ItzSkipy Odesláno Červenec 8, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2023 Zdravím, opět další problém, škoda octavia 1.6 75kw BFQ. Měl jsem špatný snímač otáček klikového hřídele, koupil jsem druhovýrobu, vyměnil a auto startuje mnohem hůř. Strašně dlouho točí a po nastartování skočí do nouzáku. Může to být druhovýrobním čidlem? Už mi to auto leze krkem, furt to něco chce. Kód chyby VAG: 16705. Máte s tím někdo zkušenosti? Kdyžtak díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Červenec 8, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2023 Nevěrohodný signál.. na jiném fóru rušil signál čidla startér a vada ve svazku od čidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červenec 8, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2023 Jeden kolega měl též problém. A říkal že to bylo v konektoru snímače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 9, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2023 Ano múže to klidně dělat i nové čidlo Cos koupil za značku toho čidla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ItzSkipy Odesláno Červenec 9, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2023 Koupil jsem od značky ERA, nebylo drahé, tak zkusím asi originál ještě, kdyžtak vrátím, a nenastavuje se něco v diagnostice náhodou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Červenec 9, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2023 A pokud při výměně odpojis baterku, tak se vše nastaví samo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ItzSkipy Odesláno Červenec 9, 2023 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2023 Aha, to jsem neudělal, tak zkusím, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 9, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2023 když beru čidla tak jen ověřený výrobce hella bosch atd todle vem a spolu s výpisem s diag reklamuj nedávno sem dělal snímač serva volantu na puntu když sem videl co stojí nový málem mi odvezli tak sem vzal za 1400kč náhradu a byl to akorát velkej malér spousta zbytečný práce a času a nakonec sem stejně vzal ten drahej originál a poučil se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.