Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Marto klidne muzes ,ale jeste neni na aute zitra to chce doladit par detailu a pak nafotim a zverejnim no a po nedeli jestli budes met cestu dopoledne tak se klidne muzes stavit omrknes to na zivo a dame kafe. Snad se k tomu zitra dostanu.

No na kabel jsem se jeste nedostal musim napred preinstalit notas a to vidim az nekdy pres svatky driv se k tomu nedostanu neboj dam pak vedet :lool:

Odkaz ke komentáři

Pokud budu mít čas, tak bych se stavil na pokec a rovnou bych to omrkl, ale už teď vím, že v úterý a ve středu to nepůjde (mám cestu do Prostějova a do Brna), tak buď čtvrtek nebo pátek, to bych dal ale předem vědět. Jinak příští týden až mi dojdou ty pístní kroužky, tak budu dávat auto do servisu (kdyžtak bych dovalil kamošovým Golfem), tak jsem zvědavej jestli to pomůže... :lool:

Odkaz ke komentáři

No dobre napad byl a dohromady jsem to dal za pomoci otce (bylo potreba udelat to hrdlo na soustruhu) a ted se uz chystam na zaslepeni EGR,ted jsem byl v garazi a po odsroubovani te priruby na skrtici klapce co tam na me vykouklo no hruza ;) ta dira byla tym maglajzem skoro cela ucpana takze zrovna tu klapku pak vycistim a hotovo. :D

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

Ahoj Marto,klidne se domluvime dnes v praci si udelam jednu zaslepku tu vrchni ke skrtici klapce a ve ctvrtek dopoledne bych chtel odsroubovat tu klapku a podivat se zespodu jak to tam vypada zitra se k tomu nedostanu dopoledne potrebuji auto vse nafotim chci zatim jen zkusmo zaslepit jen ten vrch jestli bude nejakej ten rozdil a pak bych dodelal aj ten spodek.Tak jestli chces tak se klidne muzes stavit v ten ctvrtek tak po devate hod. ;) Jestli ti to vyhovuje.

Odkaz ke komentáři
No dobre napad byl a dohromady jsem to dal za pomoci otce (bylo potreba udelat to hrdlo na soustruhu) a ted se uz chystam na zaslepeni EGR,ted jsem byl v garazi a po odsroubovani te priruby na skrtici klapce co tam na me vykouklo no hruza ;) ta dira byla tym maglajzem skoro cela ucpana takze zrovna tu klapku pak vycistim a hotovo. :D

Jo jo od toho tatínkové jsou :D jinak EGR mám zaslepen též a dle mne to je znát,je to živější,na druhou stranu zase pozoruji že se mi auto déle ohřívá.

Odkaz ke komentáři

Jj s tim zahrivanim je to asi pravda uz jsem to tady na forum nekde cetl. Jen jsem zvedavej jestli poznam to jak pises "zivejsi" a nebo odstranit neduh toho pocukavani. :P

Tak dnes jsem si v praci tak trochu zapiloval :D

A jeste po praci skocil do garaze a namontil zitra me ceka ceste do PV tak jsem zvedavej jestli neco poznam jen doufam ze se s tim EGR ventilem po tech cca 60km nic nestane kdyz neni jeste zaslepen ze spodu od vyfuku. :D

post-2299-1292365610_thumb.jpg

post-2299-1292365753_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Čus hele já ho nemám zaslepenej ani z jedný strany,nevím jak mi to přesně dělal ale měl to za 2min hotové,použil 1 šroubek a od té doby je EGR odpojen a nepřisává ty hnusný sr*čky jen čistý vzdoušek :D je možný že je v tom rozdíl já mám 1.9 Tdi

Tak rozdil tam asi bude ,ale nebylo by to spatny kdyby to tak slo i u me jeste to zitra omrknu z pod auta jestli tam neco neni protoze ten spodni vstup do toho EGR tak tam je hroznej pristup. :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...