MiR Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 MiRe paradni prace, jen mě štve že ja tam mam blby odrazky sice už jsem si sehnal origo lampičky do tapecu ale ješte nesvitim, a budu to taky řešit sufitkama, ale vyřešil jsi to skvěle ;) Libore diky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 diky kluci,led sufidku mam ve stropni lampicce a sviti o poznani mene nez ten pasek a cena pasku 25 kc a sufidka me stala 59 tak asi tak :P tak to jo ;) až se nekde potkáme tak se budu chtět mrknout jak svítí ten pásek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 musime co nejdriv neco vymyslet nejakej ten srazik urco. to omrknes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 musime co nejdriv neco vymyslet nejakej ten srazik urco. to omrknes no snadto naplanujete tak jak pojedu od vasi at se muzu stavit ;) ale to nevim kdy zatim nejsou money :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Mišo vypadá to opravdu super , dobrá práce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 ten srazík by sme mohli dát někde na letišti, jestli by to šlo, třeba první jarní výkend, když budou hlásit pěkny počasí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 ja jsem pro dame to nejak dohromady neboj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 taky jsem pro to udělat někdy na začátku jara, prostě až na to bude počasí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 tak snad to naplanujete dobre a peken pocasi pripiste:) a dorazim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 To by bylo super, kdyby jsi dorazil i ty , kdy máš v plánu jet k tomu Vašovi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 konny:to nevim penize musi jit tedkom jinam, ale určitě bych přijel...pokud by to bylo přes výkend... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 OK, no myslím si, že to bude asi až v březnu, až bude pěkné počasí, ale na 100% vím, že to bude o víkendu, v normální den to nemá cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Jj chlapi pockal bych az na ten brezen a urco o vikendu takze koncem unora to tady nejak namyslime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 taky souhlasím a vy by jste mohly dojet nekdy taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 taky souhlasím a vy by jste mohly dojet nekdy taky Libore jeste se tady domluvime co a jak kluci ,ale ja pojedu urcite jestli budete met nejakej ten ostravskej sraz jak byvy v Malenkach na jare uz se tesim do Beskyd jezdivame uz kolik let na dovcu tak to tam znam jak se tam dude neco chystat tak dej vedet diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Libore jeste se tady domluvime co a jak kluci ,ale ja pojedu urcite jestli budete met nejakej ten ostravskej sraz jak byvy v Malenkach na jare uz se tesim do Beskyd jezdivame uz kolik let na dovcu tak to tam znam :P jak se tam dude neco chystat tak dej vedet diky. Do Hranic to máš blíž :) byl to super srázek už se těším na další. ale do Malenek bych se taky rád podíval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 ted jsem psal k bruno128 do vlakna jak bude pristi tak bych taky jel a do Malenek jestli budou tak se muzem domluvit a vyrazit vsichni spolecne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 ted jsem psal k bruno128 do vlakna jak bude pristi tak bych taky jel a do Malenek jestli budou tak se muzem domluvit a vyrazit vsichni spolecne :) jj určitě se domluvíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) Tak jelikoz o vikendu jedu lyzovat do Beskyd, tak bych ten osvit nohou neudelal, tak jsem se na to vrhl dnes po praci a pred malou chvili jsem se vratil z garaze a je to hotovy, foto dodam zitra dopoledne zde slibene foto Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Mišo super, perfektně odvedená práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Marto diky ,ale dal jsem na kazdou stranu jen dva moduli tzn. sest diod na kazdou stranu to vis krize na me prisla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Tak hlavní je, že i tak to svítí perfektně a hlavně dostatečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 no pěkně ti to tam svíti MiRe pod nožičkama a pod sedačku davat nebudeš ? aby byl i zadek ? osvětlen nohou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 mozna urypany dotaz, ale k cemu to je ten osvit nohou? Ja mam za to, ze to pri jizde spise strhava oci. A videt, kde je plyn, spojka a brzda snad kazdy z nas pozna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 jajiN: ono záleží jak je to zapojený, MiR to má totiž zapojený na stropní lampičku, takže to nasvěcuje prostor jen při nastupování/vystupování (svítí to jen když se otevřou dveře nebo odemkne)..., tím pádem za jízdy nic nesvítí a neruší to při řízení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 jj presne tak jak pise Konny to mam zapojeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 :D :lool: paráda chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 (upraveno) :D :lool: paráda chlape Diky :( Libore budu davat i do zadu jak bude zase trochu casu Dnes probehl jednodenni vylet do Beskyd tak pridavam par fotecek jinak auto slape jak hodinky tak snad to nezakriknu :D prumerna spotreba na ceste domu cca 161km jizdy dle predpisu no v ramci moznosti byla mlha jak svi.a :P Upraveno Leden 29, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Parada pane :D Ten podsvit je fakt super a napojeni taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.