CvencA Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 To Sejvi: Něco málo jsem se doslech. Ve Velemyšlevsi jsem občas trávil čas jako malej kluk. Ale mě to bude dělat švára (tedy aspoň myslim, uvidí se v sobotu v hospodě ). Dělal roky ve Škodovce a dodnes má celkem solidně vybavenou pěknou dílnu u baráku a těch aut, co mu prošlo rukama, bych je nechtěl ani vidět, natož třeba počítat nebo mejt. Je fakt šikovnej a hlavně poctivej. Už mnohokrát jsem se o tom sám se svýma autama přesvědčil. Ale dík za tip, může se hodit kdykoliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Hele chlapi, slyšel jsem že tzv. metoda výměny rozvodů "na barvičky" je dosti nepřesná a měla by se správně dělat podle přípravků. Co si o tom myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Hele chlapi, slyšel jsem že tzv. metoda výměny rozvodů "na barvičky" je dosti nepřesná a měla by se správně dělat podle přípravků. Co si o tom myslíte? No tako já vůbec nevim, o čem mluvíš, takže s tímhle já ti bohužel neporadím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Nikdo neví jak moc je to rozdílné? To se mi nechce věřit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Poku máš rotační čerpadlo tak na barvičky se dá. Běžně se to tak dělá, ale taky se to nemusí podařit -může ti ujet vačka. PD jedině na přípravky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Rozvody od Seba jsem dneska vyzved, je to v pořádku a budu je dělat asi přes víkend. Už aby to bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Rozvody mám hotový , řemen a kladky byly ještě pěkný, ale pumpa už po hřídeli portékala, tak bylo akorát na čase. Teď mám klid a můžu valit do Alp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 TaK ke dnešnímu dni můžu taky směle prohlásit "Rozvody od Seba namontovány". S tímto člověkem perfektní domluva a obchod. Koupena celá sada INA + vodní pumpa včetně pošty za 3710Kč. Naprostá spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Taky mám od víkendu vyměněno za Sebův matroš :lool: jedna kladka už byla chycená na ložisku a řemen už taky bylo vidět opotřebení.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamet Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Zdravím. Tak jsem také objednával u Seba a vše OK. Jen bych chtěl ostatním poradit, aby vyměnili nejen rozvodový řemen, ale i normální. Na první pohled se může jevit OK, ale když jsme ho sundali tak byl úplně KO! Po celé délce zpuchřelý a popraskaný. Asi origo z výroby. Cca 217000km najeto, druhý majitel. Známý mi říkal, že je to lepší dělat při každých rozvodech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ranger Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Jo, jo,po pátrání zady na fóru to tak udělám. Písnu mu a bude to. Kód motoru mam ASV, takže myslim, že žádnej problém. Zatim dík. zdravim všechny vím že už je to dýl ale kdyby jste chtěli dokažu sehnat autdíly (spojky,ramena,kotouče brzdy) za fajn ceny Tak komplet rozvody prvovýroba z Německa koncern VW celá komplet sada pro OCATVIA 1.9 TDI 81KW 3500,- Tak když napište zdravím všechny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 nazdar chlapci! tak na vymenu rozvodou sa chystam aj ja, ale chem sa opytat co by som mal, reps. co sa zvykne menit uz ked budu rozvody von. Moj povodny plan bol menit len rozvody: -remen -kladky -vodna pumpa +budem menit aj remen alternatora znamy mi povedal ze by som si mal dat vymenit aj zdvihatka ked to bude rozobrate, pocul som aj o nejakom gufere, a preto sa pytam co by sa este malo vymenit... DIKI MOC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 jojo, ty posledni dve veci taky vymen :D jinak me ted nic nenapada. Neni tam nekde jeste nejaka velika kladka, ktera je taky treba vymenit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 to gufero, ktore sa to ma vymenit? ten zmamy mi len povedal vyment gufero, ale zabudol povedat ze ktore:D. no a kladku myslis asi spanovaciu remena alternatora, ina ma nenapada, ale ta by sa teoreticky mohla vymenit aj po rozvodoch, teda myslim ze to s nimi nema suvis ci? ozaj ked sa budu menit zdvihatka pojde dolu viko ventilov, je tam tesnenie alebo nie, to by som kupil tiez nove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 jojo, tu jsem myslel :D dal bohuzel neporadim, mechanik nejsem a tyhle veci jdou mimo me :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 dneska som akurat objednaval,najlepsie vyrobky su kladky INA,remen Contitech a vodne cerpadlo HEPU,mna to stalo na moj motor so zosilnenym remenom 200€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 mato88: ohladom toho gufera, nevies ktore to je? napada ma gufero vacky, teda asik to bude ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 netusim,mne to ani nikto nespominal ze by sa to malo menit :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 jo, je to gufero na vacce a na klice :D ted jsem to nasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 oki diki:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Tak ve čtvrtek taky komplet výměna rozvody + pumpa: sada Contitech - INA- HEPU + klíňák s napínákem Contitech a INA, vše od SEBA, naprostá spokojenost. Najeto 83 tis. a origo pumpa už začala jemně protékat středem a jedna kladka pomalu a jistě odcházela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
timi Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Ahoj, mam dotaz. Mailem jsem kontaktoval clena SEBO na sebo.w@seznam.cz, pac ma zde skvele reference ohledne dodavky rozvodu. Uz je to par dni a zatim se mi neozval. Nevite nekdo, jestli se v tom jeste angazuje? Popripade nemate ne nej nekdo jiny kontakt? Diky timi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Zkus tento e-mail : info@sebo-autodily.cz Když jsem odebíral rozvody já tak sebo se mnou komunikoval po novém mejlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
timi Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Zkus tento e-mail : info@sebo-autodily.cz Když jsem odebíral rozvody já tak sebo se mnou komunikoval po novém mejlu. Moc dekuji, zkusim novy mail. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Tady máš odkaz na Sebovy stránky http://www.hanza-autodily.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sopta Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Zdravím čím stahujete vačkové kolo? Popř.kde se dá koupit originál stahovák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.