Kolage Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Diky kluci, prave v nedelu mam tak trochu cas a klid na takovy upravicky. :o V tydnu i v sobotu porad sama prace. jj to taky znam, naštěstí ted přes zimu mám trochu klid :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Když není čas v sobotu, tak v nedělu už musí být :o , jinak pak nahoď foto až to budeš mít komplet hotový a nahozený v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 koukám, že jsme si ty zrcátka mohli vyměnit. Já mám černé a sháním světlé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 koukám, že jsme si ty zrcátka mohli vyměnit. Já mám černé a sháním světlé :P Ahoj pozdeeeeeeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 A proč jsi chtěl černé zrcátko, když máš světlou stropnici a clony? To mi nedává smysl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Mam v planu cernou stropnici a clony jen jak budou nejaky zbytecny penizky a taky dobra cena za tu stropnici :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Jasně, tak držím palce při hledání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 (upraveno) Jasně, tak držím palce při hledání... diky :P Peto napojeno to osvetleni mam na tu lampicku viz foto a led pasky nalepeny na tech plastech co jsou po boku jak jsou v nich ty repraky tak dnes jsem nasadil zpetne zrcatko a jeste jsem stihl udelat to nasviceni toho kastliku pod radiem ten osvit kastliku jsem zapojil na osvetleni popelniku Upraveno Leden 10, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 To zrcátko a osvětlení kastlíku pod rádiem vypadá perfektně, super práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Vypadá to super ten osvětlenej kastlik se mi moc líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Hosi vsem diky za pochvalu ted uz zbyva jen nasvitit ten nozni prostor a uz to bude stacit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Jeee super to je :lool: ja jsem delal podsviceni pod palubkou, a este hci udelat osvetlani v kufru tak podobne, a zajima me jak jsi to pripjil? EDIT: Jestli to ma naky zvast pripojeni nebo...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 oba dva led pasky jsem mezi sebou propojil levou i pravou stranu a vlevo v kufru napojil primo na origo. lampicku a tu jsem zalepil cernou paskou protoze jsem tam musel nechat tu origo.zarovku(sufidku) jako odpor pro r.j. bez te sufidky me ty ledky cca po jedne minute zeslabli maji mali odber foto zapojeni mam na predchozi strance :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Aha jo :lool: ok diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Hosi vsem diky za pochvalu ted uz zbyva jen nasvitit ten nozni prostor a uz to bude stacit Mišo, nikdy neříkej nikdy, LEDky a sprej najdou uplatnění všude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Díky za fotky, když ty ledky v týdnu koupím, tak o víkendu bych to chtěl mít hotové :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Kdyz se s tim budes hodne dr..t tak hodka a mas to drzim palce a pak nahod fotky. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 tak dne jsem zakoupil tyto led parkovacky zatim sviti suprove ,ale jsem zvedavej jak dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 tak dne jsem zakoupil tyto led parkovacky zatim sviti suprove ,ale jsem zvedavej jak dlouho chvíli vydrží ;) pak kopiš jinačí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 taky to tak vidim co bych za cenu 43kc za kus mohla taky cekat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 No něco určitě vydržejí, ale možná Ti to začne hlásit v autě chybu o vadných žárovkách jako mě. Takže mě ještě čeká nákup rezistorů.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Já myslím, že to určitě nějakou dobu vydrží a i kdyby jsi měl za pár let koupit nový, tak to zase není tak hrozný... Já mám tyto parkovačky (od superfattyho) v předních světlách už asi 2 roky a pořád svítí bezproblémů, tak tyto by taky mohly být OK... Jinak neměl jsi už nějaký diody v předních světlách nebo si to pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 No něco určitě vydržejí, ale možná Ti to začne hlásit v autě chybu o vadných žárovkách jako mě.Takže mě ještě čeká nákup rezistorů.... Já mám ty dražší pětimoduly už dva měsíce a žádnou chybu mi to nehlásí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Mišo tohle už prostě vypadá na světelnej tuning :-) Začlo to denním svícením a čím to skončí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 To víš, dostal LED horečku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 To víš, dostal LED horečku :D :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 To víš, dostal LED horečku :palec: kluci horsi je ze na to neni zadny dostupny leeek Já myslím, že to určitě nějakou dobu vydrží a i kdyby jsi měl za pár let koupit nový, tak to zase není tak hrozný... Já mám tyto parkovačky (od superfattyho) v předních světlách už asi 2 roky a pořád svítí bezproblémů, tak tyto by taky mohly být OK... Jinak neměl jsi už nějaký diody v předních světlách nebo si to pletu? mel sem tam ale ty sviti o poznani mene nez tyto :) jinak jsem nejakym nedopatrenim misto jednoho paru objednal zrovna dva pary tech ledek tak jsem jeden par namontil do stropni lampicky a ted je to teprve mazec :lool: No něco určitě vydržejí, ale možná Ti to začne hlásit v autě chybu o vadných žárovkách jako mě.Takže mě ještě čeká nákup rezistorů.... ja uz s tema ledkama laboruji nejakej patek a zatim me to nic nehlasi ani kdyz mi zhorela nejaka zarovka ty mas maxidot? nebo zalezi na komfort jednotce nebo to jde ta funkce jen nakodovat mam komfort 3g?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 mel sem tam ale ty sviti o poznani mene nez tyto :P jinak jsem nejakym nedopatrenim misto jednoho paru objednal zrovna dva pary tech ledek tak jsem jeden par namontil do stropni lampicky a ted je to teprve mazec Mě se právě něco mátlo, že jsi tam nějaký měl, ale tyto určitě svítí o hodně líp (respektive to sám vím), jinak já mám tyto 5 modulový ledky i v osvětlení SPZ a je to opravdu mazec jak to svítí, teď už mi chybí led žárovka jen v přisvětlovacím světle ve stropní lampičce, ale nechám tam původní obyč. žárovku, protože toto světýlko skoro vůbec nepoužívám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 no uvidim po nejake dobe co a jak a kdyz tak pak bych objednal jeste nad tu SPZku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 no uvidim po nejake dobe co a jak a kdyz tak pak bych objednal jeste nad tu SPZku :P Ja mam ty pětimoduly i na osvětlení RZ a je to fakt paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.