcite to viujzijes, takze jednoznacne ANO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Za mě ano. Sice bych se bez něj obešel, při parkování se senzorama využívám spíš venkovní zrcátka, ale už jen kvůli sledování provozu za autem mám rád čistý výhled. To okno se rychle zašpiní, pokud auto neparkuje pořád v garážích, a když vidím ten čistej polokruh od stěrače a zbytek okna špinavý, orosený, zasněžený apod., tak jsem za ten stěrač opravdu rád. Esteticky mi nic nenarušuje (kdyby ano, tak bych tam dal RS křídlo), není to takový nevzhledný klacek jako má třeba Mondeo nebo Insignia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doval Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Jednoznacne kupit, ja ho nemam a najmenej 50x do roka musim gumenou stierkou rano stiahnut hmlu a rosu, inak by som nic nevidel. A to nehovorim, ked stojis v meste a snezi. Vzdy ked snezi, tak je v meste zapcha a vtedy to na sklo nakyda do minuty. Vyhrievanie nestiha ten sneh odtapat. Co by som dal za to, aby som mohol stlacit packu a vsetko to zotriet... Ale inak je to coool: prides k autu, otvoris kufor, tasku hodis do kufra a vyberies stierku, privries kufor, stiahnes hmlu zo zadneho okna (ked uz to drzis v ruke, tak obehas aj ostatne okna), otvoris kufor, stierku hodis do kufra, zatresnes kufor a mozes vyrazit Vdaka tomuto postupu mam vzdy ciste okna, lebo vzdy stiahnem tu spinu dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 ted mám combi, tak tam to je bez diskuze, ale na OI jsem ho měl na krátky taky a bez bych to nechtěl když stojíš a prší nebo sněží, je to hned neprůhledný o vyhřívání to nestíhá, stěrač to otře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Nie je to nevyhnutna vybava. Mne to nechyba na liftbacku-u vobec. To, ze je sklo mokre alebo zahmlene ... s tym sa jazdit da. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Rozhodne doporucuji priplatit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Meli Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 No já jsem nikdy neměl kombík a nikdy mi stěrač nechyběl. Ani na předchozí OI, ani na současné OII. Když jedeš, tak na zadní okno neprší, a když stojíš, tak prší, ale v pohodě jde přes to okno vidět, a když se rozjedeš, tak za chvilku ta voda steče a okno se samo vysuší. Pokud na něj při stání na křižovatce nasněží, tak dáš vyhřívání zadního okna a sníh se za chvíli rozpustí. Navíc se mi ten stěrač na liftbacku vůbec nelíbí, dokonce bych ho nazval hnusárnou. Za mě tedy ne. Hnusarna? vzdyt neni ani videt lol hm .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Je to vec nazoru ... na okte ho nemam a ani by som nechcel ... na lifte je ten stierac otrasny ... na fabke ho mam preroze je kombi ale pouzivam ho minimalne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Nevím, co je na stěrači na liftu otřesného. Otřesné je spíš mokré nebo sněhem či listím zakryté okno a výhled dozadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Ako som pisal je to vec nazoru ... mne osobne tam nechyba a ani sa mi tam proste nepaci ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Na OI / OII liftback je prakticky zbytečný, měl jsem ho na jednom autě a použil tak 1-2 za rok, při couvání v dešti. Teďka nemám, při jízdě se zadní okno nezanáší, nechybí mi. Takže za mě, než bych musel připlácet na stěrač, radši připlatím na něco rozumnějšího - PDC, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Já mám asi nějaké divné auto nebo to možná dělá ten spoiler u RS, jinak fakt nevím - když prší, prší mi i na zadní sklo; když je auto ráno orosené a rozjedu se dopředu, voda teče dozadu; když stojím na podzim pod stromem, listí z něj padá dolů na auto a to už nemluvím v zimě o sněhu, ten taky převážně padá z nebe dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Já se nehádám, taky mi na to prší a sněží. V zimě sníh ráno musím odmést, ale to bych musel i se stěračem, prt. na skle se pod sněhem většinou udělá ledová krusta, která spolehlivě popraví gumičku. Při jízdě už je to jedno, vodní kapky po sjedou dolů, takže dozadu celkem bezpečně vidíš, v zimě zapnutý výhřev řeší i sníh, atd. Takže za mě, praktické využití párkrát do roka v situaci ranního oroseného skla. Je to prostě o vkusu každého soudruha :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 (upraveno) Na O1 jsem ho neměl,a ani mně nechyběl, teď na OII ho mám a tak, ho prostě občas využívám. Honza Upraveno Duben 22, 2015 uživatelem Ororo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.