Honza083 Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Zdravím Vás tu všechny Mám zásadní problém se svou octavií 1 mám 1,9 tdi 81kw r.v. 2000. Před půl rokem jsem si koupil na předek brzdové kotouče Brembo, destičky nevím značku, ale také nějaké normální. Když teďka brzdím tak mi to kope do pedálu i volantu, že se někdy skoro nedá udřet. Nemá z vás stím někdo nějaké zkušenosti a co by popřípadě pomohlo. Sice budu muset znovu kupovat kotouče a desky, ale nechce se mi je zase po půl roce měnit. Děkuju za Vaše názory Honza083 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Zdravím Vás tu všechny Mám zásadní problém se svou octavií 1 mám 1,9 tdi 81kw r.v. 2000. Před půl rokem jsem si koupil na předek brzdové kotouče Brembo, destičky nevím značku, ale také nějaké normální. Když teďka brzdím tak mi to kope do pedálu i volantu, že se někdy skoro nedá udřet. Nemá z vás stím někdo nějaké zkušenosti a co by popřípadě pomohlo. Sice budu muset znovu kupovat kotouče a desky, ale nechce se mi je zase po půl roce měnit. Děkuju za Vaše názory Honza083 a co náboje ty máš dobrý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 na ty jsem ještě nekoukal, ale slyšel jsem že je to výrobní vada těhle octavek ty kotouče jsou na tuhle váhu auta poddimenzované tak nevím jestli tomu věřit, ale to by stím pak musel mít problém skoro každý s touto motorizací a rokem výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 (upraveno) A kolik km jsi na těch kotoučích nalítal ? Každopádně pokud jsi nebrzdil jak hovado, tak při běžném nájezdu km a zacházení musí ty kotouče vydržet mnohem víc jak půl roku. A nápravu máš v pořádku ? Upraveno Květen 28, 2010 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 nalítano na těch kotoučích cca 15 000km a nejsem si vědomej toho že bych je někde rozžhavil do běla. S to nápravou no trochu mi teče servo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 na ty jsem ještě nekoukal, ale slyšel jsem že je to výrobní vada těhle octavek ty kotouče jsou na tuhle váhu auta poddimenzované tak nevím jestli tomu věřit, ale to by stím pak musel mít problém skoro každý s touto motorizací a rokem výroby A co čepy? Mě taky volant fackoval, když jsme měl špatný čepy na řízení... Ale do pedálu to moc nekopalo, nebo mě nepřišlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 čepy v pohodě teda říkal to mechanik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Pokud máš čepy a silentbloky OK, tak by to taky ještě mohla být vůle v řízení, když ti teče servo (což mimochodem znamená, že ti brzo odejde), ale těžko říct a dělat nějaké závěry takhle po netu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetpe Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 o tomhle uz jsem nekdy neco cetl. byli i taci, kterym zacly kotouce odchazet po 2000km. je potreba, aby pred vymenou kotoucu byly vsechny zaveseni a ulozeni(i loziska) predni napravy ok, jinak dojde k tomu, co pises. Hazeni_kotoucu_Octavia_I.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Nejdříve je potřeba změřit házivost nábojů a pak nasadit dobré kotouče a změřit házivost na nich.Měří se na největším průměru a nesmí být víc jak 0.3mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 a co mas vzadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Vzadu mám kotouče, ale ty jsou ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 hele pokud je naprava OK, tak doporucuju naboje kol poradne ocistit pokud mozno nekam je "vyrovnat". Zasadna chiba pri montazi novych kotoucu je ze tam spina a rez zustavaji na naboju. Pokud to nepomuze a vse ostatni mas OK, tak jedine nektera zbrzovych celisti po brzdeni se nevrati zpet a pak ten kotouc zahriva nenormalne moc a potom az se ohladi tak je na hovno je zkriveny. Zajed nekam at se podivaji na ty celisti brzdove. A take zajed nekam na kontrolu tech selenu, mne taky mechanici rikali ze autu neni nic, ze to mam vse dobry, ze je naprava v poradku ale mnel jsem tam prislis meke seleny a pri jizde se chovaly jako by byly KO i gdyz nebyly. Ja treba mam problem s tim ale u mne je to dano prave tema selen blokama, jelikoz je rozdil v tom gdyz jsou kotouce krive tak to az moc "mlati" do pedalu a volantu, a gdyz jsou seleny KO tak je to takove houpani a na pedal to moc citet neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza083 Odesláno Květen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Díký za radu tohle by mohlo být ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.