Živočich7007 Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Měnil mi čidlo teploty tak měl sundaný ten vrchní dekl a ze zhora se tam chvilku šťoural a bylo hotovo,ptal jsem se ho na záslepku a bylo mi řečeno že je to zbytečný že to stačí takto a až pujdu na stk a emise dá to zase do původního stavu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Kurna ve ctvrtek s Martou rozeberem pul motoru a uvidime co s tim,bud to pojede nebo to pojede do srotu :D :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak prvni zkusenosti jsou dobre auto bez zadneho pocukavani a jakoby zivejsi jde lip od spodu,rozjezdy jsou super,a to zahrati me ani nepripadlo ze by to trvalo dyl ,ale je to mozna tym ze sem vyjizdel z garaze. Jinak cesta PV a zpet cca 58km ve trech spotreba dle pc 6,9l hadice sani zatim ok.Tak jeste zaslepit ten vstup do toho EGR a bude to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 KDYŽ JSI TO ZASLEPOVAL , DÁVAL SI DELŠÍ ŠROUBY ? JESTLI ANO , TAK PROSÍM TĚ NAPIŠ JAK JSOU DLOUHÉ OD SPODU HLAVY PO KONEC ZÁVITU. DÍKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Razty: mam tam dural 4mm a na sroubech zbyli taky asi 4mm zavitu takze srouby zustali puvodni zitra rano ti zmerim delku a pisnu to sem kolik maji od driku po konec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Tak dnes jsem zmeril ten sroubek a ma od hlavy po konec 15mm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Tak dnes jsem zmeril ten sroubek a ma od hlavy po konec 15mm :) DÍKY :( TO JSEM POTŘEBOVAL VĚDĚT. MÁM VYROBENOU ZÁSLEPKU Z 3MM NEREZ PLECHU , TAK ŽE ŠROUBY NECHÁM PŮVODNÍ. ALE S TÍM EGREM TO BUDE OŘÍŠEK :( ZÁSLEPKU MÁM HOTOVOU , ALE NEJDE POVOLIT TA PRŮVLEČNÁ MATKA NA SBĚRNÉM POTRUBÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 No o vikendu na to mrknu ,ale mam strach ze na tom budu tak jak ty ze to takynepujde povolit :( Je lepsi k tomu pristup ze spodu auta?? nebo z vrchu?? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Tak dnes objednan prevodovy olej pro me a pro konnyho :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Už teď ti patří velké díky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Marto nemas zac :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 No o vikendu na to mrknu ,ale mam strach ze na tom budu tak jak ty ze to takynepujde povolit :lool: Je lepsi k tomu pristup ze spodu auta?? nebo z vrchu?? MY JSME TO DĚLALI Z VRCHU KOLEM MOTORU A DOSTAT SE K TÉ MATCE S KLÍČEM BYL POROD :) ZE SPODU JSME TO JEŠTĚ NEZKOUŠELI , CHTĚLO BY TO NAJET NĚKDE NA MONTÁŽNÍ KANÁL A OMRKNOUT TO :) MYSLÍM ŽE TAM BUDE LEPŠÍ PŘÍSTUP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 (upraveno) Tak dnes me a Konnymu c. posta privezla malej darek Upraveno Prosinec 20, 2010 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 koukám Ježíšek dorazil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Jo jo, malej dárek, tímto ti ještě jednou moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Marto nemas zac ty jsi objednal lekarnicky a ja zase olej jen aby ti to uz slapalo chlape kdyz uz mas takovou generalku za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Tak teď už to šlapat musí, když se v podstatě udělala polo GO motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Tak vcera jsem konecne poprve propojil moji octu s notebokem pomoci diagnostickeho kabelu a udelal rychli test jednotek ve vozidle a vse probehlo na jednicku tak doufam ze jsem nic nezakrikl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 To je dobře, že ti to funguje, tak se rychle uč, někdy bych asi přijel na zkontrolování lambda sondy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 To je dobře, že ti to funguje, tak se rychle uč, někdy bych asi přijel na zkontrolování lambda sondy :D Jasny prijed na necem se to naucit musim ne delam si srandu neco si tady predcitam a hledam na googlu tak uvidim co z toho bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Tak na něčím se to naučit musíš , no až tu prostě budeš umět (aspoň teoreticky), tak bych dojel a prohlídli bysme to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Tak na něčím se to naučit musíš , no až tu prostě budeš umět (aspoň teoreticky), tak bych dojel a prohlídli bysme to :D tak teoreticky uz to umim ted :) ,ale nechame tomu radsi trochu cas abys ode me odjel po vlastni ose a ne na lane :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 :) však já na to nespichám, nejdřív bych přijel až tak za měsíc nebo dva, teď musím něco najezdit, aby se ta lambda opálila od toho oleje a pak bych právě dojel a zkontrolovali bysme ji, jestli funguje nebo nefunguje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) Dnes jsem zakoupil led pasek smd diod na osvetleni do kufru tak jsem zvedavej jestli bude osvit dostacujici Foto z montaze dodam. Delka pasku 20 cm a 12diod. Upraveno Leden 3, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak nejake foto z montaze a rozdil mezi sufidkou a led 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) Ahoj Mišo, vypadá to opravdu super :) , do toho jdu taky, více ti napíšu do SZ :D Upraveno Leden 3, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Dnes jsem zakoupil led pasek smd diod na osvetleni do kufru tak jsem zvedavej jestli bude osvit dostacujici :) Foto z montaze dodam. Delka pasku 20 cm a 12diod. Kde jsi ten LED pasek koupil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Paráda, svítí to moc pěkně, tyhle pásky se mi líbí :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Hosi super vec jen aby to melo nejakou vydrz je to primo na 12V koupil jsem tady u nas ve Vyskove u Sarhana 3smd led je na pasku delky 5cm to je minimum co se da koupit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.