Přejít na obsah

Připlatit za zadní stěrač?

fkabl

Doporučené příspěvky

Urcite ano. Ja sterac zadni na O1 nemam, nijak zvlasst my nevadi ze tam neni, ale obcas bych ho uvital. Treba za snihu, gdyz se lepy na zadek, tak i na zadni sklo, a az to primrzne tak je tam prd videt. Nez to odtopii odmlzovac zadniho okna, tak to trva nejakou dobu. A pri tom vzhledove my ne pripada nejak zvlast skaredy. Ndeni to drahej priplatek a urcite to viujzijes, takze jednoznacne ANO

Odkaz ke komentáři

Za mě ano. Sice bych se bez něj obešel, při parkování se senzorama využívám spíš venkovní zrcátka, ale už jen kvůli sledování provozu za autem mám rád čistý výhled. To okno se rychle zašpiní, pokud auto neparkuje pořád v garážích, a když vidím ten čistej polokruh od stěrače a zbytek okna špinavý, orosený, zasněžený apod., tak jsem za ten stěrač opravdu rád. Esteticky mi nic nenarušuje (kdyby ano, tak bych tam dal RS křídlo), není to takový nevzhledný klacek jako má třeba Mondeo nebo Insignia.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Jednoznacne kupit, ja ho nemam a najmenej 50x do roka musim gumenou stierkou rano stiahnut hmlu a rosu, inak by som nic nevidel.

A to nehovorim, ked stojis v meste a snezi. Vzdy ked snezi, tak je v meste zapcha a vtedy to na sklo nakyda do minuty. Vyhrievanie nestiha ten sneh odtapat. Co by som dal za to, aby som mohol stlacit packu a vsetko to zotriet...

Ale inak je to coool: prides k autu, otvoris kufor, tasku hodis do kufra a vyberies stierku, privries kufor, stiahnes hmlu zo zadneho okna (ked uz to drzis v ruke, tak obehas aj ostatne okna), otvoris kufor, stierku hodis do kufra, zatresnes kufor a mozes vyrazit

Vdaka tomuto postupu mam vzdy ciste okna, lebo vzdy stiahnem tu spinu dole

post-35292-0-18586800-1388687544_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

No já jsem nikdy neměl kombík a nikdy mi stěrač nechyběl. Ani na předchozí OI, ani na současné OII. Když jedeš, tak na zadní okno neprší, a když stojíš, tak prší, ale v pohodě jde přes to okno vidět, a když se rozjedeš, tak za chvilku ta voda steče a okno se samo vysuší. Pokud na něj při stání na křižovatce nasněží, tak dáš vyhřívání zadního okna a sníh se za chvíli rozpustí. Navíc se mi ten stěrač na liftbacku vůbec nelíbí, dokonce bych ho nazval hnusárnou.

Za mě tedy ne.

Hnusarna? vzdyt neni ani videt lol hm ..

Odkaz ke komentáři

Na OI / OII liftback je prakticky zbytečný, měl jsem ho na jednom autě a použil tak 1-2 za rok, při couvání v dešti. Teďka nemám, při jízdě se zadní okno nezanáší, nechybí mi. Takže za mě, než bych musel připlácet na stěrač, radši připlatím na něco rozumnějšího - PDC, atd.

Odkaz ke komentáři

Já mám asi nějaké divné auto nebo to možná dělá ten spoiler u RS, jinak fakt nevím - když prší, prší mi i na zadní sklo; když je auto ráno orosené a rozjedu se dopředu, voda teče dozadu; když stojím na podzim pod stromem, listí z něj padá dolů na auto a to už nemluvím v zimě o sněhu, ten taky převážně padá z nebe dolů.

Odkaz ke komentáři

Já se nehádám, taky mi na to prší a sněží. V zimě sníh ráno musím odmést, ale to bych musel i se stěračem, prt. na skle se pod sněhem většinou udělá ledová krusta, která spolehlivě popraví gumičku.

Při jízdě už je to jedno, vodní kapky po sjedou dolů, takže dozadu celkem bezpečně vidíš, v zimě zapnutý výhřev řeší i sníh, atd. Takže za mě, praktické využití párkrát do roka v situaci ranního oroseného skla.

Je to prostě o vkusu každého soudruha :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...