Přejít na obsah

Po půl roce odcházejí přední kotouče

Honza083

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás tu všechny

Mám zásadní problém se svou octavií 1 mám 1,9 tdi 81kw r.v. 2000. Před půl rokem jsem si koupil na předek brzdové kotouče Brembo, destičky nevím značku, ale také nějaké normální. Když teďka brzdím tak mi to kope do pedálu i volantu, že se někdy skoro nedá udřet. Nemá z vás stím někdo nějaké zkušenosti a co by popřípadě pomohlo. Sice budu muset znovu kupovat kotouče a desky, ale nechce se mi je zase po půl roce měnit. Děkuju za Vaše názory Honza083

Odkaz ke komentáři
Zdravím Vás tu všechny

Mám zásadní problém se svou octavií 1 mám 1,9 tdi 81kw r.v. 2000. Před půl rokem jsem si koupil na předek brzdové kotouče Brembo, destičky nevím značku, ale také nějaké normální. Když teďka brzdím tak mi to kope do pedálu i volantu, že se někdy skoro nedá udřet. Nemá z vás stím někdo nějaké zkušenosti a co by popřípadě pomohlo. Sice budu muset znovu kupovat kotouče a desky, ale nechce se mi je zase po půl roce měnit. Děkuju za Vaše názory Honza083

a co náboje ty máš dobrý?

Odkaz ke komentáři
na ty jsem ještě nekoukal, ale slyšel jsem že je to výrobní vada těhle octavek ty kotouče jsou na tuhle váhu auta poddimenzované tak nevím jestli tomu věřit, ale to by stím pak musel mít problém skoro každý s touto motorizací a rokem výroby

A co čepy? Mě taky volant fackoval, když jsme měl špatný čepy na řízení... Ale do pedálu to moc nekopalo, nebo mě nepřišlo...

Odkaz ke komentáři

hele pokud je naprava OK, tak doporucuju naboje kol poradne ocistit pokud mozno nekam je "vyrovnat". Zasadna chiba pri montazi novych kotoucu je ze tam spina a rez zustavaji na naboju. Pokud to nepomuze a vse ostatni mas OK, tak jedine nektera zbrzovych celisti po brzdeni se nevrati zpet a pak ten kotouc zahriva nenormalne moc a potom az se ohladi tak je na hovno je zkriveny. Zajed nekam at se podivaji na ty celisti brzdove. A take zajed nekam na kontrolu tech selenu, mne taky mechanici rikali ze autu neni nic, ze to mam vse dobry, ze je naprava v poradku ale mnel jsem tam prislis meke seleny a pri jizde se chovaly jako by byly KO i gdyz nebyly.

Ja treba mam problem s tim ale u mne je to dano prave tema selen blokama, jelikoz je rozdil v tom gdyz jsou kotouce krive tak to az moc "mlati" do pedalu a volantu, a gdyz jsou seleny KO tak je to takove houpani a na pedal to moc citet neni.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...